ANTYLOPKA ALE JAJA!!!!!!!!!!!!!! normalnie nie wierze, zebys ty wiedziala ile razy ja juz pod twoim oknem musialam przejsc 
chodze tam na zakupy raz a nawet dwa w tygodniu, zawsze na trasie sympa monorpix natalys
fajnie, masz wszystko pod nosem
praktycznie. a do pracy tez kawalek, wyjdziesz 5mn przed i jestes super!!!! marzenie!!! chcialabym zeby moj maz mial taki kawalek, teraz ma 20mn a z wersalu bedzie mial ok.35! wiec sporo... no ale jakby on mial miec 5-10min to bysmy musieli wynajac cos na champs les elysees albo poprzecznych ... a my nie chcemy zyc w paryzu, 16arr. jest jeszcz ebardzo blisko jego pracy, i dosc cicha jak na paryz, ale ja sie boje imprezujacych paryzanek, chodzacych obowiazkowoa w domu w korkach, i to do 24- 1
wiec zdecydowalimsy byc dlaej, ale w lepszych warunkach
mam tylko nadzieje, ze dla meza to nie ebdzie zbyt meczace ta trasa... on juz i tak pracuje po 13 a nawet 16 godzin dziennie, zalzy od dnia...
a jesli chodzi o komsetyki : to ja od urodzenia TYLKO i WYLACZNIE mustela! sa super, jeszcze nigdy nie uslyszalam/przeczytalam o uczulmeniu. bardzo fajny jest tez klorane. ale ja wole mustele - ze wzgledu na zapach! uwielbiam! ale mysle ze jakosciowo klorane i mustela sa podobne bardzo. jest tez avene pediatril seria, ale jest ona dosc nowa i ja wole sprawdzone rzeczy.
takze my wszystko z musteli : poczawszy od lingetek, szampony, kremy, balsamy, eau nettoyante, lait de toillete creme de change, az do oliwki do masazu i perfumu
czasem zmieniam na klorane (np. ta serie mialam wylacznie w wakacje) bo na poludniu najblizsza apteka nie prowadzila musteli, i tez bylam b; zadowolona. no i teraz jak jest wiekszy to przeplatam lingetkami pampers i krem de change pare razy mialam nivea = szampon niveau rumiankowy . ale na poczatek proponuje mustele : wiele aptek robi promocje dwupaki, ja lingetki 2pak kupuje za 5,90 i lait de toilette, eau nett. + del douche tez dwupaki za roznie 8,90 - 9,90... wiec jak podzielisz na dwa to malo co drozsze niz kosmetyki "nieapteczne". tylko szamponu, no i soins (creme visage, cold creme, balsam do ciala) nie robia pormocji i dwupakow, wtedy juz ok.10 euro za sztuke i male sa.
aha : w ciazy tez uzywalam tylko musteli nawilzajaccej antyrozstepowej, itp.
becikowe : tez myslalam ze wszyscy dostaja
hahahaha tym bardziej ze w ciazy bylam zarejestrowana jako studnetka i nie mialam jeszze slubu!!!! no i niepsodzianka, liczy sie 'revenu foyer' ja mialam zero revenu, + studentka = priorytet jak samotna matka, ale maz przekracza pulap zarbkami, wiec nam sie nie nalezy i przy kolejnych ciazach tez nie... z tego samego wzgledu 'foyer fiscal' nie mam creche, a pozniej nie ebd emiec stolowki doplat z caf itp
takie zycie...co zrobic!
chodze tam na zakupy raz a nawet dwa w tygodniu, zawsze na trasie sympa monorpix natalys
fajnie, masz wszystko pod nosem
mam tylko nadzieje, ze dla meza to nie ebdzie zbyt meczace ta trasa... on juz i tak pracuje po 13 a nawet 16 godzin dziennie, zalzy od dnia...
a jesli chodzi o komsetyki : to ja od urodzenia TYLKO i WYLACZNIE mustela! sa super, jeszcze nigdy nie uslyszalam/przeczytalam o uczulmeniu. bardzo fajny jest tez klorane. ale ja wole mustele - ze wzgledu na zapach! uwielbiam! ale mysle ze jakosciowo klorane i mustela sa podobne bardzo. jest tez avene pediatril seria, ale jest ona dosc nowa i ja wole sprawdzone rzeczy.
takze my wszystko z musteli : poczawszy od lingetek, szampony, kremy, balsamy, eau nettoyante, lait de toillete creme de change, az do oliwki do masazu i perfumu
czasem zmieniam na klorane (np. ta serie mialam wylacznie w wakacje) bo na poludniu najblizsza apteka nie prowadzila musteli, i tez bylam b; zadowolona. no i teraz jak jest wiekszy to przeplatam lingetkami pampers i krem de change pare razy mialam nivea = szampon niveau rumiankowy . ale na poczatek proponuje mustele : wiele aptek robi promocje dwupaki, ja lingetki 2pak kupuje za 5,90 i lait de toilette, eau nett. + del douche tez dwupaki za roznie 8,90 - 9,90... wiec jak podzielisz na dwa to malo co drozsze niz kosmetyki "nieapteczne". tylko szamponu, no i soins (creme visage, cold creme, balsam do ciala) nie robia pormocji i dwupakow, wtedy juz ok.10 euro za sztuke i male sa.
aha : w ciazy tez uzywalam tylko musteli nawilzajaccej antyrozstepowej, itp.
becikowe : tez myslalam ze wszyscy dostaja
takie zycie...co zrobic!
Ostatnia edycja: