reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Zero spontanicznosci w Was;-)
Mojadzidzia przyleciał w ciagu 15 minut:-D
Tak na serio ,w czoraj mniałam okropny nastruj i jakos nie w głowie byly mi spotkania , ale juz rano wszystko minelo.
Sylwia dobrze ze masz juz doswiadczenia jako mama niejadka , :tak:
Katarina26 czesto tak własnie sie czułam siedza w domu , bez spacerow a do tego jeszcze doszło spanie prawie do południa :tak:chodziłam wiecznie spiaca i głowa mi pekal

reklama
KATIN-tak ,oczywiscie zgadzam sie z Toba ,ze w takich sytuacjach tez wystepuja takie wlasnie objawy:crazy::crazy: sama nie raz tego doswiadczylam,doszukiwalam sie ciazy ,chroby :confused2::confused2:a to poprostu malo ruchu po powietrzu ,sennosc itp..no ale jak tu kurcza duzo lazic i byc pelnym wigoru w takie pogody:eek::eek::crazy:.Ja staram sie wychodzic duzo i stale cos sobie organizowac ..ale nie zawsze to sie daje:no::no:
KATARINA-nic sie nie martw w przyszlym tygdniu juz ja Cie rozruszam ;-);-);-)to Ci wsz.minie:-):-)A tak na powaznie -to idz do lekarza i vitaminy to podstawa ja zazywam caly rok na okraglo rozne zestawy;-);-):tak::tak:Tort dla Rmbusia obwiazkowy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: SYLWIA-dzieki za smska,bede ok 11,albo nas tatulek pdrzuci albo z KATARINA taksi przyjedziemy ,ale dzieki za busowe namiary:rofl2:;-);-);-);-) widze ze ostatnio moda na prasownie na BB:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: co bym nie byla w tyle ide i ja POPRASOWAC:rofl2::rofl2::rofl2::tak::tak:

Ostatnia edycja:
sylwia.m pisze specjalnie dla ciebie,bo jakos tak ostatnio nie mam ochoty na komputer i nawet ogrodek sobie odpuscilam :zawstydzona/y::szok::-D cale szczescie ze Olivka ok,bo ja tak o niej nie przestawalam myslec i zastanawialam sie jak to mozliwe ze ona nic nie tyje,ale powinno sie chyba kogos okrzanic za podawanie blednych informacji Ja chcialam Nadusie zwazyc ale u mnie baby clinic w czwartek wiec musialabym odpuscic spotkanko takze wstrzymam sie do przyszlego tygodnia :tak:;-)
graziul xxx u mnie prasowanie lezy juz od kilku dni i jakos nie moge sie zorganizowac :zawstydzona/y: dobrze ze jutro rano mam wizyte u lekarza wiec bede musiala sie wygramolic wczesnie z lozka to i czasu bedzie wiecej :tak: HAPPY BIRTHDAY RAMBUS!!!! :-D ciekawe tylko jak sobie poradzi ze swieczkami :-D:-D:-D
katin dziekujemy slicznie za kawusie,chyba nie musze pisac ze milo spedzilysmy czas,strasznie dawno sie nie widzialysmy-pomijajac restauracje,ale wtedy nie bylo okazji porozmawiac :tak:
wreszcie moge i ja sie czyms pochwalic odnosnie mojej coreczki :-p:-p od kilku dni sadzam ja na nocniczek i za kazdym razem robi siusiu a dwa razy nawet zrobila kupke :-)
alexnow wspolczuje pakowania ale grunt ze znalezliscie fajne mieszkanko :tak:
katarina26 a tobie co kobietko sie dzieje?? o ktorej sie wybierasz do lekarza to moze sie gdzies spotkamy? tylko co z moim prasowaniem... :sorry:

Hej!
Wena mnie znowu opuściła i od rana boli mnie głowa:crazy: Najchętniej to już połozyłabym sie spać.
ANIA1812-jejku a gdzie twoj J miesci to wszystko:szok::szok:chyba musze wyslac mojego do twojego,nisch mu powqie jak to wszystko spala:-D:-D
A jakie przedstawienie ma Filip,bedzie bral udzial???To tak i mama obowiazkowo musi byc,jak ja chodze do Kuba i widze jak inne dzieci szukaja wzrokime swoich rodzicow,a rodzice nie przyjda i im tak smutno jest:-(szkoda mi zawsze tych dzieci:tak:

Tajemnica tkwi w genach:-D On może żywić sie pizzą i kebabem a i tak jest taki chudy:tak: Niektórzy mają to szczęście. Tak prawde mówiąc nie wiem co to za przedstawienie bo nie napisali. Filip będzie smokiem i wołem. no i nawet nie wyobrażam sobie co by było jakbym nie przyszła. Pewnie by się popłakał.

Miałam jeszcze coś napisać ale juz nie pamiętam co i jak. Lece pod prysznic. Pa

hej :-)

jakos ostatnio ja tez nie mama nachnienia do pisania :-( mnie jednak u Sylwii nie bedzie :-( bo u nas ostatnio troche wydatków sie zrobilo i musze isz do pracy ale na jakos miesiac tylko pojde i sie zwolnie chyba :sorry: akurat macierzynskie mi sie skonczylo i wracam do pracy :baffled: no i w czwartek na 11 musze isc po jakos przepustke bo jakies teraz wprowdzili nowe i ja jej nie mam :no:

Sylwia no dobrze ze Olivka przybiera :tak: a przymierzasz ze juz odstawienie od cyca ?? a gdzie Twoje suwaczki sie podzialy ?? :sorry:

mojadzidzia ale Nadusia zdolna :szok: ja to nawet jeszcze nie mam nocnika:sorry: myslalam ze na to jeszzce duzo czasu :zawstydzona/y:

tynia i wiki fajna ta fryzurka :tak:

Witam miłe panie wieczorową porą:-) jestem bardzo zadowolona z faktu,iż moja mała księżniczka zaczęła mi sama chodzić spać w przyzwoitych dla niej godzinach nie czekając na nas:tak:;-) teraz mamy czas dla siebie z mężem;-):-) zaraz sobie załączymy filmik na komp.i będziemy oglądać :tak:;-) tak więc będę kończyć,bo mąż już popcorn załącza w mikrofalówce ;-)aha Sylwiam-ja jestem już dawno po @ więc to nie ciąża nie..nie..:no::no: tak jak Katin pisałaś to ma związek z tym:tak:;-) wiem wiem.....do tego stres....i inne czynniki :crazy: Graziul-[mogę Rambusiowi sprezentować na urodziny szczaw:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mojadzidzia-[ja nie idę jutro do lekarza,ale jak będziesz szła to zapraszam po lekarzu na coffe do mnie:tak:;-) aha i gratulacje dla naszej zdolnej Nadusi:tak:;-) bystra dziewczynka:-) Oki spadam na seans bo B się niecierpliwi już:angry::crazy: buziaki,papa:-) KOLOROWYCH SNÓW I DO ZOO W CZWARTEK TEN TŁUSTY CZWARTEK:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej
Ja sie nie odzywam bo mam zawalone zatoki:-( Czekam do piatku i ide do lekarza. Juz mam dosyc. Biore leki na zatoki ale nic nie pomaga :no: Ledwo zyje i boli mnie lewa strona glowy:angry: JA CHCE JUZ WIOSNE I CIEPLO I NIE CHCE WIDZIEC TYCH ZARAZKOW JAK IDE DO PRZEDSZKOLA I TYCH GILI Z NOSA U DZIECI:wściekła/y:
Pozdrawiam i zycze milego spotkania jutro:tak:

heeeej:-)
Zostalam przed chwila obudzona odglosem zamykanych drzwi:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:o moj michu wychodzil do pracki :szok:a ja myslalam ze dop 6rano:szok::szok: przyspalo mi sie!!!!!O i chyba walnal focha:szok::tak::tak::zawstydzona/y:Bo sniadanka rano cieplego nie zjadl,a ponoc budzik dzwonil i dzwonil to kazalam mu wylaczyc i spalam dalej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::eek::eek:Kurcze ostatnio go troche zaniedbuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y: on taki kochany dla nas jest ,tyle obowiazkow na siebie wzial:eek::eek::eek:No nic..trzeba cialko przygotowac i w stroj kroliczka dzis wieczorkiem wskoczyc:eek::-D:-D:-D:-DCo by ciche dni nie nastaly:no::no:Bo ich nie znosze:crazy::crazy::angry::angry::angry:
AMPAR-wspolczuje kochana,tez mam problemy z zatokami od lat:tak::tak:Wiem oczym mowisz:tak::tak:
ANIA-moj michu od zawsze byl patyczakiem ,a wspomne ze ma prawie 2 metry,od lat probowal przytyc i nic,az w koncu zmienil mu sie metabolizm jak miszkalismy w Grecji i od tamtej pory juz kawal byczka jest,ale gruby nigdy nie bedzie to racja ze to GENY-SZCZESCIARZE:tak::tak::tak::tak::tak::tak::happy::happy: dziewczynki DZIEKUJE Z ZYCZENIA DLA RAMBUSIA:tak:;-);-):-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: PRZEAZE!!

Ostatnia edycja:
czesc kobietki czyzby spowrotem zawitala zima:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja tez chce wiosne u sasiadki juz bazie kwitna to powinna przyjsc
Ampar wracaj kobietko szybciutko do zdrowka zatoki to nie taka prosta sprawa:-:)-:)-(
Graziul wszystkiego najlepszego dla Rambusia:tak::tak::tak::tak::tak:
moja gwiazda jeszcze spi a ja w piatek do fryzjera ide myslalam ze pojde dzis ale ie bylo miejsca:-:)-:)-(oki odezwe sie pozniej papapapa

reklama
dziewczyny mnie najprawdopodobniej tez jutro u Sylwi nie bedzie, bo moj ma na 6 jutro do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wlasnie teraz sie dowiedzialam, a juz sie tak cieszylam.... nic milego dnia babki
popisze moze wieczorem jak mi zlosc przejdzie.

Do góry