roksanna - no, no, ale sie wytesknilas

to jutro pewnie Cie tu nie bedzie?
Kasia8118 - gratuluje "siusiaczka", zobaczysz jak to fajnie miec samych facetow w domu, ani sie obejrzysz, a beda razem cos po katach knuli
doris - tyle wiem co napisali na stronce bradford, ale ile w tym prawdy, to nie wiem, powiem B to moze cos rozczai
natalka - taki twardy brzuch moze byc tez po wysilku, moze duzo dzis chodzilas, albo sprzatalas, poloz sie i odpocznij, powinno przejsc
ampar - ale Ci dobrze, chociaz ja tez nie narzekam, jak na razie moj siedzi tez w domu, cos tam sobie popracuje, ale sporo sie zajmuje dziecmi

dzis ma wychodne, do sasiadow przyjechali Czesi i nas wyciagneli na piwko do pubu

ja pojechalam tak na godzinke i wrocilam z dziecmi, bo co to za przyjemnosc w pubie siedziec z dziecmi i jeszcze napic sie nie moge

i jeszcze urabiaja mojego meza zeby z nimi pojechal na wyspe Sky na meski wypad

ale z drugiej strony dlaczego nie, tez mu sie cos nalezy od zycia, a nie tylko rodzina
aniteczka - gasienica super, wystep udany, dzieciaki byly rewelacyjne, oczywiscie prosto ze szkoly musielismy pojechac do sklepu, niestety zdjec nie mam, bo moj nakrecil tylko film,a za nim on go przegra i obrobi to bedzie Boze Narodzenie

tynia i wiki - a w jakie okolice chcecie sie przeprowadzic?