reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej kochane to ja mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie.U nas super mały cały szczęśliwy od samego wejscia do domu.Podróz mineła bardzo sympatycznie.mały był grzeczny obyło się bez placzu i marudzenia zuch facet.Jedno mnie tylko zmartwilo bo z samego rana wymiotował i nawet nie zjadł śniadania i po poludniu znowu to samo.Teraz już grzecznie śpi sam bez mamusi.Tęsknie za wami pozdrawiam serdecznie.4 muchy witamy z powrotem.

reklama
Dobry wieczor

Kasia8118 wyjechala i zrobilo sie bardzo cicho. Ale nie wytrzymala i juz do nas pisze :-)
U mnie w domu tez juz cicho. Maciek zasnal, Kubus okapany w lozku lezy, a ja do kompa sie dorwalam. Bylam dzis na malych zakupach, bo mi Maciek ze wszystkiego wyrosl. Ale mial prawo, bo wiekszosc ciuszkow byla na 6-9 miesiecy, troche sie zagapilam :sorry:

Noami - wakacje z dziecmi, to nie wakacje. To ciagle gonienie za nimi, zapewnianie im rozrywki, a wieczorem sie z nimi zasypia ze zmeczenia :-) Przerobilam to ostatnio. O wyleganiu sie w sloneczku na lezaczku przy basenie mozna zapomniec.

4 muchy - fajnie, ze sie odezwalas :-)

ampar - a z tym promem nie ma tego co by na dobre nie wyszlo, ktos po Was przyjedzie, czy bedziecie wynajmowac autko na lotnisku?

KASIA8118-no no no ale Ty szybka jestes:-D:-D:-Dno to jednak masz nie zly dostep do internetu:tak:
4MUCHY-FAjnie ze Ty tutaj zostalas tez:tak:
sylwia-no to sie pytam.Moge jutro wpasc do Ciebie???
noami-no fajne napewno sa wakacje bez dzieci,ale ja tez bym bez nich nie wyjechala:no:caly czas bym myslala:tak:ale wiesz jak nie bylo dzieci to sie nie korzystalo:no:bo nie bylo kasy:-Dteraz jakas tam kaska by byla na wakacje ,to sa dzieci:-D

A u mojego Kuby zab sie rusza wkoncu:tak:ale jest szczesliwy:-D:-Dpotem bedzie mi seplenil i plul:-D:-D

kasia8118- super ze maly sie zaaklimatyzowal tak szybko a ty na pewno sobie odpoczniesz;-)
Kasiaj- ja nie narzekalam w Turcji z szymonem ale to pewnie dla tego ze bylam tylko z jednym :tak: Fakt jest faktem ze to nie to samo co wypady we dwoje ale ma swoje uroki:-D:-D:-D Przyjezdza po nas rodzinka i odwozi tez mam nadzieje:rofl2:
Sylwia.m- juz wiem o co ci chodzilo z ta podwojna platnoscia w ryanair. Dobrze ze akurat o tym rozmawialysmy bo sie ustrzeglam. Nic nie nacisnelam drugi raz a napisalo mi ze transakcja nie doszla do skutku. Sprawdzilam szybko maila- potwierdzenie bylo i konto- kasa zeszla wiec dzieki:happy:
4muchy- dawno cie nie bylo;-) Udanej imprezki:tak:
Monika1213- widzialam twoje auto pod blokiem. Nastepnym razem zapraszam na kawke- bezkofeinowa:tak:
Doris78- a ty co znowu u mamy dzisiaj siedzisz?:-D:-D O ktorej idziesz do Sylwii?

Ampar oddadzą kaskę:tak: I ku mojemu zaskoczeniu zostawili nam bilety po niższej cenie:-)

Doris noooooo dooooooobraaaaa, jaaaaak muuuuusisz to przyjdz:-D:-D

Ja chyba ide spobie juz spac, normalnie oczy same mi się zamykają:-) A miałam poprasowac:eek: ale nic Kasia.j i Dorota jutro mi poprasują:-p:-p:-D

kasia8118 fajnie że podróż mineła spokojnie

Nam też marzą się wakacje bez dzieci, Adasia to mam z kim zostawić, gorzej z Julką mogłoby być ciężko:-D:-D:-D

monika1213 super że z dzidzią wszystko ok:-):-):-):-)

KASIA.J-no walsnie ja myslalm ze on zacznie plakac,ale jakos sie przestraszny a on nie szczesliwy:-)powiedzial nareszcie:tak:no i koniecznie zebowa wrozka musi przyjsc:tak:

reklama
Do góry