reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118 faktycznie szybko,ale jeden zakup juz masz.:tak:a jeszcze jak fajny i okazjna cena, to moze warto.:tak: Wozek dla Huberta kupiłam juz w pierwszym miesiacu ciazy, trfiłam super cene,Trzymałam go u znajomych ,wiesz i nawet byly momety ze ja o nim zapominałam i myslałam o kupnie wozka:-D

reklama
Kasia8118-no to pokaz wozek nam:-):-):-)

A u mnie tez zaczelo wiac,a z ranka naprwde nie wialo:-(

A w nastepnym tygodniu to zrobimy jakies takie wieksze spotaknie,co??ferie sie zaczynaja i kazda chyba bedzie mogal sie wtedy zobaczyc,co wy na to??

ROKSANA-ja zawiozlam Kubusia i wrocilam do domu,szkola jest w godzinach 9-12.30:-)czasem w tych godzinach jade do centrum,ale czesciej siedze w domu a otem znowu po niego wracam:tak:

Marta 84 tak sobie doczytałam na Nk ze pochodzisz z Nowego Sacza,poznalam tutaj Małgarzte,ktora tez jest z tej miejscowosci:tak: sprawdz sobie w moich znajomych;-)jest w osmej kolumnie od konca.

reklama
To jest wózek o którym wam wspominałam:tak:.

Załączniki

• ad8f_1.JPG
    ad8f_1.JPG
    15,8 KB · Wyświetleń: 52
  • !BNWG7v!B2k~$(KGrHgoH-D8EjlLlyV52BJpHuLMQkQ~~_1.JPG
    !BNWG7v!B2k~$(KGrHgoH-D8EjlLlyV52BJpHuLMQkQ~~_1.JPG
    17,8 KB · Wyświetleń: 46
  • c97a_1.JPG
    c97a_1.JPG
    18,8 KB · Wyświetleń: 47
Do góry