Cornelka to kto wie moze kiedys spotakamy sie na lotnisku w Lyonie:-)I fakt dziewczyny z okolic Paryza maja wiele lepiej...A jesli chodzi o bilety to ja juz zamówilam i zapłacialam- a kosztowało mnie to ponad 1200zl

niby około 300e- najlepsza cena jest za bilet Alexa 62zl

A powiedz juz wiesz dokladnie kiedy sie przeprowadzacie?
Josephine tez bym wolała do Bydgoszczy:-) Z Bydgoszczy do mojego miasta mam 30 km a z Poznania 100km ale nie jest zle;-)
Boje sie troche jak sie połapie na tym lotnisku...Nie dosc ze pierwszy raz to jeszcze z takiego wielkiego lotniska, i torche pewnie bedzie zamieszania z przesiadka.
Jako doswiadczona to podpowiedz moze mi dlugo trwa odprawa na lotnisku???I faktycznie mamy z dzieckiem maja pierwszenstwo???
A co do dzieciaczków to ja tez jestem "chlopakowa" mama:-)Zawsze chcialam miec synka i mam

O dziewczynce nie marzylam nigdy a to dlatego ze wychowalam sie na podwórku gdzie bylo 7 dziewczynek i 1 chlopiec i chyba dlatego marzyl mi sie synus!
Jospehine moj tez chciał chlopca i od poczatku obstawial na niego!A co do wnuków to chyba masz racje ze te mamy co mialy synów maja chyba jakos gorzej niz mamy córek.Tak na moim przykładzie moja mama z moim synkiem spedzila baaardzo duzo czasu, pomagala mi, zawsze to ja prosilam o pomoc czy przypilnowanie Alexa a moja tesciowa to niekoniecznie

Jakos moja mame wole.Dopiero jak Adrian wrocil z Fr na urlop to wtedy tesciowa troche wiecej miala stycznosci z naszym dziecieciem...
Och ja to jestem wreduska hihiihih:-):-):-)
Mój jeszcze nie wrocil z pracy, dopiero ok 15 bedzie, jak ja nie lubie pracujacej soboty

A tu jeszcze na zakupy trzeba jechac...Ehhhh....
Milego popołudnia!