Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
zoe : ja nie pomoge, bo moijemy kupilam prorinel do odciagania, ale jeszcze w uzyciu nie byl. najwiekszy katar trwal 2 czy 3 dni i to taki ze wylecial po sprayu lub serum physiologique, i to spray i tak zakupilam niedawno, moze z 2 -3 tyg temu
ale wiem ze ogolnie mamy uzywaja tago monstrum na wciaganie i sobie chwala, wiec moze warto sprobowac ???
dziulka : macierzynstwo ci sluzy! a coreczka mi sie b; duza wydaje... ile wazy???? a moz eto zdjecie robione z bliska. bo ja np. rodzicom tak wyslalam zdjecia z porodowki i pierwsze z domu robione z bliska, tata sie mile zdziwil, ze wnuczek taki duzy byku, a jak przyjechal ( maly mial 2 tyg) to az mu sie kolana zgiely jak zobaczyl jaka krewetaske mielsimy w wozku... bal sie go wziac na rece, ze go polamieahahahaa
ps. jak ty wstrawiasz zdjecia od razu w post? przez jakas stronbe typu picasa? ja bym tak nie chciala... mozna dodac od razu z wlasnego kompa? podpowiedz stp!
Josephine a jak to sie nazywa po fr to na odciaganie? jak masz jakies strony to wez mi wyslij! to ja pobiegne do apteki!