reklama

Mamy z FRANCJI!

Czesc dziewczyny:)
Zoe kciukasy zacisniete!! Oby nic zlego sie nie wydazylo i obylo sie tylko strachem buziam i duuuzo zdrowka! :*:*
Ja na cytologie musialam przed ciaza chodzic co pol roku,bo jak to gin mowila ze jestem w wysokim stopniu ryzyka na raka!Ale nic mi nie pobierala.A po ciazy nic jakby reka odjal wszystko i jest ok,to najwazniejsze:)
josephine torcik w super piekarni znaleziony i zamowiony,nasmialam sie z mezem jak zapisywali co ma byc napisane na torcie i nie mogli powiedziec"urodziny" :)) 29 euro nam wyszedl na okolo 8 osob.
antylopka zdrowka dla Wikusi:) !
My po udanym weekendzie,zlecial nam migiem!Sobota na miescie, z policja i zandarmami,Nadia pozowala do fotek(jak ktoras ma nk to zapraszam namiary napisze na priv) no i torcika Nadii zamowic,a sobota frajda na Wesolym miasteczku,kupa kasy poszla ale fajnie bylo.Na diabelskim mlynie bylam przerazona hihi.A Nadia wrocila z super maskotkami:)

reklama
hej

antylopka : zdrowka dla cory!!!

mona: 29 na 8 osob? gdzies ty go znalzala powiedz!!!! Ja w zeslzym roku na swieta kupilam male ciasto juz nie wiem ale chyba 4 albo 6 czesci, taki podlozny kawalek w swiatecznej dekoracji jakies 6cm na moze 15cm i zapalcilam 24 pamietam!!!! a gdzie tu o torcie myslec!
tutaj niestety ale ceny jak na batorym... kg ryby na marche 42 euro... czlowiek zaluje ze sie na "rybaka" nie uczyl... ;)

mona : mnie nie mozna znalezc na Nk, ale wyslij mi na pw namiary to ja cie znajde :)

zmykamy do parku pod dom, milego wieczorku!

no i co??? bedzie ciecie....dzwonil lekarz dzis , jestem w drugiej grupie....trzeba uciac kawalek szyjki macicy...za tydzien ide na wizyte to sie wiecej dowiem...kurcze no...wkurzylam sie!

Witam:)))
Zoe kurcze szkoda,mialam nadzieje ze uda sie lekami :-( to daj znac po nastepnej wizycie co i jak .:*:*
josephine zaraz Ci wysle namiary na priv :-) torcika znalezlismy troszke spory kawalek od domku,ale podjedziemy tramwajem i bedzie ok,ciasta,torty i pieczywo maja tam super!zupelnie inne niz w innych piekarniach.A jak torcik bedzie smakowal dam znac po weekendzie:-)

hej

Mona : daj znac jak torcik :) milego imprezowania!
ps. poszlo zaproszenie na nk juz :)

Zoe : kurka... jak trzeba to trzeba, trudno - ale musisz sie leczyc! i lepiej ze teraz sie dowiedzialas a nie np. za 2-3 lata!!!!! mojej kolezanki mama przeszla dokladnie to samo w sierpniu, i nie miala nic zlosliwego!!!! Bedzie dobrze, zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

zoe oj biedulko. no ale jak trzeba to trzeba co zaradzisz. oby obyło sie bez bolu i komplikacji.
mona mam nadzieje ze torcik będzie przepyszny. a w szczególności by smakowal Nadii
josephine no niestety centrum rzadzi sie swoimi prawami. u nas torty do 30 e a rybka to łosoś tak ok 23e kg w sklepach.

hahaha :-D josephine dobrze mezulkowi zyczysz! zeby go zwolnili:-D dawajcie do Bordo!!
dam znac po weekendzie jak torcik smakowal,imprezki nie bedzie tylko ja ,maz,syn mojego brata i meza rodzice z ktorymi nie bardzo w zgodzie zyje,ale jakos wytrwam z usmiechem w tym dniu dla Nadii.
marys no wlasnie jak samopoczucie?

i tylko sie model zeby wkoncu kiedys meza zwolnili i zebys mogli opusic region paryski...
:-D:-D:-D:-D:-D
to chodźcie do nas tu na sypialnie paryskie. :-)
tu u mnie w wioseczce to prawie wszystko w pryzu pracuje. tylko na nocki zderzając. no co prawda dojazdy pewnie życie utrudniają nie miłosiernie, ale z pensji pewnie trochę więcej w kieszeni zostaje.

mona 1 urodzinki ważna rzecz. my spędzaliśmy tylko we 3. i pamietam zamiast '100 lat' śpiewaliśmy 'elma świat' :-D:-D:-D

dziękuje wam kochane. ja sie czuje dobrze. biegam latam skacze. maz na mnie krzyczy bym nie sprzątała i sie nie przeciążała. ja nie umiem. czasem tylko jak mi brzuch przeszkadza w schylaniu sie to se przypomnę ze ja w ciąży. a tak to maluszek sobie kopie i kopie ja rosnę i rosnę.
mam usg umówione na 25 października. to będę mogla maluszka podejrzeć :)

reklama
marys : tu uwazaj na siebie faktycznie! latswo sie przeforsowac a pozniej czlowiek zaluje cale zycie...
co do dojazdow, to my za daleko od parzya nie mozemy, biorac pod uwage z emaz pracuje od 7 do 20-21, a nawet 22-24-2 = AZ SKONCZY.... takze troche za duzo tego zeby jeszcze dorzucac 1h30 dojazdu w jedna strone :)
w paryzu trzyma nas tylko jego praca, ktorej nie moze wykonywac gdzie indziej...
i my juz tak ponad 2 lata czekamy na zwolnienie bo dla nas to bylaby najlepsza opcja i "zyciowo" bo chce"my gdzies dalej ruszyc i finansowo - bo zwalniajac meza bez winy jego, musza mu wyplacic 2/3 lata pensji i czesc udzialow wiec jak pomysle z emoglby dostac 4 lata pensji netto do reki, a tak to chodzi codziennie i robi na ta pensje i to nie 4 lata a wiecej, bo od tego trzeba odliczyc podatek niemaly, a od tego ze zwolnienia NIE - bo to jako "odszkodowanie za utrate posady"... no to czlowiekowi sie noz w kieszeni otwiera i sie nie dziwcie ze paradokslanie zycze mu szybkiego zowlnienia ;) hihihihiihhiihihhi

mona : bordeaux nie znam, slyszalam nie raz ze jest super... ale z tego co wiem to nieruchomosci tez wysoko stoja jak cholerka ... wiec nie wiem, bo jak mamy gdzies wyruszyc daleko i zupelnie zmienic zycie, to wiadomo ze wole wybrac miejsce gdzie za ta sama cene bed emiec 2 pokoje wiecej i wiekszy ogrodek :) no ale jak narazie na to sie nie zapowiada... bo zwolnic meza nie chca... nim zdecdyja sie go zowlnic to cwanie zdarza zmienic zasady zwolnienia np. na takie bez odszkodowania albo tylko z rokiem pensji netto hehe
i tyle ebdzie po marzeniach...

marys : powodzenia na usg :) zleci syzbko czas :)
ja mam 5.11 i to moze byc juz jedna z moich jak nie ostatnia wizyta... bo kto wie czy nie urodze pod koniec listopada... pod koniecciazy tutaj daja rdv co 2 tygodnie wiec kto wie... pewnie ok. 19 listopada lekarz sie ze mna spotka
tak jak w 2008 spotkal sie ze ùna wieczorem 19.12 a 3 dni pozniej urodzilam :)))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry