reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

:-D:-Dkasia8118- ja nie mialam nawet szansy wybic mojemu z glowy nowego autka.jak wsiadl do niego to az sie trzasl:-D:-D powiedzial ze jedziemy tylko obejrzec,a kupilismy
:-D

reklama
Czesc dziewczyny:-):-):-)Oj dzisiaj tez zapowiada sie ladny dzien:tak:ale faktycznie wczoraj bylo jakos cieplej:tak:
KASIA8118-No no no wiedze nowy suwaczek;-):-):tak:Wielkie gratulacje :tak::-p:-p
ROKSANA-do Bolton ABBEY dojezdza i autobus i pociag:tak::tak:jak znajdze to Ci przesle:tak:
AGNIESZKAUK-oj to Twoj powieniem z moim J sie spotkac,bo moj tez uwielbia auta i zmienia jak rekawiczki:-D:-DTez teraz jestesmy na etapie zmieniania auta dla mnie i jest wielka dyskusja ktory:baffled::baffled::baffled:
Szkoda ze tak z praca kiepsko:-(ale dopiero zaczal szukac,wkoncu znjdzie zobaczysz:tak:
KATIN-a idziesz w sobote do Polskiej szkoly??
NEFRETETE-no to zdrowka :))a to jest raczej nieuknione,ze jak ty chora jestes zaraz maly,nie jestes w stanie byc od niego z daleka :))

Wiecie co ,dostalyscie zaproszenie na naszej klasie od takiego PANA DO TOWARZYSTWA z Leeds??:baffled::baffled::baffled:bo ja dostalam:confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnormalnie co oni nie wymysla juz na tej nk:-D:-D

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny ale wy jesteście koleżanki :crazy: nikt nie zauważył mojego suwaczka a wstawiłam go już wczoraj :-:)-:)-( dobrze że chociaż dzisiaj Dorota go zauważyła :frown:.

Ostatnia edycja:
Patrzcie, ja nie zauważyłam wcześniej:szok::szok:
kasia8118 gratulacje:tak::tak::tak: Ciężarówko:-D:-D:-D

Ja tak z nudów przeglądam domy (lubie oglądac zdjęcia:-p) i widzę, że jest mieszkanie obok Marty84 do wynajęcia:-D Dokłanie nr25:-D

Teraz czekam aż mały wstanie i pójdziemy na ogród. Pograbie trochę:tak: Skosiłabym trawę ale mój mąż zawalił wejście do szeda:wściekła/y::wściekła/y: Tak myślałam czy może nie pojechac do ikei jakieś kwatki kupic:baffled: Postawię z trzy doniczki i od razu ładniej się zrobi:tak:

reklama
KASIA8118-oj ja tez od paru lat tak mowie ,ze bede sie wieczorami uczyc i sie zbrac nie moge:-Da potem jak juz wsiaklam w te forum to juz wogole zapomnialam o nauce angielskiego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry