reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Bradford

dzien dobry
zapowiada sie ladna pogoda,wiec dzis zrobimy sobie spacerek do lister parku-moze ktoras z was ma ochote pojsc z nami??
a ja wczoraj dostalam upomienie od Reader's Digest o niezaplaconym rachunku za ksiazke:szok: noramlnie szok. fakt przyslali nam ksiazke(ktora znalazlam przypadkiem w smietniku na papier, kiedy wyrzucalam stare listy)lezala sobie paczka-nierozpakowana,a tam ksiazka-ktorej w dodatku nikt nie zamawial, a tymbardziej nie odebral.napewno nie R,ani ja:no: a teraz musimy za nia zaplacic niecale 19funtow.musze ja jak najszybciej odeslac-i to na moj koszt:wściekła/y:

kasia8118a co u ciebie kobieto-zapomnialas on nas;-).daj znac czy wszystko wporzadku.

natalka90a u ciebie kochana lepiej,jak sie czujesz,jak malutka:-)

reklama
Cześć:-)
Katin-to ja tez zaliczam sie do tych mniej odpowiedzialnych osob:-p

AGNIESZKAUK-a o ktorej będziesz szła do parku???Może się i ja wybiorę,przy okzajii bym zajechała do Piknika.

Dobra idę robić Dawidowi sniadanie bo stoi przy lodówce:-D:-D

dzień dobry:-)
Witam przedewszystkim wszystkie urlopowiczki:-)witajcie kobitki
Ja oczywiście cały weekendzik w pracy,a wczoraj cały dzień zaganiany.Moja znajoma dostala dwie oferty ogladania mieszkanka z cancilu,i powiem ze jedno to było tak rewelacyjne ze szok:szok:nowa kuchnia,lazienka tylko podłogi kałść,pomalowac i mozna sie wprowadzac.ale niestety była na 4 pozycji:-(.
Jezeli chodzi o trening to pełen sukces:happy::happy::happy:budzi sie tylko o 6.00rano to daje jej mleko i tak spi mi do 9.00.jupiiiiii.i do tego zjada wszystkie posiłki ,najwiecej na sniadanko i kolacje(kobita robi sobie zapasy:-D)agnieszkauk a jak tam u Was dziewczynki.
Widze ze wczoraj psalyscie o zabezpieczaniu.Ja tez sie zastanawiam nad tym inplatem:tak:troche dziewczyn u mnie w pracy go nosi,ale to dopiero po drugiej dzidzi.Wiec troszkę sobie poczekam.
acha moja królewna wstała,papapa

dzien dobry:-):-)co za ladna pogoda:-D:-D:-Dcos rano mi sie stalo z kompem nie moglam pisac,ale teraz jest juz ok:tak::tak:niunia dzis pierwsza noc przespala w swoim pokoju:szok::-Dale wstala z tak swietnym humorkiem ,ze szok:-D:-Dladnie sie teraz bawi a ja mam chwile pisac do was :-):-)wczoraj pisalyscie o zabezbieczeniu,moja kolezanka bierze zaszczyki co 3 mies i jest zadowolona ja narazie sobie odpuszcze bo kiedys napewno bede chciala drugie:-):-)tylko nie wiem kiedy to nastapi:confused::confused:

I ja sie rpzywitam!
Wreszcie sie chchialao wstac jak za oknem słoneczko:tak:
Tak mi wczoraj w ta "piekna" pogode było smutno z emusimy siedziec w UK, ale .......dzisija jzu lepiej.
Ja jzu koncze zupke pichcic 2 danko naszykowane tak wiec mam chilke:tak:

Kurcze najwyzzsza pora zaczac robic malmu zakupy do szkoły, juz mnie rpzerazaja jego pierwsze tgodnie po 6 godz:/..:-:)baffled:

Zapomnialam zapytac:
CZY KTÓREJŚ Z WAS KIEDYS WSTRZYMALI CHB, BO NAM NIE WYPALCILI OSTATNIO I p. ZADZWONIL A BABKA POIWEDZIALA ZE ONI MYSLELI Z EWYJECHALISMY DO PL I DLATEGO WSTRZYMALI I PRZPYTALA GO OD PODSTAW I POIWDZIALA ZE W CIAGU 7 DNI ROBOCZYCH WSZTSKO WYROWNAJA I SPOWROTEM BEDA PLACIC A TU MASZ ZNOWU NIC!!!!!:angry::angry::angry:TEGO NIE MOGA CHYBA ZABRAC?!I WOGOLE Z KAD JEJ PRZYSZLO DO GLOWY ZE MY WROCILISMY DO PL:szok:

Hej laseczki wieki mnie tu nie bylo dobre cztery tygodnie i czuje sie tu jak nowa.Kompletnie nie wiem co u kogo slychac więc przykro mi bardzo mi ale mogę tylko napisac co u nas.A u nas sloneczko świeci pięknie właśnie maly wyruszył z tatą do piaskownicy a ja wybieram się do kosmetyczki troche się zrelaksowac przed jutrzejszą podróżą do Anglii.Ale ten czas zlecial normalnie szok.Brzuch mam już dosc pokozny.Ale ogólnie czuje się dobrze.u mnie tu na miejscu też sporo się dzieje ale to za dużo żeby wam wszystko opisac jak na jeden raz.Mam nadzieje że sie szybko spotkamy.Pozdrawiam serdecznie i do miłego całusy dla maluchów.

reklama
A u mnie znowu pada:baffled:. Dobrze że pranie mi zdążyło wyschnąć. Teraz tylko czeka mnie ulubione zajęcie :no: prasowanie.

Muszę jeszcze dzisiaj wybrać się na zakupy. Bo niestety mleka nie ma a moje dzieciaki bez mleka długo nie wytrzymają:szok:. Jeszcze ubranie szkolne muszę kupić Adasiowi bo w nowej szkole obowiązują inne kolory.

Jeszcze dzisiaj czuję zmęczenie po podróży. W prawdzie mieliśmy dłuższą przerwę w Belgii ale i tak byłam bardzo zmęczona. Dobrze że chociaż dzieciaki były grzeczne.

Do góry