reklama

Mamy z FRANCJI!

dziulka : to super, widzisz! jak czlowiek odpocznie, to zaraz inne zycie i myslenie! mobilizuj meza :)

ad. kurtki : ja kupilam juz jedna zimowa NIBY ale teraz stwierdzilam, ze jest za cienka... niby nieprzepuszczalny material + podsztyta cienkim polarkiem, ale jednak cienka... wiec wlasnie mam zamiar szukac czegos bardziej "pro" w sklepach typu decathlon i go sport...
zoe : ja pizamke przed wczoraj w monoprix K/domu antylopki :) bout de chou z welurku, musze nabyc jeszcze z jedna lub dwie
czape i rekawiczki mamy, jeszcze jakis szalik (jeden mam z zeszlego roku) no i przede wsyztskim cieple butki, jak tu nie znajde to mama wysle mi jakies z polski, tam na pewno beda kozuszkowe :)

idziemy na spacer , pa!

reklama
zmobilizowałam się i obiad porządny robię:) To się mężulek ucieszy i pewnie zdziwi. Nie żebym gotować nie potrafiła, ale ostatnio ciągle się źle czuję i raczej robię proste potrawy, a dziś dwudaniowy obiad będzie:)

Właśnie w go sport kupiliśmy kurtkę z tego nieprzepuszczalnego wiatru i deszcze ale oddychającego materiału z podpinką polarową. na razie chodzi w jednej warstwie, bo w dwóch by się ugotowała.

Zoe - Wiktoria na zmianę dziś albo jeździ na hulajnodze, albo rysuje, maluje itp.

ANTYLOPKA jak armie piersia i butelka, tzn piers+ moje mleko odciagniete do butli, albo piers+ sztuczne albo -tak jak w nocy chcialam pospac- tylko sztuczne- mlode nie wybredna daje rade:))) zaliczylismy dzisiaj super spacer w parku przy tej pogodzie:))) nogi mi w d... wlaza:p

Zobacz załącznik 294447 23102010179 (Medium).jpgZobacz załącznik 294445Zobacz załącznik 294444Zobacz załącznik 294443oto kilka zdjatek z dzisiaj:

pierwsze dwie- spacerek, trzecia-tak lobuzica sie moja smieje,
4-przed spacerkiem, i ostatnie to ja

dziewczyny pomozcie mi z tym katarem u malej! daje jej na sile ten spray ale potem ona tego nie umie wydmuchac i tak jej siedza te gluty rozpuszczone ;( az mi jej szkoda ; i zaczela tez kaszlec od tych glutkow! jak byla mala to mialam taka pompke niby co to sie do nosa wsadza i odsysa z drugiej strony , fajna sprawa ale nie wiem czy jakies dziecko jest chetne na takie ustrojstwa ;) jak wy sobie radzicie?

Ostatnia edycja:
hej z ranka:)))))))))))))) tak to ja Dziulencja... tak wczas rano:ppp mloda nam dala czadu dzisiaj- spala od 0.30-5 rano prawie za to od 5h ni chuchu i maz ktory sie poswiecil zeby dac mi pospac nie dal rady uspic diabelka malego, w koncu wstalam ja, cudowalam zeby usnela -nic to nie dalo! oczyska jak jaja sadzone i leje na spanie... wlasnie pochlaniam kawe i pol bagiety z dzemem bo o 9h jade na targ sie "odhamic" troche do ludzi:)

ZOE-moja szwagierka to stosuje do synka swojego-mlody sie wydziera wtedy w nieboglosy ale mus to mus- wlasnei przy katarku to stosuje bo inaczej by sie udusil chyba jak nieraz go bralo. ona pracuje w szpitalu wiec mysle ze wie co robi ze malutkiem dzieciowi to robi. fakt ze maly si tak drze ze pol miasta go slyszy ale ulge mu przynosi i katar nie zlazi wtedy na oskrzela.

hej
zoe : ja nie pomoge, bo moijemy kupilam prorinel do odciagania, ale jeszcze w uzyciu nie byl. najwiekszy katar trwal 2 czy 3 dni i to taki ze wylecial po sprayu lub serum physiologique, i to spray i tak zakupilam niedawno, moze z 2 -3 tyg temu
ale wiem ze ogolnie mamy uzywaja tago monstrum na wciaganie i sobie chwala, wiec moze warto sprobowac ???

dziulka : macierzynstwo ci sluzy! a coreczka mi sie b; duza wydaje... ile wazy???? a moz eto zdjecie robione z bliska. bo ja np. rodzicom tak wyslalam zdjecia z porodowki i pierwsze z domu robione z bliska, tata sie mile zdziwil, ze wnuczek taki duzy byku, a jak przyjechal ( maly mial 2 tyg) to az mu sie kolana zgiely jak zobaczyl jaka krewetaske mielsimy w wozku... bal sie go wziac na rece, ze go polamie :) ahahahaa

ps. jak ty wstrawiasz zdjecia od razu w post? przez jakas stronbe typu picasa? ja bym tak nie chciala... mozna dodac od razu z wlasnego kompa? podpowiedz stp!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry