M
Mistralka
Gość
Hej dziewczyny!!!
VIVAAAA JEST PIĄTECZEK!!!
Uśmiech mi przed chwilka zgasł bo wszystko co napisałam znikneło-przez cholerny internet!!!pojawia sie i znika~!!!grrrrrrrrrrrrr
Dobra-
czytałam wasze posty na temat porodu i znieczulenie,i moje pytania:
ile z was miało ZZO?
-KIEDY ZACZYNA POWAŻNIE BOLEĆ?I kiedy ból jest niemożliwy do wytrzymania????
-Czy polecacie poród rodzinny z mężem?
-Czy jest możliwość rodzenia w wannie?
-Kiedy po porodzie kobieta ma ochotę na sex i kiedy tak na prawdę jest w stanie odczuwać satysfakcję z niego?
)))
Antylopka-
----Nie chce tylko zrec jak dzika swinia-----
ale się uśmiałam z ciebie-heheheheheheh
jak ja byłam ostatnio w ciaży,to miałam straszny apetyt na wszystko bardziej przyprawione,ogórki konserwowe-ohhh jak t wszystko wyjątkowo smakowało!No po prostu rozkosz!!!
Od kiedy tu jestem straciłam 20kg,ale myslę że jak zajde w ciąże to nadrobie niestety
)))
josephine-
wy zawsze jeździcie na świeta do PL???Czy tylko w tym roku?
Jakby co-jestem online
)))Robie zakupy,mąż wyszedł więc poszaleje-hehehhheheheh
VIVAAAA JEST PIĄTECZEK!!!
Uśmiech mi przed chwilka zgasł bo wszystko co napisałam znikneło-przez cholerny internet!!!pojawia sie i znika~!!!grrrrrrrrrrrrr
Dobra-
czytałam wasze posty na temat porodu i znieczulenie,i moje pytania:
ile z was miało ZZO?
-KIEDY ZACZYNA POWAŻNIE BOLEĆ?I kiedy ból jest niemożliwy do wytrzymania????
-Czy polecacie poród rodzinny z mężem?
-Czy jest możliwość rodzenia w wannie?
-Kiedy po porodzie kobieta ma ochotę na sex i kiedy tak na prawdę jest w stanie odczuwać satysfakcję z niego?
Antylopka-
----Nie chce tylko zrec jak dzika swinia-----
ale się uśmiałam z ciebie-heheheheheheh
jak ja byłam ostatnio w ciaży,to miałam straszny apetyt na wszystko bardziej przyprawione,ogórki konserwowe-ohhh jak t wszystko wyjątkowo smakowało!No po prostu rozkosz!!!
Od kiedy tu jestem straciłam 20kg,ale myslę że jak zajde w ciąże to nadrobie niestety
josephine-
wy zawsze jeździcie na świeta do PL???Czy tylko w tym roku?
Jakby co-jestem online

ja nie wiem w jakim będę stanie i amoku i jak ja będe się z tymi ludźmi porozumiewać, więc wolę żeby on był w razie w 
no ale jak mus to mus

Na cale szczecie