sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej Hej z rana;-)
Jako że to niedziela i święto dla mnie to sobie dzisiaj pospałam dłużej, chociaż najchętniej nie wychodziłabym z łóżka
Ania1812 hehe dobra jesteś. Mi mój wózek jeszcze się nie znudził a też lubię często zmieniac
Mojadzidzia no ta wysypka może byc niepokojąca, lepiej wybierzcie się do lekarza
A teraz mi się przypomniało jak lekarz mi tłumaczył że jak naciśniesz na krostkę o ona powinna zrobic się biała i po chwili znow wrócisz, to wtedy jest ok. Jak nie znika po niaciśnięciu to wtedy jest coś nie tak
Graziul, Katarina nie spaaaaaac;-)

Graziul mój mąż jest maniakiem motocyklowym i kazał się spytac jaki motor ma Twój mąż

Jako że to niedziela i święto dla mnie to sobie dzisiaj pospałam dłużej, chociaż najchętniej nie wychodziłabym z łóżka

Ania1812 hehe dobra jesteś. Mi mój wózek jeszcze się nie znudził a też lubię często zmieniac

Mojadzidzia no ta wysypka może byc niepokojąca, lepiej wybierzcie się do lekarza
A teraz mi się przypomniało jak lekarz mi tłumaczył że jak naciśniesz na krostkę o ona powinna zrobic się biała i po chwili znow wrócisz, to wtedy jest ok. Jak nie znika po niaciśnięciu to wtedy jest coś nie takGraziul, Katarina nie spaaaaaac;-)

Graziul mój mąż jest maniakiem motocyklowym i kazał się spytac jaki motor ma Twój mąż

moja dzidzia-Natalie miala tez kiedys straszna wysypke na cipunce(zreszta katrina chyba nawet pamieta ,bo byla przerazona jak zobaczyla) walczylam jak mogalm bo wtedy myslalam ze to odpazenia ,potem gp powiedzial ze to tzwFUNGAL INFECTION nic groznego ,ale czesto wystepuje przy przeziebieniu lub wirusie,ujawnia sie to w moczu i dlatego cipcia jest obsypana.Przepisal taka specjalna masc i po klopociesylwiam-nie spaaaalam!!!! Ja jestem ranny ptaszek:-);-):-);-)CDN
zadyma za zadyma
Oczewiscie Kubus ma jakis dzisiaj jakis zly dzien,nawet nie chce wpuscic brata do pokoju:-(samotnik jeden
mogalabym Ci tylko cos o siusiakach powiedziec
;-):-)ania1812-mi sie tez wozki szybko nudza!!!!hehehheestale bym nowy chciala,mam juz 3!!!:-);-):-)