reklama

Mamy z Doncaster

Cześć dziewczyny
Ale fajnie że mam niedaleko siebie jakies mamusie, wiec może umowimy sie na jakis spacerek z dzieciaczkami- jak juz pogoda w koncu dopisze;-) Mieszkamy tu od niedawna i nie mamy jeszcze wielu znajomych.
Pzdr:-)

reklama
corka radzi sobie dobrze jeszcze czasem rano placze jak ma isc ale wychodzi juz usmiechnieta pani ja chwali ze bawi sie z angielskimi dzieciakami mimo tego ze sa 2 polki w grupie na dniach ma sie pojawic nowe polskie dziecko jakis chlopczyk u niej w grupie

hej:-) nefretete mam do Ciebie pytanko; na jakim basenie byłaś z małym tzn gdzie konkretnie? i czy się orientujesz od i do jakiego wieku dzieci można przyprowadzać na basen? i czy twój maluch miał jakąś specjalną pieluche-jakąś nieprzemakalną ? bo w Polsce to wiem, że takie są niewiem jak tutaj:confused: byłabym wdzięczna za odpowiedz;-)
marto napewno kiedyś umówimy się na jakis spacerek jak tylko trochę pogoda nam dopisze:tak:

aska0901 no to super. pytam bo slyszalam rozne opinie na temat traktowania polskich dzeci:baffled: ale wydaje mi sie ze dzieciaki potrafia byc zlosliwe czy tu czy w polsce to nie ma znaczenia.
Dżoana07 my bylismy w the dom dzieciaki mozna zabierac praktycznie od urodzenia a do jakiego wieku? hmmm chyba do dni ostatnich jak kto da rade:-D co do pieluchy to mial taka specjalna na basen. dostaniesz te pieluchy w kazdym supermarkecie;-)
Marta0811 ja tez chetnie wybiore sie na spacerek jak tylko pogoda sie poprawi:tak:

ta pogoda mnie dobija dobrze ze chociaz nie padalo jak prowadzilam mala do przedszkola i odbieralam. dzis minal miesiac odkad nie pale jestem z siebie dumna hehe

Witam wszystkie mamy. Moje pytanie skierowane jest do mam z Doncaster. A mianowicie czy w wiecie moze czy jest w Doncaster polski ginekolog? Z góry dziękuje za odp

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki.
Witam fo długiej nieobecnośći.Frzeczytałam farę ostatnich stron bo nie jestem w stanie niestety nadrobić zaległośći.
Witam nowe koleżanki!!!
Goldenko cieszę się niesamowicie że wszystko Ci się foukładało,teraz możesz sfokojnie frzygotować się na nadejście córeczki!!!!!!!!!!!
Nefretete w kraju,również fozdrawiam mocno.
A u mnie raz lefiej raz gorzej,są dni że wychodzę z skóry a dni gdy frzechodzi mnie myśl hmm a może trzecia byłaby córeczka.... hahaha żartuje ,musze teraz dać odfocząć mojemu organizmowi ciążą za ciążą jednak daje o sobie znać czasami.
Ja za niedługo również wracam do kraju,frzeczekać kryzys:-(zostawiam mojego zabiarem dzieciaczki i lecimy! wrócimy dofiero kiedy wrócą ower time.
Tymczasem musimy znależć jakiegoś wsfułlokatora jedną lub dwie osoby.
Dziewczyny może Wy znacie kogoś kto szuka ładnego fokoju,a mieszkam nafradwe w ładnym domku,5 minut od magazynów Tesco i BN&
Och ciężkie czasy nastały

Witam wszystkie mamy. Moje pytanie skierowane jest głównie do mam z Doncaster. A mianowicie czy w wiecie moze czy jest w Doncaster polski ginekolog ? Z góry dziękuje za odp

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry