reklama

Mamy z Doncaster

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

reklama
ja rowniez witam nowa kolezanke.gdzie mieszkasz w jakiej czesci doncaster??? u mnie dziewczyny nieciekawie mam w polsce problemy a nie bardzo moge pojechac do kraju teraz, wybaczcie ze rzadko tu zagladam ostatnio

witam sie
witam rowniez nowa kolezanke;-)
wrocilismy wczoraj i jak do tej pory nie moge dojsc do siebie. Alexa babcie tek rozpaskudziły, że nie moge sobie z nim poradzic. trzeba by bylo sie rozpakowac...ale jakos nie daje narazie rady fizycznie.
napisze cos wiecej moze jutro. wybaczcie ale Alex z rak mi nie chce zejsc:wściekła/y::baffled:
pozdrawiam

hej:-) oj nefretete to współczuję jak wróciłam w lutym z Polski to miałam to samo zobaczymy jak to będzie w lipcu, bo również jedziemy:-) chociaż może nie będzie tak zle, bo jedna babcia siedzi od niedawna w U.S.A., a druga pracuje ciągle więc moze nie będzie zle tym razem ;-)
moja mała zrobiła sie taka wredna ostatnio na dodatek rosną jej ząbki :baffled:
goldenko czy ty już urodziłas? pozdrawiam :-D

czesc dziewczyny mysle ze Goldena juz na pewno urodzila skoro jej nie ma na naszym forum a jest juz po terminie czekamy na jakies wiesci goldenko!!!

reklama
Dżoana07 kochana wiem cos na temat idących zębów:wściekła/y: Alexowi wychodzi dolna 2 i gorne 1 obydwie:baffled: a na dodatek nauczył sie wstawać w łóżeczku i zamiast sie bawić to stoi i mi ściąga rzeczy z szafki:szok::-D
aska0901 jak tam twoja corka sobie radzi w szkole? zadowolona jest? nie ma problemow z dogadaniem sie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry