reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
Ja sie nie odzywam bo jestem w stresie. Jutro musze zadzwonic do pracy ze nie przychodze i wyslac wypowiedzenie- nie lubie tego robic:-( oficjalnie od dzisiaj przez 19 dni jestem na zwolnieniu na sprawy kobiece i za tydzien moge leciec do polski:tak:
Kasia8118- nie moge znalezc zaproszenia. Zapytam jutro dziewczyny na kulkach i dam ci znac. A ty szalej od dzisiaj. Jakby sie zaczelo dzisiaj to dzwon;-) Chociaz ja uwazam ze powinnas poczekac az wroce:-p:-p:-p
Doris78-:szok::szok::szok::szok: No wlasnie szymciowi tez sie znowu powieksza. Chyba pojde jutro do lekarza:dry: Ciekawe tylko co to za ukaszenia moga byc:dry:
Olcia- witaj na forum:-)
Oleska- gratuluje :tak: i zycze powodzenia w nowej dzialalnosci:tak:

Ide na dol bo moje chlopaki wrocili z roweru

Doris to jak jesteś zła to nie będę się z Ciebie śmiać, nie będę złośliwa. ;-);-);-);-):-):-)
Ampar chyba nikt nie lubi. Ja się ostatni raz przed ciążą zwalniałam, no szłam na zwolnienie, a odchodziłam już przez telefon, ale już i tak wszyscy wiedzieli że nie wrócę. Natomiast jak mówiłam że ciąży to stres miałam.

hej
Ja jakos bez weny. Nic mi sie nie chce, lenia mam starsznego. W sobote mamy zaproszenie na impreze i nie wiem w co sie ubrac. A z nowosci to moje dziecko ma 2 nowe zeby:tak::tak::tak: w sumie to do Alexa jej daleko:dry::-D
nefretete101 - pewnie siedzisz jak na szpilkach co???? juz jutro piatek, trzymam kciuki:tak::tak::tak:
no nic ide cos zjesc nie bede przynudzac

wiqtam sie i ja:-)
Marta84 oj ja juz w domu nie moge usiedziec, a to dopiero jutro o 15.00:sorry: slyszalam ze moj pracuje na jednym magazynie z Twoim... to moze dasz ten moj łach mężulkowi aby podał mojemu? a moze masz ochote jutro do mnie przyjechac? moze pojdziesz ze mna domek ogladnac bo D akurat bedzie w pracy:-D

pozniej sie odezwe bo mlody mnie za reke szarpie i pisac nie moge:wściekła/y:

reklama
Hej!
Ja tylko na chwilke bo od wczoraj mam gości i strasznie zalatana jestem. Dzisiaj zaliczyliśmy centrum i Lister park.
Doris- najlepszego z okazji rocznicy.:-)
Olcia- witaj na forum.
Kasia8118- no to dzisiaj zaczynasz biegać po schodach?;-)
Nefretete- powodzenia z domkiem. Oby Wam sie spodobał
Natalka- Claudia wie co dobre :-D. Co będzie gume ssała;-) jak tu taki dobry cycuś. Współczuje tego pobytu w szpitalu. Jak rodziłam Filipa to byłam 2 doby i myslałam, że zniose jajo:-D
kasia.j- dzięki. Na razie się nie zrażam. Poczekam aż skończy 6 mies. i spróbuje jeszcze raz. A tak swoją drogą to jak była u mnie połozna to powiedziała mi, że jak bede mu dawała coś do jedzenia to nie muszą byc tylko papki ale np. kawałek żółtego sera:szok::szok::szok:
Uciekam do famili. Paaa

Do góry