reklama

Mamy z Doncaster

reklama
Pytałam corki kojazy syna:-) a w sobote nie bedzie nas bo mamy o 14 próbe w kosciele i spowiedz, i rodzinka przyjezdza z Polski :-)
No ja prawka niemam niestety, maz calymi dniami w pracy tylko wekendy w domku, ale skoro u Ciebie to nie problem to pewnie czemu nie, mozemy umowic sie ale po Komuni juz. pzdr

:-)
Dzień dobry
hmm..pusto,a miałąm nadzieję że poznam tu mamuski a tu cisza,no cóż
Marta udanej komuni, trochę pracy zapewne przed tobą ja to przechodzilam w zeszłym roku tyle że w Polsce.Do tego żłobka też chodzilam tyle że w styczniu bo to moje tak ustaliło sobie porę spania że ledwo przyszlismy juz musieliśmy wychodzić,może z czasem znowu zaczniemy fajna rzecz chociaż bardziej preferuję o tej porze roku place zabaw gdzie tez jest mnostwo dzieciaków i nie trzeba sie ścibiac w czterech ścianach.Jak minął dzień mamy dziewczyny?miłego dnia;-)

oj ostatnio troszke forum zaniedbałam. Alexowi zeby ida hurtowo wiec nie mam zabardzo jak usiasc do kompa.
dzien mamy uplyna spokojnie... dostalam na ten pierwszy dzien ptasie mleczko;-):-):-D jak bym miala za malo sadelka hehe

goldenka25 osttnie dni przed porodem to masakra ja to swirowałam masakrycznie. juz niedlugo i bedziesz miala malenstwo na raczkach i nie przespane noce:-D

aneta76 jak tylko wyjdzie sloneczko i bedzie cieplo to mozna isc z dzieciaczkami na zielona na boiska
co ty na to Dżoana07

czesc dziewczyny dawno sie nie odzywalam ale czytam was na biezaco u mnie bez zmian nadal nie pale i musze zaczac diete stosowac bo przybylo mi troszke tu i owdzie. w sierpniu do Polski wreszcie:) na 2 tygodnie pogoda mnie dobija chwile bylo cieplo i znowu zimno

Nefretete żebyś wiedziała ja już do głowy dostaje powoli hehe miejsca znaleźc nie moge :szok: już wole miec malenstwo przy sobie i nie spac po nocach hehe przynajmniej bedzie sie cos dzialo. :-):-):tak::tak:

Dziewczyny ja mam do was pytanie czy któraś kupowała tu wózek w argosie albo w innym sklepie internetowym?? szukam niedrogiego wózka - może mogłybyście coś polecic:tak::tak::tak: bo ja nie mam zielonego pojecia jaki wybrac.

ooo ale mnie mała kopnęła :eek::eek::eek: aż mi gwiazdki w oczach sie pojawiły
nie ma wyjścia musze iśc leżec ale zajrze tu jeszcze dzisiaj

Miłego dnia Wam życzę :tak::tak::-)

aska0901 u mnie nic ciekawego nie słychać... siedze w domu z młodym i sie nudze:baffled: na spacer bym poszla ale jak patrze za okno to poprostu żyć sie odechciewa:wściekła/y: Alex coraz wiecej rozrabia i skupia wiekszość mojej uwagi na sobie;-) a wieczory spedzam na planowaniu interesa:-)jestem ciekawa czy mi cos wyjdzie z tego myslenia. ogolny pomysl jest, tylko trzeba sie dogadac z pewna firma, a jak nie to robic ja na szaro:-D

goldenka25 spokojnie jeszcze bedziesz tesknila za czasem gdy bylas jeszcze w ciazy i chwila ciszy bedzie Ci sie marzyla:-D

goldenka moj brat kupil niedawno na ebayu wozek kilkuczesciowy z takich nowoczesnych film wypas wogole niz zniszczony za 90pandow kilkanascie mil za doncaster ,naprawde superasny odlotowy poszukaj na ebay,kiedys tez cos nie glupiego widzialam na strpnie doncaster w ogloszeniach

reklama
goldenka25 apropo wozka to ja kupila używany na ebayu. zwracaj uwage żeby koszyk pod wozkiem był duży i żeby kółka były skretne. ostatnio byłam w polsce i pozyczyłam od kumpla wozek (zeby nie brac ze soba z uk) i ten wozek był z kolkami ktore sie nie skrecały... poprostu masakra w prowadzeniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry