reklama

Mamy z Doncaster

reklama
oki:-D ja jeszcze nie wiem co bedziemy mieli na sobie:-D napewno nasz wozek jest czarny z żółtymi wstawkami;-)
Alex mi dzis ostro rozrabia... mam nadzieje ze niedlugo padnie i bede miala czas by sie wyszykować. jak narazie pozwolil mi zjesc az jedna kanapke:baffled:

nio w koncu sie udało spotkać hehehe:-D było bardzo sympatycznie
Maja jest poprostu śliczna:tak:...i mamusia sympatyczna;-) dopiero teraz mi sie przypomniało, że wziełam aparat:wściekła/y: moglam poroic troche fotek ech... nastepnym razem
Alexa tylko rozebralam, przytulił sie do mnie i odrazu odleciał
Dżoana07 dieki za spotkanko:-) nastepnym razem moze uda nam sie spotkać w 3 albo nawet wiecej osób;-):-)

hej nefretete ja również miło spędziłam czas i zapewne spotkamy się jeszcze nie raz może następnym razem dołączy do nas aska bądz inna dziewczyna aczkolwiek nikt ostatanio oprócz naszej trójcy chyba tutaj nie zaglada;-)
goldenko, izusiu, samulko, misska:tak: odzywajcie się!!!!!!!

nic nie pisalam ale ciagle Was czytam. u mnie sie nie uklada tzn miala byc praca i nie ma i niewiadomo kiedy bedzie i niestety wracam do irlandii a szkoda bo bardzo chcialam tuttaj zostac. ale roznie w zyciu bywa, czekac dluzej niestety nie moge:wściekła/y:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry