reklama

Mamy z FRANCJI!

hej
wszystkiego najlepszego dziewczyny!!!

mistralka trzymam kciuki za ciebie i twe dzieci :) ja tez mam pco i wywalczylam dwujke synków
co do lekarzy mysle jak antylopka. tu jest wiecej molziwosci badan itp ale wydaje mi sie ze specjaliscie to w pl zostali :) ale bedzie dobrze.
a co do twego hobby to mysle jak cornelka zakladaj strone internetowa i rob chodzby w domu jak tylko bedziesz miala warunki. i raz dwa zaoszczedzisz na wlasny sklepik. piekne to jest i az zazdroszcze daru talentu
magda ty sie nie stresuj. moj miesiac czasu kasłał i smarkał. sola fizjologiczna nosa plucz jak bedzie maila katar. kladz na brzuszko na swych kolanach i delikatnie oklepuj na kaszel, i inchalacje mozesz robic. dla takich maluchow to sama woda goraca albo dodaj troche majeranku tez dobrze zrobi.
josephine a robilas zakupy w c&a przez neta? ja sie przymierzam i przymierzam. Marcel mi ze wszystkiego wyrósł. musze mu nakupować ubranek.
zoe oj ekspedientki fr to naprawdę zmęczone życiem kobiety. ja mam wiecznie pecha trafić na niezadowolona pania.
marzenka to masz malutkiego klocuszka. i zabek tak szybko. ooo rosnie ci facecik rosnie!

i my po spacerku. u mnie zimno i wieje. ale Marcel ma rower biegowy i tak zasuwa :)))

reklama
marys : tak jak kupuje w C&a internetowym strona jets super, wysylka za darmo zwrot wrazie niezadowloneia : za darmo! ( wystarczy zlozyc paczke w relais colissimo nawet jesli pierowtnie przysla do domu !!!! bon do naklejenia na karton wrazie zwrotu juz jets gotowy w kartonie ! pelen profesjonalizm !)
ostatnio przyszedl mi spiworek dla poldka, bo tylko tam znajduje tak dze spiworki ! przedostatnio wzielam 120cm a teraz znalazlam 130cm z zaba, wlasnie sie suszy i pojdzie w ruch :)

filutkowi wzielam tam sporo skartepek i ich czapeczek : bo maja na sznureczki co ciezko we Fr znalezc

a zaraz bede robila zamiwenie z f,ac eveil et jeux :)tzreba malemu uzupelnic kredki pisaki i inne kreatywne zabawki :)

Dzisiaj Dzień Kobiet więc cycki w górę
i odrzućcie z twarzy gradową chmurę,
niech żyje cellulit i kurze łapki,
bo i tak jesteśmy fajowe babki
[dblpt]beer[dblpt]

Wszystkiego dobrego babeczki!!!!

Witam wszystkie kobitki i składam życzenia szczęścia i samych wspaniałości w dniu naszego święta :-)

U mnie dzis dzień zamulania, od rana pada, mży i ciemno i szaro za oknem, nic tylko zawinąć sie w koc, naszykować jedzonka:-D i leniuchować :-) Co też czynię :-D
Dodatkowo M. musiał pojechać w swoje strony ( 500 km ) pozałatwiać sprawy urzędowe :-( nienawidzę zostawać bez niego :-(

Witaj Mistralka!! Silna babka z ciebie, po takich przejsciach, nie jedna by sie zlamala , poddala! zycze powodzenia i napewno sie uda tu cuda czynia, slyszalam!!! a wiesz na wakacjah bylam w st.raphael....pieknie!!!!!! co do Twoich dziel!!super normalnie, pieknie!!!ja kiedys tez mialam zamilowanie do takiech roznych robotek recznych ale brak czasu, potem i checi.....

Ja tez miałam wielokrotnie załamania,wiadomo-nie da sie normalnie żyć miając nadzieje,wierząc a potem na odmiae tracać wszystko i zaczynać od nowa.Ale-my kobiety jesteśmy silniejsze od facetów.Obserwuje to po swoim,szybko się zniechęca....a ja jestem uparciuch!!!!
St.Raphael-byłam po niedaleko St Tropez-za którym nie przepadam bo jest zbyt rozreklamowane a w żeczywistości nic tam nie ma.Jest tak wiele ciekawszych miejsc i miejscowości tutaj nad Lazurowym!!!!

Marzenko-
tak,uważam że dobrze zrobił mi przyjazd i osiedlenie sie akurat tutaj-masz racje:)
Jak juz wiele razy słyszałam,Lazurowe jest drogie-a patrzcie na Paryż???Jakie tam są ceny???A za cholere nie chciałabym tam mieszkać.Fakt nawet jeszcze nie miałam okazji pozwiedzać,ale życie w wielkiej aglomeracji miejskiej mnie odstrasza!
Ja mam małe studio za które płace 450e/m,cisze,palmy za balkonem,10 min do morza...a w Paryżu co??
Wierza Eifla???:))))))))Za 850e/m????hehehheheh

Antylkopka-
zapewne zdarzają się niedouczeni lekarze,jak wszędzie.U nas w Pl tez takowi są!!!Nasi wydaja nam się lepsi bo ..sa nasi!:)
Ja mam miłe i niemiłe doświadczenie z Pl lekarzami.Są dobrzy,doświadczeni-ale łapówki uwielbia brac każdy i wszędzie!!To jest bardzo wielki minus!!!Pewnego razu jak lerzałam w szpitalu-lekarz zamiast robic mi usg-zaczą mnie macać po cyckach(ZE NIBY SPRAWDZA CZY SA O.K!!!),I niby mnie masturbować sprzetem od usg-wsadzał i wyciągał z mojej pochwy ten sprzęt do dopochwowego!!!Oniemiała-i uciekłam bo mnie bolało,zalana łzami-poszłam do sióstr na oddziale i wszystko opowiedziałam.Bałam się powiedzieć mężowi,dowiedział się dopiero po 5 latach!!!Szok mi na długo został!

Tak-macie rację-dziekuje z ta stronka.Jak tylko sie ogarnę na nowymi mieszkaniu,spróbuję wystartować:)
Jestem dziś drętwa,wykończona....i nie wiem co jeszcze.....
lece położyc farbe na głowe i zajrzę tutaj puźniej żeby doczytać i dopisac swoje:)
Miłego dnia!

Witam wszystkie kobitki i składam życzenia szczęścia i samych wspaniałości w dniu naszego święta :-)

U mnie dzis dzień zamulania, od rana pada, mży i ciemno i szaro za oknem, nic tylko zawinąć sie w koc, naszykować jedzonka:-D i leniuchować :-) Co też czynię :-D
Dodatkowo M. musiał pojechać w swoje strony ( 500 km ) pozałatwiać sprawy urzędowe :-( nienawidzę zostawać bez niego :-(

U ciebie mży i zamula-u mnie wieje i stawia włosy dęba.Do dupy się pracuje w taki wiatr,liscie zamiast leciec w lewo-lecą w prawo d szczotki:))))heheh
Nie łam się-zajrzyj częściej a cie rozruszamy!!!
A te kawały znasz?

Nauczycielka daje klasie zadanie:
-ułóżcie zdanie zawierające słowo ANANAS.
Pierwsza zgłasza się Małgosia:
-Ananas jest zdrowym owocem.
Później zgłasza się Paweł:
-Ananas rośnie na palmach.
Teraz ty Jasiu mówi nauczycielka.
A Jasiu na to:
-Basia puściła bąka A NA NAS leci smród.

Pewnego razu policja przyłapała całą grupę prostytutek podczas dzikiej orgii w hotelowym pokoju.
Policjanci wyprowadzili prostytutki z hotelu i ustawili w szeregu na ulicy.
Pech chciał, że obok przechodziła babcia jednej z dziewczyn.
Gdy zobaczyła swoją wnuczkę, od razu podeszła i zapytała:
- Dlaczego stoisz kochanie, w tym szeregu?
Dziewczyna, aby ukryć prawdę, wymyśliła na poczekaniu kłamstwo:
- Policja rozdaje pomarańcze za darmo, a ja tu stoję by parę dostać.
Babcia pomyślała: "To bardzo miło z ich strony - tez postoję, to może jakieś dostanę". Jak pomyślała, tak zrobiła - ustawiła się szybko na końcu szeregu.
Tymczasem policjanci zaczęli spisywać dane prostytutek.
Gdy jeden z nich doszedł do babci, strasznie się zirytował i zapytał:
- A, pani ciągle to robi w tym podeszłym wieku? Jak pani daje radę?
- Oh, słodziutki, to jest bardzo proste: wyjmuje moje zęby, ściągam skórkę i wylizuje do sucha..

Mamo jestem jednorożcem!

I cos do poczytania-
Śmieszne teksty, czyli najlepsze wpadki z życia wzięte. [Yet Another F*cked Up Day]

hejka

wrocilismy z parku :) w miate cieplo bylo. i maz zrobil niepsodzianke i wrocil wczensiej a to u nas zdaza soie rzaaaadko :)

mistyralka : w 100% zgadzam sie z tym co piszesz o lekarzach w polsce. a ich "jakosc"? wszedzie sa dobrzy i zli, jak w kazdym zawodzie... wspolczuje przejscia z lekarzem... normalnie szok...powinnas byla to zglosic !!!! :wściekła/y::no:

a co do zycia w paryzu to te zmasz racje, 450 euro to ja placilam 6 lat temu za 10metrow kw jak bylam studentka jeszcze :) tutaj ceny sa chore, a do tego halas syf stres i przepychanina... my bysmy chcieli mieskzac gdzie indziej, ale tutaj trzyma nas praca meza. nawet jak zmieni forme to bedzie i tak na 100% tu, bo swojego zawodu nie moze wykonywac na prowincji,tylko w stolicy, w paryzu, w londynie, itp... obojetnie jaki kraj taka sama sytuacja... takze niestety musimy tu tkowc ale od kiedy zaczelismy planowac rodzine przenieslimsy sie pod paryz. ceny takie same ale choc mniej ludu, mozna znlaezc spokojniejsze miasta, troche zieleni.

ide szykowac kapanie dla synka
milego wieczoru !

josephine-
tak sobie doczytuję wasze stare posty....
Nie wiem jeszcze jaki zawód wykonuje twój mąż-ale np.Marsylia jest dużym miastem:)

Zdaje sobie sprawe jak to jest jak człowiek osiądzie w jednym mieście-ciężko myśleć o przeprowadzce w nieznane.
Ja też tak mam.Chętnie bym np.mieszkała blisko Nicei,ale boje się nieznanego.Życia od początku,zwłaszcza teraz kiedy nadal jesteśmy na początku drogi.

Czytałam wątek kiedy opisywałyście i polecałyście banki.
Ja mam konto w Banque Postale,bo taki nam polecili bracia.Są małe opłaty,dobre na poczatek-ale niemiła obsługa:(Niestety....

Dziewczyny-a robicie zakupy typowo spożywcze przez internet????Jaki hipermarket online polecacie?
Mi sie tak często nie chce stać w kolejce,i chętnie bym widziała kogoś w drzwiach z moimi zamówionymi zakupami:)))))

reklama
witajcie, my juz po spotkaniu w szkole! bardzo fajna ta szkola, taka nowa, i czysta, nie to co w paryzu! dzieci buty zmieniaja, fajne lozeczka, stolowka nowa , czysta, ubikacje rowniez. pania widzialam przez chwile, bo miala zajecia z dziecmi. jedyna rzecz to ze w srody chodza do innej szkoly! zobaczymy jak to bedzie. jutro idzie na rano do 16!
u nas dzis slonecznie! ale chmury na horyzoncie widac.
milego dnia zycze!!!
Świetnie że jestes zadowolona ze szkoły,czysta szkoła jak widać to usmiech na twarzy mamuśki:))
Mnie sie przypomniał zajście z przed tygodnia jak sprzatałyśmy ostatnia klatke-2 facetów zanim wlazło do klatki zdjęli obuwie!!!Ja zaczęłam się tak śmiać i mówię ze nie trzeba bo jeszcze nie ukonczone sprzątanie:))))Pierwszy raz widziałam jak ktoś zdejmuje obuwie !
Zazwyczaj jest tak że wpychaja sie i nawet przepraszam nikt nie powie,a co mówić o głupim 'BONJOUR'!?PRZYJĘTE JEST TUTAJ CHYBA ŻE TO SPRZĄTACZKA MÓWI PIERWSZA?Mogę widze 3 razy w tyg jednego osobnika ale i tak nigdy pierwszy sam sie nie wychyli żeby życzyć miłego dnia etc!
buraki cholerne:)))hehehehe:-D

Marzenka-
i jak sie czuje mały teraz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry