reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

kasia8118 nic nie ma na oku i dlatego tak się zastanawiamy, sierpień spędzić w Polsce a od września do pracy

marta84 niestety w tym tygodniu to raczej nie. Na pewno nie jutro i nie w środę:baffled:

oleska nie dałam rady już wrócić na carboocie. Dzieciaki dostały zabawki i już ciągneły do samochodu. Ja jestem na diecie south beach. Jeśli jeszcze karmisz piersią to raczej nie dla Ciebie

reklama
Hey kobietki!
Tyle się tutaj dzieje, że normalnie androbić to :szok::szok::szok:
Przeczytalam tylko kilka osattnich bo normalnie chyab dnia by brakło.

To chyba dalej sie dziewczynki nie "rozpakowały";-)
Kasia8118 - gratuluje nstpnego mężczyzny w domu:-)
Roksana - Ty to chyba, ze szcześcia latasz, że córeczka wrociła:tak::tak:
Alexnow- jak tam urlopik w PL udany?!
Katin - kuruj córcie bo to niebawem świętowanie konca roku szkolnego;-):-):-):-)

My tzn Marcel w środe ma inaugurację zakonczenia bd ubierani wtogi:-D:-Di pozniej bedziemy poznawac nową nauczycielkę i pokaża cała szkołe.Marcel zawiedziony bo On nie chce wakacji!!:szok: Ale naszczescie do 17 i koniec!!

Dziewczynki czy Wy dostajecie czasami decyzje z ChB bo staram sie o Housing i tam chcą najświeższa a ja mam z ponad roku:/.I nie wiem czy czasem nie musze dzwonić do nich i prosić o nową decyzję:confused::confused:
A wogóle zeźlili nas dzisiaj dostaliśmy nowa decyzję i normalnie szok :angry::szok:wiecie ile nam przyznali 121 Ł co 4 tyg:no::-:)-:)-(Tak wiec od wrzesnia jestem zmuszona szukać chyba pracy tylko jak ja sie zgram, zeby miec albo w godz szkolnych, albo przeciwlegle do męża:confused::confused::angry::angry::angry::-:)-:)-:)-(

Kasiaj najgożej to u nas z małym, starsze dają sobie radę same. Będziemy pracować na przeciwne zmiany. Tylko godziny mamy inne. Moj rano na 6 do 14,30 , a ja na 15 do 23. Tak jest ok. Tylko jak ja będę miała rano od 7 do 15 , a mój zaczyna od 14,30 do 22,30 to będzie problem. Będę się zwalniać godzinę. Na dwa dni mam załatwioną znajomą, która będzie przychodzić wcześniej, jeszcze muszę poszukać kogoś na kolejne dwa dni. No i oczywiście najgorsze to bieganie z małym pod zakład :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - czy pogoda, czy nie. Pieszo to około 25-30 minut, autem 5. Mój będzie autem a ja na nogach. Niestety nie mam prawka :-( . Albo będę brała taxi. Zobaczymy. Najważniejsze, że już nie nocki. 9 miesięcy wystarczy.
Katin cieszę się, że z Natalką lepiej, moja też się cieszy i czeka na sobotę :-D
4muchy niech spróbuje w FORZIE, cały czas kogoś przyjmują. Może pracować na same nocki lub na dwie zmiany w dzień. Nie jest źle i pensja zawsze na końcie w piątek. Praca 8 godzin, owerki dla chętnych. Nas tylko wkurza system 4 dni pracy 2 wolne. Tak, że sobota i niedziela często też w pracy :wściekła/y:

BozenaM ja nie pobieram benefitow wiec ci nie doradze,ale musze przyznac ze w strasznie kiepskiej sytuacji jestes a czy pobierasz CHTC?
mamatrójeczki moze wreszcie zaczniesz normalnie sypiac!!! do tej pory sie dziwie jak ty dajesz rade na tych nockach przy takiej masie obowiazkow :shocked2:
katin widocznie Natalka zalapala niegroznego wirusa-na szczescie ;-)
sylwia.m a co u ciebie? ja dzis aktywna na maxa a niedawno troche sobie potanczylam ale dzieci nie sa glupie... wiedza jak dlugo maja byc w brzuszku i chyba nic ich nie wykurzy wczesniej,ale pewnie maja ubaw z mamusiek ktore skacza i kreca tyleczkami na wszystkie strony :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Mojadzidzia mi pasi dzisiaj wieczorem:tak: Nie wiem tylko czy moja córcia nie ma innych planów:baffled:

4muchy jak odeszły mi wody z Marcelem to też najpierw dostałam ten żel, niestety nie zadziałał na mnie i dostałam oksytocynę ale łudzę się że tym razem zadziała:-D

ROKSANA-a Ty gdzie kobieto??nadrabiasz zaleglosci z rodzinka??/

KASIA J-ale ten Twoj Kuba udany:-D:-D:-Dnormalnie ma leb na karku chlopak,a co bedzie potem:-D:-D
Moj Kuba jeszcze nastepny tydzien idzie:tak:A jutro maja wycieczke na gimnastyke do Richard dunn na caly dzien:tak:

BOZENA M-no zmiejszyli Wam bo Ty pracowalas i wykazywalas dochody,ale za to za rok znowu Wam zwieksza:tak:
My tez tak mielismy:tak:
A chb przychodzi decyzja co roku,bo przewaznie jakies tam grosze wiecej daja:-)

KATIN-zdrowka dla Natalii,ale juz chyba lepiej jej

A Wy SYLWIA i MOADZIDZIA mowie Wam ze sie spotkacie albo na porodowce,a jak nie tam to napewno w szpitalu:-D

doris78 mi sie twoj pomysl podoba bardzo zawsze to bym byla tydzien do przodu :-D:-D
sylwia.m ja slyszalam ze kapiel w zimnej wodzie moze wywolac skurcze... co powiesz na wycieczke nad morze...najlepiej dzis w nocy :-D:-D

reklama
Mojadzidzia- niom nieciekawie:/.A własnie CHTC mam 121/4 tyg ! Working Tax zabrali P.i zostal jeszcze benefit:/.

A TY i Sylwia to normalnie nie wiem na co czekacie. Te Wasze dziecaczki nieźle WAS trzymaja dajaj wam jeszcze troszke wolnosci:-D:-D, ależ ile mozna:)

Do góry