reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej:-)

jstysiak dzieki za spotkanko:tak: i jak dalas Zanecie butelke:-D

ania katologu sie wzielam bo juz sie tym nie zajmuje nie chce mi sie w to bawic:sorry::-D

kasia8118 nie zazdroszcze wczesnego wstawania znam ten bol ja tez codzinnie 5-6 na nogach:wściekła/y: oby juz bylo lepiej z Olivierkiem:tak: ja mam kubek z tommee tippee ale Claudia nie bardzo chce z niego pic:baffled: a zel dentinox chyba pomaga najlepiej:tak:

agnieszkauk jak po wizycie u lekarza??

sylwia moglabys podac mi ta strone gdzie sa te szkoly ??

ewelina ale smieszny Twoj synek ale dobrze ze nie placze i nie budzi nikogo tylko idze spac na podloge:-D a jak Ty sobie radzisz z blizniakami ?? pomaga Ci ktos?

ampar ale Ci fajnie:tak:

mojadzidzia ale te dziewczynki nam rosna:-) a Dusia spi z Toba ?? jak taka wedrowniczka z niej to jescze gdzies Ci ucieknie w nocy :-D

agaam ale uparciuch z Vici naprawde taka mala a juz musi byc na jej ciekawe co bedzie pozniej:szok::sorry:

reklama
czesc kobiety:-)
ja tylko na sekund piec,bo moj A juz drze ta swoja patele,ze laptopa chce:wściekła/y::wściekła/y:dziekuje bardzo za zaufanie:tak:obiecuje ze bede pisac,gadac i wpadac na zjazdy:-Dpol dnia nie moglam na bb wejsc:eek::eek::eek::eek:a pozniej neta nie bylo i oczywiscie nerwica w domu zapanowala,moj A to nerwice ma.dobra,bo juz patrzy dziwnym wzrokiem.jutro nadrobie.za goscine juz podziekowalam przez telefon:-D:-D:-D

Natalka niech lepiej Dorota da Ci tą stronkę bo ma ją zapisaną, jeśli chodzi o edukację to ona zajmuje się u nas research-em:-D starsza i bardziej doświadczona:-D

Agaam i co poległa Vicky?? zaraz wysyłam Ci tą książkę

Kasia8118 maśc to dentinox a kubek to trudno powiedzieć który najlepszy, my mamy avent ale wiesz, każdemu co innego pasuje.

Tynia ło matko:szok: dobrze, że płytko było

Graziul ale z Ciebie przykładna żonka, niech tylko Twój A nie chwali się przed naszymi chłopami że tak mu dogadzasz;-)

Mojadzidzia ja zapomniałam że Nadia śpi z Tobą, faktycznie musisz ją przenieść do łóżeczka skoro taka z niej wędrowniczka:tak:
Jej, dopiero co razem głaskałyśmy się po brzuchach na imprezkach (każda po swoim oczywiście:-D) a tu królewny już raczkują, biją brawo i robią papa:szok::-D niedługo zaczną się na dyskotekę szykować:szok:

Czesc:-)

JSTYSIAK-dzieki za kawke i pyszne ciasto:tak:oj zjadlabym sobie teraz kawalek,wisniowe moje najlepsze:-)

4MUCHY-wiesz co,ale ja w ten link tez nie moge wejsc:no:wlacza mi sie strona windows media center:baffled::angry:a jest tam cos ciekawego??

kasia8118-ja w sumie Ci nie doradze,bo mi David za bardzo nie chcial pic z niekapka,wolal przez slomke:tak:

EWELINA-nie masz jeszcze sie czym martwic,maja jeszcze czas na to.Kazde dziecko sie inaczej rzwija,swoim rytmem.mozesz sie martwic jak beda mieli skonczone 4 lata i nie beda gadac.Moj Kuba mial 3 lata jak zaczal mowic,a David dwa wiec duza roznica,ale obydwoje miescili sie w normie:-D
A twoj synek niezly gigant jest:-D

NATALKA-wejdz sobie w strone www.upmystreet.co.uk i tam wpisz swoj postcode,potem wejdz w schools ,musisz szukac primary schools,pokaze Ci najblizej Twojego miejsca zamieszkania,no i wtedy musisz patrzec na procenty im wiecej procent ,tym lepsza szkola:tak:300% moze szkola dostac:-)

GRAZIUL-nie wiem jak reszcie dziewczyn ale mi pasuje tylko piatek,bo w poniedzialek przyjezdza moj malz i wyjezdza juz w czwartek i to na dluzej,wiec rozumiesz:tak:
Ale jak wiekszoasci bedzie pasowal inny dzien ,to nie patrzcie na mnie:no:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny
Ja normalnie za wami nie nadazam.Potraficie tyle napisac.U nas dzien minal bez rewelacji.Posprzatalismy troche ogrodek,bo odkad tu mieszkamy jakos nie bylo weny zeby to zrobic.A wlasnie czy do zielonego kosza moge wrzucic smieci ogrodowe? Kazdy mowi mi co innego,szczerze to nie jestem jeszcze zorientowana w tym temacie,bo to nasz pierwszy dom z ogrodem.

natalka1990-zaskakuje mnie ten moj syn,zobaczymy czy dzis w nocy zrobi to samo.Nikt mi nie pomaga ale jakos daje rade,maz calymi dniami jest w pracy ale stara sie nadrobic wszystko wieczorami i w weekendy.Czasami juz mam dosc,trace cierpliwosc bo ciezko mi za nimi nadazyc i przypilnowac..Ale musze sobie radzic.

doris78-ja sie jeszcze nie martwie bo wiem ze kazde dziecko ma swoj czas na wszystko

Graziul xxx-moje dzieci tez maja swoj pokoj i swoje lozeczka ale odkad patrycja zaczela wychodzic z lozeczka to wyjelismy im szczebelki

mojadzidzia-sebastian nie jest nauczony spac z nami w lozku,patrycja zreszta tez,dlatego nie wchodzi.Nigdy nie spal z nami w przeciwienstwie do patrycji ona moze ze trzy razy.

dobranoc

hej:-)

ale jestem zmeczona Claudia przespala moze w nocy 2-3 godz co chwilke sie budzila i strasznie plakala nawet calprofen nie pomogl:-( pozniej wypila 3 butelki herbatki i 1 mleczka:zawstydzona/y: ale nie wiedzialam co juz robic nic ja nie uspakajalo chodzilam nosilam spiewalam gadalam przytulalam nic:-(a teraz bawi sie w najplepsze a ja ledwo na oczy widze:-:)wściekła/y::wściekła/y: nie mam pojecia co jej jest:-:)-:)-(

ewelina ja nie pomoge w sprawie smietnika bo nie mam pojecia:sorry: to podziwam Cie ze dajesz rade :tak: pewnie masz wesoło:tak:

doris dzieki za stronke :tak:

grazul ja w przyszlym tyg odpadam bo moj wziol tydz wolnego zeby z nami pobyc bo co chwilke sie mijamy w dzien on spi po nocce w nocy w pracy:-( a weekend to on tez siedzi w nocy bo sie juz przestwil ze nie chce mu sie spac a w dzien lazi zmeczony to mamy nadzije ze te 10 dni wolnego spedzimdzimy razem :tak:

moje dziecko plyte mi zlamalo wlasnie :wściekła/y:

to ja przywitam, sie z ranca cos za oknem nieciekawie oby sie polepszylo bo nie chce zeby padalo bo wtedy to chyba krecka dostane od siedzenia w domu dzis biore sie za sprzatanie u gory wykladzin bo przydaloby sie je odswierzyc:-D:-D:-D:-D:-D
ewelina z ogrodka wszystko wrzuca sie do takich zielonych toreb jest jeden kosz na normalne smieci a drugi szary do segregowania smieci jesli wrzucisz worki z trawa do tewgo zielonego to przykryj normalnymi smiecmi zeby nie zauwazyli bo jak zauwaza to ci ich nie wezma
natalka to super troszke czasu spedzicie razem :tak::tak::tak::tak::tak:cos Claudia ma nie ten dzien co trzeba :-:)-(juz taki nasz urok ze musimy wszystko znosic

witam:-)
no i juz dzis pochmurno:crazy: no ale moze i lepiej ,bo mam troche wiszenia na telefonie a to zawsze schodzi dlugo bo wszedzie ciezko sie polaczyc od razu,wiec nie bedzie mi zal pieknego spacerku na sloneczku;-):-D
NATALKA- ojej biedne dziewczynki-obie nie wyspane i zmeczone:-(
niestety nic wiecej madrego nie potrafie doradzic aby Wam ulzyc...
jedyne pocieszenie-to minie,praktycznie chyba kazda z nas to przechodzila ,badz przechodzi..ale potem jest zawsze lzej:tak::happy:
DORIS-jasne ,mezus najwazniejszy przeciez jest;-):tak: mi w sumie obojetne,zobaczymy jak wiekszosc zareaguje,bo moemy w przyszlym tyg sie spotkac u mnie,no problemo:tak:
SYLWIA-normalnie az sie zaczerwienilam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:no mam swoje chwile,jak kazda zonka zreszta chyba:tak:;-) a Wy dzis w ambasadzie..pomyslnosci:tak:
EWELINA-niestety szczerze powiem ,ze ja tez sama nie wiem czy zielony kosz jest ok na takie odpadki;-):baffled: co do lozeczka ,to jasne kazdy tak robi ,ze szczebelki wyciaga:tak:ale ja sie ciesze wlasnie z tego ,ze w kojcu ich nie ma i nic sie wyciagnac nioe da!!;-):-D:-D:-D a jak Ty sobie wogole radzisz w ciagu dnia z maluchami:baffled:?ja mam jedna taka i czasem swiruje juz:crazy:;-)
MOJADZIDZIA-jak tam u Was dziewczynki??:happy:
KASIA-co do zelu to ja tez uwazam dentinox za najlepszy,no moze jeszcze sachol-ale to polski jest:tak: a niekapki-mialam Tommy i jakos mala z niego pila bez problemu:tak: a potem wolala tak jak u DORIS maly ,przez slomke,albo z takiej butelki plastikowej ze specjana nakretka -dziobkiem;-)
oki,dopijam kawke i zaczynam dzwonic;-)
do milego.....:happy:

reklama
dobry:-)
ja juz od godziny mam bb otwarte,ale moj krecik oczywiscie nie pozwolil nic naskrobac,ani przeczytac:wściekła/y:teraz juz spi,bo wstal o7.wczoraj poszedl pozno spac,pomimo tego ze spal tylko godzinke w dzien,a wieczorem to juz sie przewracal jak chodzil!!ale jak go bralam do spania to krzyczal i sie denerwowal,wiec mowie laz,az padniesz sam,ale oczywiscie nie padl:-)ale po minucie juz spal jak go przytulilam ok 22.myslalam ze rano pospi,ale gdzie tam:wściekła/y::wściekła/y:pogoda sredniej jakosci,wiec musze mozgownica ruszyc co robic,bo dlugi dzien przed nami:-):-)
tynia i wiki-Ty to normalnie co 2 tygodnie dywany pierzesz!!kobieto,odpocznij,zarzuc nogi na stol i czytaj ksiazke:-D:-Da jak nie to dawaj do mnie wyczyscic dywany:-D:-Dbo u Ciebie to juz chyba wyblakly od tej czytsosci:-D:-D
natalka-to mialas nocke:szok::szok:ja na szczescie sie wyspalam w miare:-D:-Dale od malego pawcio tylko sie przebudza do cyca,malutko plakal w nocy,a juz o kupkach nocnych moglam pomarzyc,bo nigdy sie nie zwalil w nocy,a niektore dzieci to po 3 razy:szok::szok:
graziul-ja tam wpadne,a co tam:-Dno i rowniez milo bylo poznac osobiscie;-)
ewelina-ja tez nie pomoge w sprawie smieci,bo nie mam gardenu:-D:-D
sylwia, doris-a w jakim wieku byli wasi chlopocy jak zapisalyscie ich do szkoly?bo moze i na mnie juz pora,nie mam jeszcze rozeznania,kiedy to trza zrobic i jak sie zabrac di tego,ale tak jak pisala doris wejde na ta stronke i poszukam:tak:
ampar-ale jestes,zabierz mnie w bagaz podreczny:-D:-Di znalazlas tak jak chcialas all inclusive?gdzie dokladnie pedzicie?no i za ile wyczailas oferte??ja niby szukam na 2 tyg,ale nie wiem czy to nie bedzie za dlugo,po mlody by mial ok 19 miechow juz,ale moze na pierwszy raz tydz wystarzyłby??co myslicie?
no i dalej juz zapomnialam co komu napisac,wiec wybaczy laski,a atak na marginesie to musze se chyba testa zapodac,bo jakos dziwnie sie czuje ostatnio,ale moze to przesilenie wiosenne,albo menopauza:-D:-D:-D

Do góry