reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

natalka przytylam okolo 16kg ale bylam juz raczej grubawa:-( wiec teraz sie wzielam bo ile mozna:zawstydzona/y: mam nadzieje ze mi sie cos uda schudnac;-)bede was informowac

reklama
oleska no jak znajdziesz cos skutecznego to za miesiac sie do Ciebie zglosze bo bd potrzebowala jakiegos sposobu na zrzucenie kg :baffled: bo ja juz mam na plusie ponad 20 :-( ale przed ciaza byla chuda a teraz jak wieloryb :-:)-:)-(

Dziewczyny slyszalyscie o tym ze mozna sie starac o zwrot NI ??I sobie wplaca na drugi filar,prze siebie wybrany,tylko jaki????
Wiecie cos o tym??bo nie wiem czy sie o to starac:baffled:

NATALKA-moze juz wszystko przygotowuje sie do porodu:happy2:a na twardy brzuch,wez sobie nospe:-)ja tez bralam jak mi twardnial i pomagalo:tak:

Ostatnia edycja:
natalka pewnie z 10 spadnie ci przy porodzie
a potem jak bedziesz karmic reszta poleci chodz duzo na spacery mi pomagalo ;-)ale teraz sie tym nie przejmuj mysl o malenstwie ;-)

natalka w sumie to na żadne zakupy się nie wybieram bo mam wszystko po Krystianie a to czego już nie miałam to w sumie kupiłam:blink:.Jeżeli chodzi o kładzenie paneli w dużym pokoju to zajęło mojemu to około maks 4 godziny.Nie wiem czy to dużo czy mało:baffled:.Jutro rusza z resztą roboty:tak:.

UUFFF
no ja już gotowa na przyjęcie moich stęsknionych ;-)
Rano jeszcze tylko coś ugotuję. Chyba czeka mnie jeszcze rano wycieczka do sklepu po włoszczyznę. Taka ze mnie gapa, że zapomniałam się zaopatrzyć. Albo zrobię zupę tylko na rosołku ;-)
Kasia8118 pracowitego masz tego męża :-)
Doris78 mnie się coś obiło o oczy, ale chyba z jakiejś reklamy. Więc nie za bardzo się orientuje. Jak będziesz coś wiedzieć to pisz. Nie gotuję im nic specjalnego. Zupkę kalafiorową, sałatkę i te słynne jajka zapiekane w szynce AgnieszkiUK.
Sylwia.m Odliczam, odliczam. Spać mi się chce z racji niewsypania, ale czy ja usnę. :confused:
Natalka90 nic się wagą nie przejmuj. Zobaczysz jak będzie leciała na łeb na szyję w dół. Poza tym jak Ci troszkę zostanie to podejrzewam, że tylko z pożytkiem dla Ciebie.:tak:;-):-)

roksanna - no, no, ale sie wytesknilas :tak: to jutro pewnie Cie tu nie bedzie?

Kasia8118 - gratuluje "siusiaczka", zobaczysz jak to fajnie miec samych facetow w domu, ani sie obejrzysz, a beda razem cos po katach knuli :-D

doris - tyle wiem co napisali na stronce bradford, ale ile w tym prawdy, to nie wiem, powiem B to moze cos rozczai

natalka - taki twardy brzuch moze byc tez po wysilku, moze duzo dzis chodzilas, albo sprzatalas, poloz sie i odpocznij, powinno przejsc

ampar - ale Ci dobrze, chociaz ja tez nie narzekam, jak na razie moj siedzi tez w domu, cos tam sobie popracuje, ale sporo sie zajmuje dziecmi :tak: dzis ma wychodne, do sasiadow przyjechali Czesi i nas wyciagneli na piwko do pubu :-D ja pojechalam tak na godzinke i wrocilam z dziecmi, bo co to za przyjemnosc w pubie siedziec z dziecmi i jeszcze napic sie nie moge :baffled: i jeszcze urabiaja mojego meza zeby z nimi pojechal na wyspe Sky na meski wypad :baffled::confused::wściekła/y: ale z drugiej strony dlaczego nie, tez mu sie cos nalezy od zycia, a nie tylko rodzina

aniteczka - gasienica super, wystep udany, dzieciaki byly rewelacyjne, oczywiscie prosto ze szkoly musielismy pojechac do sklepu, niestety zdjec nie mam, bo moj nakrecil tylko film,a za nim on go przegra i obrobi to bedzie Boze Narodzenie :baffled::wściekła/y:

tynia i wiki - a w jakie okolice chcecie sie przeprowadzic?

CZESC
Troszke odpusciłam wczoraj z forum,nic jeszcze nie czytałam,nadrobie jutro.
Przez ta piekna pogode braki mi czasu na wszystka:baffled:
Pozwoliłam sobie umiescic jedno zdjecie z imprezki na NK;-)
Kasiu 8118 wiec bedziesz zadzic facecikami , gratulacje.

Hej
My jedziemy dzisiaj do Nefretete zobaczyc jak sie urzadzili na nowej chatce. Jeszcze nie maja internetu ale juz niedlugo sie pewnie odezwie:tak:
Roksanna1- zycze udanego dnia z rodzinka:tak: I pogoda ci na sukienke dopisala;-)
Kasiaj- ja tez nie moge narzekac:cool2::cool2: Moj czy pracuje czy tez nie wie ze ja potrzebuje zakupow raz na jakis czas a ktos musi pilnowac szymona;-)
Natalka90- ja mialam bardzo czesto twardy brzuch- nic sie nie dzialo;-) tylko smiesznych ksztaltow tedy nabieral:-D:-D

Zycze wszystkim milego dnia bo chyba bedzie ladnie:cool2::cool2:

reklama
kasia8118 gratuluje braciszka dla Krystiana,mam nadzieje ze nie jestes zawiedziona,jak tak opowiadalyscie jacy chlopcy sa kochani to tak sobie troszke myslalam ze Nadusia tez moglaby byc chlopcem...ale od poczatku ciazy a nie dopiero po porodzie :-)
doris78 wlasnie mi sie przypomnialo o tym 'wysokim brzuchu' na chlopca :baffled: wolalabym juz jednak nie...troche za pozno bo w szafie jest rozowo :no::-p
katin ja nie mam nic przeciwko bo mnie tam nie ma :-D:-D
kasia.j masz racje ze mezowi nalezy sie maly odpoczynek od rodziny szczegolnie ze zapewne nie czesto zdarza mu sie taka okazja,no to rosnie ci maly aktor ale juz na starcie widac ze bedzie negocjowal najlepsze kontrakty :-D
tynia i wiki gdzie szukacie mieszkania i ile pokoi? Ja jak bede na spacerze to moge sie rozejrzec tu na BD5 jezeli ci odpowiada,u mnie jest akurat spokojna okolica :tak:
sylwia.m odzywaj sie bo ja jestem ciekawa czy cos sie wykluwa :-D

Do góry