reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
hej
zoe : ja nie pomoge, bo moijemy kupilam prorinel do odciagania, ale jeszcze w uzyciu nie byl. najwiekszy katar trwal 2 czy 3 dni i to taki ze wylecial po sprayu lub serum physiologique, i to spray i tak zakupilam niedawno, moze z 2 -3 tyg temu
ale wiem ze ogolnie mamy uzywaja tago monstrum na wciaganie i sobie chwala, wiec moze warto sprobowac ???

dziulka : macierzynstwo ci sluzy! a coreczka mi sie b; duza wydaje... ile wazy???? a moz eto zdjecie robione z bliska. bo ja np. rodzicom tak wyslalam zdjecia z porodowki i pierwsze z domu robione z bliska, tata sie mile zdziwil, ze wnuczek taki duzy byku, a jak przyjechal ( maly mial 2 tyg) to az mu sie kolana zgiely jak zobaczyl jaka krewetaske mielsimy w wozku... bal sie go wziac na rece, ze go polamie :) ahahahaa

ps. jak ty wstrawiasz zdjecia od razu w post? przez jakas stronbe typu picasa? ja bym tak nie chciala... mozna dodac od razu z wlasnego kompa? podpowiedz stp!

zeby wkleic fote to najpierw nacisnij- szybka odpowiedz a potem na dole obok "wyskij odpowiedz" pisze zaawansowana edycja i tam wejdz a potem nad oknem gdzie odpisujesz u gory jest ikonka zdiecia, i tam wlasnie sie wrzuca foty, a co do suwaczka to chyba w "edytuj profil" trzeba wejsc na "edytuj sygnature" i tam wkleic link do suwaczka i "zapisz zmiany"-chyba tak to bylo:)

poza tym
hej melduje sie z placu boju:pp polazilam po targu, milam se nakupic pelno rzeczy, a kupilam dwa byle jakie swetry(chala byla okropna) i....kolejny pajacyk dla malej, pizamki, czapusie, rekawiczki, bla bla:ppppp polara mezusiowi i tyle tego by bylo....wrocilam zrypana -zjesc i spac to moje marzenia byly:)))no i nakarmilam smoka, siebie, poszlam kimac a maz sie zajal lobuzem:)

sliczne sa wasze dzieciaki! my kupilysmy wszystko co potrzeba w aptece ;) mam nadzieje ze pomoze! dziekuje Wam bardzo za podpowiedzi ;) dzis taka ladna pogoda byla popoludniu posiedzialysmy troszke w parku ! i poznalam nowa kolezanke ;)! uwielbiam poznawac nowych ludzi !
pozdrawiam milego wieczoru!

reklama
zoe : super! mam nadzieje, ze katar przejdzie szybko i nie wroci !!!!

my tez dzis na spacerku dlugim w ogrodach w wersalu, zwiedizlismy tez nasza przyszla dzielnice i centrum - super! oczywisie musialam wypatrzyc jakie mam blisko sklepy hehehehe :) no i super bo m.in na miejscu mam : andre, minelli, promod, zapa, comptoire des cotonniers,manfield, natalys, till, gerard darel, caroll, petit bateau, france loisirs, zwlaszca duzo z ubraniami mniej lub bardziej znanych
a z supermarketow to najblizej : monoprix i picard wiec bardzo sie ciesze, a sa tez ok.10-15min od domu co prawda, ale sa : marche U i franprix
wiec nie jest tak zle... zwlaszcza centrum z super butikami mi sie podoba :) milego wieczorku wszystkim!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry