Marta0811
Mama Alexa 06 i Olivki 99
hej
pogoda nam sie zepsuła, ja dzis porzadki w domku robie, poprasowałam. Moj maluch tez mi daje popalić, wogóle ostatnio ma problemy ze spaniem i z zasypianiem nawet, moze niespac cały dzien a i tak nie zasnie wieczorem póki nie padnie
izusia1981 suwaczki ładne tylko wpisz je w odpowiednie miejsce;-) a ty chyba masz coś z klawiatura co? bo zamiast litery p pisze ci f
nefretete, powodzonka w tym pakowaniu, ja pakowac sie tam lubie, dużo rzeczy sie znajduje wtedy
pogoda nam sie zepsuła, ja dzis porzadki w domku robie, poprasowałam. Moj maluch tez mi daje popalić, wogóle ostatnio ma problemy ze spaniem i z zasypianiem nawet, moze niespac cały dzien a i tak nie zasnie wieczorem póki nie padnie
izusia1981 suwaczki ładne tylko wpisz je w odpowiednie miejsce;-) a ty chyba masz coś z klawiatura co? bo zamiast litery p pisze ci f

nefretete, powodzonka w tym pakowaniu, ja pakowac sie tam lubie, dużo rzeczy sie znajduje wtedy

na szczeście jedziemy za miesiąc do Polski to trochę odpoczniemy od tej Anglii

masakra.. bez kawy nie da sie dnia przeżyć..;-) i gdzie te Twoje suwaczki ?? 

mam straszne wyrzuty sumienia ale od dzisiaj codziennie wieczorem będe małą dokarmiac Aptamilem 1 - nie mam innego wyjścia bo już przestałam funkcjonowac. Nie wspomne już o cyckach ... jade na liściach z kapusty od 2 dni, ból nie do wytrzymania. Chciałam odciągac pokarm ale to tak samo boli jak dawanie cyca. Pozatym Paulinka to jest 100% ssak i nie obyło się bez smoczka. Jutro jedziemy małą zarejestrowac w urzedzie :-):-):-) achhh.... marzy mi sie gorąca kąpiel hihihihi