M
Mistralka
Gość
WITAM WSZYSTKIE 'FRANCUSKIE' MAMUŚKI!!!!!
Mam na imię Monika i jestem tutaj na zaproszenie Marzenki
Mieszkam nad Lazurowym-nie wiem jeszcze czy któraś z Was mieszka w moim pobliżu?
Naklikałyście dość sporo od 2009 roku jak zdążyłam się zorientować,więc z doczytaniem będę miała nie lada wyzwanie!?
W żeczywistości nie mam jeszcze dzieci,ale bedziemy sie starać ...już niedługo.
Pragnęłabym jednak dołączyć do Was,bo nie znalazłam forum dla starajacych się o dziecko we Francji
Mój mąż pochodzi z Algierii i jesteśmy małżeństwem od 15 lat.
Od ponad roku tutaj we Francji,poprzednio przez ponad 5 w Anglii
Bardzo mi się tutaj podoba!
Pracujemy-ja mam stały kontrakt,mąż sezonowy.
Czytałam dnośnie Caf-u.
Dziewczyny jak rejestrowaliśmy sie w zeszłym roku,maż nie pracował,a mimo to zostało nam przyznane 51euro dodatku na mieszkanie.Płace za studio 450miesięcznie,zupełnie innaczej wygladała symulacja na necie jak robiliśmy.
Napomnę że w rozliczeniu za 2009 mąż tez nie miał dochodu(tzn. miał nierejestrowane że tak powiem
))
Rodzina się dziwiła,i wszyscy ich znajomi ze tak mało dostaliśmy!
Brat męża z żoną Francuską dostają dofinansowanie na mieszkanie które pokrywa ich 90 procent opłaty miesięcznej za owe lokum!!!!!!2 innych braci taksamo-a my....tylko 51euro!!!!
Nie wiem jak oni to rozliczają?
Od stycznia mamy zawieszony dodatek bo byliśmy w Pl i nie zdążyłam(szczerze to nie wiedziałam nawet tym ze muszę)złożyć deklaracji za 2010!!!
Więc czekam na decyzje od lutego
Z góry przepraszam jeśli moje posty będą pisane chaotycznie,lub nieściśle-moja artystyczna natura oraz wysoka adrenalina zaćmiewa moje myśli
Pozdrawiam cieplutko,doczytam i wdam się w sensowny temat odpowiedni dla mnie.
Nie będę Wam się wcinać w wychowywanie dzieci etc-ze zrozumiałych względów
))
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mam na imię Monika i jestem tutaj na zaproszenie Marzenki
Mieszkam nad Lazurowym-nie wiem jeszcze czy któraś z Was mieszka w moim pobliżu?
Naklikałyście dość sporo od 2009 roku jak zdążyłam się zorientować,więc z doczytaniem będę miała nie lada wyzwanie!?
W żeczywistości nie mam jeszcze dzieci,ale bedziemy sie starać ...już niedługo.
Pragnęłabym jednak dołączyć do Was,bo nie znalazłam forum dla starajacych się o dziecko we Francji
Mój mąż pochodzi z Algierii i jesteśmy małżeństwem od 15 lat.
Od ponad roku tutaj we Francji,poprzednio przez ponad 5 w Anglii
Bardzo mi się tutaj podoba!
Pracujemy-ja mam stały kontrakt,mąż sezonowy.
Czytałam dnośnie Caf-u.
Dziewczyny jak rejestrowaliśmy sie w zeszłym roku,maż nie pracował,a mimo to zostało nam przyznane 51euro dodatku na mieszkanie.Płace za studio 450miesięcznie,zupełnie innaczej wygladała symulacja na necie jak robiliśmy.
Napomnę że w rozliczeniu za 2009 mąż tez nie miał dochodu(tzn. miał nierejestrowane że tak powiem
Rodzina się dziwiła,i wszyscy ich znajomi ze tak mało dostaliśmy!
Brat męża z żoną Francuską dostają dofinansowanie na mieszkanie które pokrywa ich 90 procent opłaty miesięcznej za owe lokum!!!!!!2 innych braci taksamo-a my....tylko 51euro!!!!
Nie wiem jak oni to rozliczają?
Od stycznia mamy zawieszony dodatek bo byliśmy w Pl i nie zdążyłam(szczerze to nie wiedziałam nawet tym ze muszę)złożyć deklaracji za 2010!!!
Więc czekam na decyzje od lutego
Z góry przepraszam jeśli moje posty będą pisane chaotycznie,lub nieściśle-moja artystyczna natura oraz wysoka adrenalina zaćmiewa moje myśli
Pozdrawiam cieplutko,doczytam i wdam się w sensowny temat odpowiedni dla mnie.
Nie będę Wam się wcinać w wychowywanie dzieci etc-ze zrozumiałych względów
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
)

Juz wiem dlaczego mnie tak kreosłup boli po calym dniu hihihih