hej dziewczynki:-)
pogode mamy super... tak sie przez to ciepełko rozleniwiłam, że nawet do kompa sie nie chce siadać
goldenka25 powodzenia i oby szybko poszło z porodem:-):-):-)
Marta0811 jak tam opalenizna? nie zjarałaś sie za mocno? ja wyszłam tylko na 30minut na ogródek i miałam dosyć... taki skwar, a ja tam ani kawałka cienia nie mam;-)
aneta76 namiaru na farme nie mam ale... koleżanka ma adres hurtrowni z kurczakami (nie wiem czy inne mieso tez maja). raz braliśmy z tej hurtowni i wyszło w sumie tanio 10kg piersi i 10kg skrzydełek = 60funtów. jak uda mi sie do niej dodzwonic albo podjechac jakos niedlugo to podam adres i mniej wiecej ceny. wiem ze jak sie sklada wieksze zamowienie to daja znizki.
a ja jak narazie czekam na mojego i jedziemy ogladac nastepna chate. mam tylko nadzieje że nie bedzie wygladala jak ta ostatnia ktora ogladaliśmy

koles chcial 115funtow tygodniowo za chate tak zdezelowana ze szok

czesciowo pozdzierane tapety ze scian, wykladziny to bym nawet psu w budzie nie polozyla, szafki w kuchni lepiej bylo nie otwierac bo drzwiczki mogly zostac w rece... poprostu szok jak mozna ludziom cos takiego proponowac i to za takie pieniadze

ech szukanie chaty to koszmar... nie jestesmy szczegolnie wymagajacy byle bylo czysto i schludnie nawet mebli nie chcemy bo mamy... szkoda gadac.
oki juz nie zanudzam