reklama

Mamy z Doncaster

reklama
a takie to u nas tez jest, taki dom zabaw dla dzieci, mi chodzi raczej o takie zajecia dla dzieci, wydaje mi sie ze to jest cos takiego, bo to jest w jakims family centre, tam jest tez zlobek, no nic pojde i zobacze, jest za darmo jak bedzie fajnie to tylko skorzystamy ;-)

:-)A co tu takie pustki dzisiaj?Dziewczyny próbowałam was troche po imionach odnależć na nk ale nie wypał..twarzy nie znam, danych też nie ,no cóż może przy okazji..ja np. w sobotę oddaje moje dzieciaki do szkólki sobotniej całkiem mozliwe że juz natknęłam sie na którąś z was
póki co miłego dnia zapowiada sie ciepło i milutko

witajcie kochane

ja mam jeszcze 5 dni do terminu i strasznie mi sie ciagnie skurcze mam codziennie mala sie strasznie wierci. najgorsze to czekanie :) jak do 2 czerwca nie urodze to mam sie zglosic do szpitala na scan razem ze spakowana torba :) no i musze lezec bo cisnienie mi skacze bardzo jak chodze i siedze nie wiem czemu tak ale jak mus to mus

pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie

Witam dziewczyny
aneta76 ja tez woze swoja córe do sobotniej szkoły polskiej:-) no może woziłam bo chodziła na religie, a komunia w ten wekend wiec juz koniec, a na zajecia narazie nie będe jej wozić bo ostatnio jestem troche zawiedziona tą szkoła, nic nowego nie uczą, niechce by córka sie zniechceciła, wraca i powtarza ze sie nudzi wiec damy sobie spokój narazie;-) Pewnie zesmy sie spotkały już nie raz.:tak:
goldenka25 życze duuuzo wytrwałości i cierpliwości, najgorsze sa te ostatnie dni, widze że mieszkasz w south kirkby? byłyśmy niedawno sąsiadkami w takim razie, bo mieszkałam w south elmsall:-)
pozdrawiam i zycze miłego dnia, bo dziś chyba słoneczka nam braknie:-(

Marta
moi panowie chodzą do tej szkoły , jeden jest juz rok po komuni a drugi 2 przed, ale bardziej ze wzgledu na kontakt z polskimi dziecmi bo tu w okolicy nie mamy ani jednego polskiego dzieciaczka.Szczerze mówiąc nie jestem nastawiona zbytnio na nauke tam bo tak naprawde co można nauczyc za 4 godziny raz w tygodniu ale bardziej własnie na kontakty z dziećmi.Zobaczymy jak to bedzie dalej zresztą,no narzaie w sobotę jakaś akademia :)

Aneta, no w sumie moja córa tez bardziej ze względu na koleżanki chodziła, ale i one ostatnio przestały wiec i moja nie chce:-) a widze ze masz 10 latka jak ja córcie,a idzie do komuni rok pożniej ze względu na przyjazd tu w zeszłym roku, więc i może nawet do klasy razem chodzili:tak: W okolicy tez nie mamy polskich dzieci, niestety albo jeszcze nie znalezliśmy nikogo, mieszkamy tu od około 4msc dopiero.. A wy w jakiej części Doncaster mieszkacie?

Juz znalazłam pisałaś wczesniej na Cantley:-) Troszke daleko od nas szkoda, umówiłybyśmy się na jakąś kawke z maluchami, masz dwulatka tez tak? Moj konczy 3 lata w tym roku pewnie by sie dobrz bawili razem;-) Pozdrawiam

reklama
Marta
mój dominik mówi że ma same dizewczyny w klasie jest ich raptem chyba 5 osób,ja jestem, zmotoryzowana więc kiedys mozemy się gdzies styknąć,pomiedzy starszym a mlodszym jest jeszcze 7 latek.Czy bedziesz w sobote na akademii?

Wszystkim mamom dużo usmiechu na codzień:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry