reklama

Mamy z Doncaster

reklama
czesc Izusia milo ze sie odezwalas pewnie z dwojka dzieci nie masz na nic czasu. kiedy wracasz do pl nic sie nie da zrobic nie mozecie sie starac o working tax credit child tax credit pewnie macie albo o housing benefit ???

hej dziewuchy:-)
aska gratuluję wytrwałości:tak:oby tak dalej;-)
o kurcze izusia myślałam, że o nas zapomniałaś;-)-napewno jest Tobie bardzo ciężko z dzieciaczkami. szkoda, też ,że musisz wyjechac:-(
nefretete dzięki za informację:-)
witam serdecznie również nowe koleżanki:-)

Izusia,nie orientuję się dokładnie w temacie ale dlaczego chcesz wracać do kraju?Ja dwa lata temu tez wróciłam z dziećmi a mąż został i to był mój najwiekszy błąd w życiu,wrócilam tu niedawno i też nie jest lekko, 5 osób i jedne dochody ale nigdy w życiu już nie podjęłabym decyzji o wyjeździe, zbyt duzo się zmieniło,a w Polsce też nie jest łatwo,trzymaj się :-)

ta pogoda mnie dobija dobrze ze chociaz nie padalo jak prowadzilam mala do przedszkola i odbieralam. dzis minal miesiac odkad nie pale jestem z siebie dumna hehe
Aska nie tylko Ciebie ta pogoda dobija uwierz mi;-) Ja to zastanawiam sie czy kiedykolwiek sie przyzwyczaje..:-( Dzis wracając z zakupów ledwo zdażyłam przed ulewą a wychodziłam z domu było piękne słoneczko.. ech, jeszcze koleżanka mi smsa przysłała z Grecji jak to tam pięknie cieplutko i słonecznie..
Ale pomimo pogody i kryzysu o którym koleżanka wcześniej pisała nie chciałabym wrócic do Polski, jakos tak wychodze z założenia że wszedzie będzielepiej niz tam. Ostatnio tez musimy uważac z wydatkami, ja myśle o pracy, ale na szczeście nie jest tak źle, mężowi ucinaja godziny w pracy jak się da, choć dziś zadzwonil ze jutro ma overtime:-D, a benefity to swoja droga-;-) tez sytuacje ratuja.
bądźmy dobrej myśli, musi byc lepiej;-)
witam rowniez nowa kolezanke:-)

moj maz nadal pali i wiem ze narazie na pewno nie rzuci ciezko go namowic do tego. ja sama mam jeszcze ochote na papierosa ale trzyma mnie to ze juz tyle nie pale i jakos leci chociaz nie jest lekko. witam nowa kolezanke?? w jakiej czesci doncaster mieszkasz???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry