reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Roksanna1 i tobie równieżdziękuję :-); Wiesz coś może o tych medalach dla najlepszego ogrodnika. Są za to jakieś punkty? Ten konkurs jest obok siedziby Gildi.

reklama
witam dziewczeta
ja dzis znowu dlugo nie pospalam.nikola obudzila sie po 5, ale byla laskawa jeszcze do po 6 terroryzowac mnie w lozku.jestem padnieta:-( glowa mnie boli:-( postanowilam dac o sobie znac i klade sie na sofie.obiad z wczoraj.
musze wam powiedziec ze jakos wczoraj mialam natchnienie rano zrobic obiad , a pozniej sie miec czas dla siebie i dziecka.zazwyczaj to gnije do poludnia:zawstydzona/y:
doris78-pytalas co wczoraj ugotowalam-dewolaje z kaspusta i grzybami(napisalam jak sie czyta, bo nie wiem jak sie pisze:zawstydzona/y::eek:) +kluski slaskie i sos pomidorowy z ziolami co mialam przygotowany przez siebie w sloikach.
dzis do kuchni nawet nie wchodze-brak sil.jeszcze sie wczoraj poklucilam z moim.wielkiego pana i wladce z siebie robi.do tego nie chce i doradzic w sprawie wyboru sukienki na slub.powiedzil zebym sobie kupila ta ktora mi sie podoba,ale nie czarna(a czarna mi sie wlasnie podoba) i wogole mnie denerwuje:wściekła/y:
sylwiam-ile ja bym dala zeby to mi ktos ugotowal:-(
mamatrojeczki-gratulacje dla syna.musisz pekac z dumy:tak:
justysiak-ja tez korzystam ze sloneczka:-) wczoraj wyszlam po 12 z domu a wrocialam po 15;-)

Ostatnia edycja:
Witam w kolejny piekny,sloneczny dzionek:-)
Kasiaj Ja zamawialm z tej stronki troche,i powiem ze ja akurat nie miałm z nimi zadnych problemów:no:nawet jak miałm nadplacone to w ciagu 5 dni przyslali mi czek z zwrotem:tak:
Marta84 Zapraszamy do Bradford:tak:dzisiaj zapowiada sie kolejny sloneczny dzionek:-)A jezeli chodzi o dietkę to ja jestem kolejne 5 dni i juz mam dzisiaj kryzys:zawstydzona/y:Ale zaraz uciekam na spacer to moze mi przejdzie:tak:
Agnieszka Uk Ty o takich smakołykach piszesz a mi ślinka cieknie.Ty diablico:-p
Mamatrojeczki Grtaulacje dla syna,Tez bym była dumna:tak:
Roksanna1 Miło było poznac męza;-)
Uciekam bo moje dziecko znowu sobie przypomnialo jak wchodzić na okno,ide lapać supermena.Ehhhhhhh

Cześć:-)
Faktycznie ładnie za oknem i nawet ciepło jak na połowę listopada:tak:
A ja już mam rodzinkę w komplecie,wczoraj Kubus wieczorem wróćił:-)ale był chyba stęskniony bo odkleić się odemnie nie chciał:-D
No ale za to dzisiaj rano go dobudzić nie mogłam:no:no i miał pretensje dlzczego mu nie chce wolnego zrobić:wściekła/y::wściekła/y:

MAMATRÓJECZKI-gratuluje bardzo:-)Mam nadzieję żę mój syn w wieku 13 lat ,też taki bedzie jak teraz:tak:Bo wczoraj też byłam na wywiadówce i pani go bardzo chwaliła,powiedziała że z angielskiego jest lepszy od niektórych angielskich dzieci:szok::szok:
No i tez powiedziała że powinnam być dumna z Niego:-)no i jestem:tak::-)

NATALKA-ja też nie mogę ,bo mój J ma dzisiaj wolne:tak:

AGNIESZKA UK-ale Ty pyszności gotujesz
:tak:mniam mniam...

ANIA1812-i jak tam wczoraj Filip ??

witam kobietki my dopiero wstalysmy i chyba tez sie wybierzemy na spacerek:tak::tak::tak::tak:
mamatrojeczki ten wozek jest babowy ale sie usmialalam a jesli chodzi o rachunki to bez problemy mozna rozlaozyc na raty niech twoi znajomi powiedza im jaka maja sytuacje i beda placic bardzo male raty :tak::tak::tak::tak:wiem stad poniewaz my tez tak placilismy jak mieszkalismy z kaska za domek jeszcze wczesniejszy bo uciekla jedna para od nas i zostawila nam wszystkie rachunki na glowie ani centa sie nie dolozyli i trzeba bylo jakos to splacic ale to juz inna historia
roksanna mi rowniez ostatnio szwankuje net nie moge wejsc na nasza klase:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam z rana:)

Kurcze nie wyspana jestem OLa ma dzisiaj rozmowę w szkole- a ja jakieś formularze do wypełnienia,. Ogólnie zaczyna dzisiaj szkołę- cała w stresie jestem
NIe wiem jak ona sobie poradzi jak będzie musiała się odnależć gdzie nic nie będzie rozumieć.
MIlenka gadzina śpi - od 6 buszowała

Idę coś zjeść bo zaraz padne odezwe sie jeszcze jak wrócimy z Olą

Witam dziewczynki.Jakoś czasu mi brak żeby was pod czytac a co tu dopiero coś napisac:sorry:.Dzisiejsza noc odrobine lepsza niż wczorajsza tylko mały zaczyna pchac mi się do łóżka i to nie tylko jeden a ja nie wiem co mam robic bo dwóch synków ,R i ja jakoś nie możemy się zmiescic i mam ogromny dylemat którego odstawic:-(.Mamatrojeczki gratulacje dla zdolnego synka:tak:.A ja wczoraj prawie calutki dzień czekałam na położną i się nie pojawiła:no:.A powiedziała że będzie w środę:wściekła/y:.Czy wy też tak czasami miałyście???Teraz nie wiem co mam zrobic po słońce za oknem i szkoda mi siedziec w domu.Jak myślicie powinnam czekac czy miec to w d...i zorganizowac sobie czas tak jak mi pasuje:cool:.Orientujecie się może w jakich godzinach one pracują(chodzi mi o wizyty domowe)?I jeszcze jedno pytanie czy dajecie dzieciom wit.D3?Jeżeli tak to ile?Mi się kojarzy że była to jedna lub dwie kropelki na dobe ale dokładnie już nie pamiętam:sorry:.

Hej!!!
Młody w końcu usnął:-) A ja mam chwilke żeby napisać.
Asianka_z- nie martw się o Ole. Na pewno da sobie rade. Ja też przez to przechodziłam i bardziej to przeżywałam niż Filip. Czy w szkole będzie jakieś polskie dziecko? Bo zawsze to troszke łatwiej jak jest do kogo sie odezwać. U Filipa nie ma ale z perspektywy bardzo się z tego ciesze bo szybciutko nauczył się angielskiego
Doris- podobno później założył ten kask. Nauczycielka powiedziała, że na początku chodził przybity ale jak mu dała swój stetoskop (przebrana była za pielęgniarke) to od razu juz był szczęśliwy. Ja też wczoraj byłam na zebraniu w szkole i jestem z Filipa baaardzo dumna:-D. Ma tylko małe problemy z czytaniem i pisaniem ze słuchu ale pani powiedziała, żę to normalne u dzieci dwujęzycznych i będzie miał z tego dodatkowe zajęcia. A tak poza tym to jest jednym z najlepszych w klasie z matematyki i "nauki":tak::tak::tak:Duma mnie rozpiera:-D:tak:
AgnieszkUk- pycha. Aż mi slinka poleciała;-):-p
Olcia_rom- ja nie kupowałam wogóle kaftaników bo miałam jak Filip był malutki i zdecydowanie wole bardziej body. Ja bym na Twoim miejscu zaczęła robić zakupy po USG. Być może poznasz już płeć i wtedy będziesz wiedziała na jakich kolorach się skupić. A masz przeczucie co do płci?
mamatrójeczki- gratulacje dla Marka!!!

Miłego dnia

kasia8118- mi się nia zdarzyło żeby położna nie przyszła. Ja bym zadzwoniła i zapytała czy przyjdzie bo szkoda siedzieć w domu i czekać. Jeśli chodzi o witamine D to jeśli będziesz karmic piersią to położna powinna niedługo dać Ci zestaw witamin właśnie z wit. D. Zaczyna sie podawać jak dziecko skończy 4 tyg.
A jeśli bedziesz karmiła mlekiem modyf. to tu nie zalecają podawanie dodtakowych witamim.

reklama
Dzień dobry wszystkim.
Mamatrójeczki ja właśnie nie bardzo się orientuje co za wygranie tamtego konkursu jest. Nawet się szczególnie nie interesuje co jest w konkursie. W pomocy nic nie ma? A na oficjalnym forum? Możesz spytać jeszcze tam Zielone Imperium - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl.
Jeżeli chodzi o te rachunki, to jeżeli są dzieci to im nie odłączą prądu. Wydaje mi się że powinni rozłożyć to na raty bez problemu. Lepiej dla nich będzie jeśli założą im szybko te liczniki na przedpłatę, bo najgorzej sobie narobić zaległości.
Kasia8118 współczuję, nienawidzę jak ktoś się umawia i nie przychodzi. W dodatku ani telefonu ani żadnego info, brrr. Ja bym na Twoim miejscu wyszła na spacer.

Do góry