reklama

Mamy z Doncaster

nawet do przedszkola na caly dzien jej nie moge zapisac bo maz pracuje na 2 zmiany i jakbysmy oboje mieli na 6 to kto by ja zaprowadzil a znowu jak przeciwne zmiany to bysmy sie w ogole nie widzieli i tak zle i tak niedobrze wiec narazie zostaje w domu na nocki tez nie bardzo bo jak maz konczy o 22 to jest 22,30 w dou wiec kto by z mala zostal tak samo jakby mial na 6 rano a ja bym o 6 rano konczyla

reklama
mysle ze jak u kogos to nie bedzie problemu nawet sama mozesz ogloszenie nakleic jak wypali z praca. polecam mlode mamy z malym dzieckiem dwoje dzieci sie fajnie rozwija ja osobiscie bym tak szukala bo miala znajoma pania po 50 tce i miala dziwne zasady wychowywania

hej dziewczynki
jakos ostatnio mialam lenia i nie siedzialam na kompie...
piekna pogoda nam sie robi:-) wczoraj pol dnia spedzilismy na ogrodzie. dzis wybieramy sie na spacerek -poplacic rachunki:-D a pozniej rozkladamy sie w ogrodzie na kocyku. boskie lenistwo:-D;-):-)

piękna pogoda to pewnie wszystkie na dworku z dzieciaczkami:-)
my jakies pol godziny temu dopiero zwineliśmy sie z kocyka... tak ochraniałam Alexa przed słoncem że plecki mi sie troche przyjarały:-D:-):szok:
a jak tam u was dzionek mija?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry