Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
najbardziej czego nie lubie w chorobie to własnie kataru jesli nie da sie normalnie oddychac
zyczę więc dużo zdrówka i trzymaj się:-)

w końcu będziemy rodziną tak jak powinno być. Nawet mój luby coś o ślubie mówił hihi ale ja sie tam do tego nie garne za szybko na to zawsze przyjdzie czas 

a do tego mam problem z internetem ponieważ osoba która tu mieszkała wcześniej zrobiła jakiś przekręt i talk talk wypłacił jej 800 funtów a jak sie zorientowali że to przekręt był to teraz mi każą oddawać bo linia telefoniczna jest na mnie ale ja im powiedziałam że ani pensa nie zapłacę bo ja czyichś długów płacić nie zamierzam no i mi wyłączyli dostęp do internetu i telefonu. Na szczęście w jednym z pokoi złapałam jakąś sieć bez zabezpieczenia to mogę zajrzeć do Was chociaż łatwe to nie jest bo co chwile gubi mi się zasięg.
dawno nie zaglądałam ale widzę, że wiele się nie zmieniło od mojej ostatniej wizyty tutaj;-)no nic będziemy musiały to nadrobic;-) ja powoli zaczynam szukac z mężem jakiejs chatki:-)mam nadzieję, że niedługo znajdziemy cos fajnego
już nie mogę się doczekac!!!!!!!!