reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
HISTEROSALPINGOGRAFIA
mam skierowanie na to badanie!!!!
Jestem w szoku bo od 15 lat jak staramy sie i byłam leczona nikt nie zlecił mi takowego.Medycyna i lekarze jednak we Fr sa na wyzszym poziomie!!
Ide spac....................chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jutro o 5 rano trzeba wstac......

Witaj Mistralka!! Silna babka z ciebie, po takich przejsciach, nie jedna by sie zlamala , poddala! zycze powodzenia i napewno sie uda tu cuda czynia, slyszalam!!! a wiesz na wakacjah bylam w st.raphael....pieknie!!!!!! co do Twoich dziel!!super normalnie, pieknie!!!ja kiedys tez mialam zamilowanie do takiech roznych robotek recznych ale brak czasu, potem i checi.....
co do kusow to w poniedzialek udam sie do szanownego panstwa pole emploi.....bo dodzwonic sie to chyba jak w totka wygrac, i zobaczymy, bo zapisywalam sie przez neta kiedys ale bez odzewu....
dzis poszlam pierwszy raz (pomimo ulewy) na zakupy...i co szok , jak baby traktuja...klasyczne zmeczone ekspedientki... w paryzu tego nie bylo! kupuje spodnie dla malej ale nie byklam pewna rozmiaru a ta ..bu..nie wie; mowi kup pani wieksze to na dluzej starcza!!!!!!!!!!! a idz ty babo!
w sklepie z optykiem facet dupy nie ruszyl zeby mi cos podpowidziec , kupilam plyn do soczewek bo musialam a tak to bym wyszla;
josephine co do balaganu to normalne ja w soboty i niedziele tak mialam zawsze!
jutro spotkanie u dyrektora szkoly
dzis dzien ogolnie do dupy, mam nadzieje zejutro bedzie lepiej!!! ide spac!!!
i Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!!!!!!!

hej

mistralka : zycze powodzenia, dobrze ze bedziesz (bedziecie) sie badac !musi sie udac :)

zoe : ehhh ekspedjentki francuskie temat rzeka.... ja nic nie mowie bo tylko mi cisnienie skoczy...juz nie raz sie zcielam a nawet raz szlam do dyr. sklepu, takie byly bezczelne!

u nas slonce, sczzepienie jets jutro a nie dzis :) maly spi starszak w przedszkolu a ja odpoczywam :)

Ja rowniez skladam najlepsze zycznia dla Nas babeczki!:happy2:

Alexander dzis w nocy juz lepiej, mial nizsza temperature i obudzil sie tylko 2 razy, teraz aktualnie spi.

Joephine odpoczywaj póki mozesz:-)
U ciebie sloneczko a u mnie wieje tak ze nawet suszarke z praniem na balkonie mi przewróciło:baffled:
Z ekspedientkami jeszcze nie mialam zlego doswiadczenia i mam nadzieje ze miec nie bede:blink:

Mistralka widzisz? Dobrze bylo przyjechac do Fr- mam nadzieje ze po tych badaniach bedzie Wam łatwiej starac sie o dzidziusia!:-D
Zycze Wam jak aby to sie stalo jak najszybciej:happy2:

Milego dnia!

witajcie, my juz po spotkaniu w szkole! bardzo fajna ta szkola, taka nowa, i czysta, nie to co w paryzu! dzieci buty zmieniaja, fajne lozeczka, stolowka nowa , czysta, ubikacje rowniez. pania widzialam przez chwile, bo miala zajecia z dziecmi. jedyna rzecz to ze w srody chodza do innej szkoly! zobaczymy jak to bedzie. jutro idzie na rano do 16!
u nas dzis slonecznie! ale chmury na horyzoncie widac.
milego dnia zycze!!!

i ja skladam wam wszystkiego najlepszego w naszym dniu kochane!!
ja sie troche stresuje bo M. przeziebiony niby bez goraczki ale bol gardla i katar a mala cos mi pokasluje ( albo slina jej zalatuje kurcze juz sama nie wiem :/ ), temp nie ma! a nosek mozna powiedziec ze czysty..
wczoraj was tylko podczytalam i do lozka, taka bylam padnieta:/dzisiaj tez jaks malo mam energii eh byle do weekendu

mistralka - rob jak cornelka pisze - otworz strone internetowa i rob na zamowienia na okolivcznosci: sluby, roczniece, chrzty, urodziny itp. Podpatrze sobie na stronie berko, oni tez ladne robia:)
A co do lekarza, to zalezy na kogo trafisz. Specjalisci sa duzo lepsi w Pl, tutaj za to maja pieniadze, aby robic badania - co kto woli. U mnie w szpitalu jest lekarz, z ktorym wiecznie koty dre (Francuz z Francuza), bo ciagle glupoty robi, pisze, mowi... blad na bledzie!!!!
jaka ja jestem nienazarta!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
antylopka : hej :) jedz jedz :) pkorzystaj skoro nie mdlosci i wymiotow :)

w powietrzu czuc wiosne, do ciepelka jeszcze dosc dlaeko, ale kupilam juz malemu shortuy podkoszulki i inne wisonenno-letnie ciuszki i akcesoria :) moze pogoda sie szybko zmieni i juz nieldugo bedzie 25 stopni i sie przydadza? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry