reklama

Mamy z FRANCJI!

cornelka : no wlasnie ja wspolnych zakupow z corka sobie nie wyobrazam ;) a juz na pewno nie rozmow o milosci :) hhahahahahhhhahaha nie jets pewne czy zdecydujemy sie na trzecie, ja bym chciala " dziecko bardzo, nawet juz nieldugo...ale nie trzecia ciaze... za wiele stresu i problemow... takze nie nastawiam sie na trzecie, powiedmzy 50/50 ;)

u mnie wszyscy spia, jeeeeezu jaki spokoj ;)
ide po kawe i prysznic + male spa poki mam okazje ;)
o 15h30 przychodzi niania do dizeci a my zmykamy zwiedzac domy...

milego popoludnia !

reklama
Cornelka to kto wie moze kiedys spotakamy sie na lotnisku w Lyonie:-)I fakt dziewczyny z okolic Paryza maja wiele lepiej...A jesli chodzi o bilety to ja juz zamówilam i zapłacialam- a kosztowało mnie to ponad 1200zl:sorry: niby około 300e- najlepsza cena jest za bilet Alexa 62zl:happy2:
A powiedz juz wiesz dokladnie kiedy sie przeprowadzacie?

Josephine tez bym wolała do Bydgoszczy:-) Z Bydgoszczy do mojego miasta mam 30 km a z Poznania 100km ale nie jest zle;-)
Boje sie troche jak sie połapie na tym lotnisku...Nie dosc ze pierwszy raz to jeszcze z takiego wielkiego lotniska, i torche pewnie bedzie zamieszania z przesiadka.
Jako doswiadczona to podpowiedz moze mi dlugo trwa odprawa na lotnisku???I faktycznie mamy z dzieckiem maja pierwszenstwo???

A co do dzieciaczków to ja tez jestem "chlopakowa" mama:-)Zawsze chcialam miec synka i mam:happy2:
O dziewczynce nie marzylam nigdy a to dlatego ze wychowalam sie na podwórku gdzie bylo 7 dziewczynek i 1 chlopiec i chyba dlatego marzyl mi sie synus!

Jospehine moj tez chciał chlopca i od poczatku obstawial na niego!A co do wnuków to chyba masz racje ze te mamy co mialy synów maja chyba jakos gorzej niz mamy córek.Tak na moim przykładzie moja mama z moim synkiem spedzila baaardzo duzo czasu, pomagala mi, zawsze to ja prosilam o pomoc czy przypilnowanie Alexa a moja tesciowa to niekoniecznie:-pJakos moja mame wole.Dopiero jak Adrian wrocil z Fr na urlop to wtedy tesciowa troche wiecej miala stycznosci z naszym dziecieciem...
Och ja to jestem wreduska hihiihih:-):-):-)

Mój jeszcze nie wrocil z pracy, dopiero ok 15 bedzie, jak ja nie lubie pracujacej soboty:no:A tu jeszcze na zakupy trzeba jechac...Ehhhh....

Milego popołudnia!

hej
czytam was i czytam :)
ależ jesteście produktywne :))

co do zzo. to wszystko zalezy. ja mam dwa porody za soba. dwa sn. i dwa bez zzo. ale i dwa na sucho (wody mi wczesniej odeszły ) i z oksytocyna na przyspieszenie. z Marcelkiem było jeszcze ok. z Danielkiem dostałam dwa razy wiecej oksytocyny niz z Marcelkiem i myslałm ze zejde. na prawde przyznaje sie bez bicia bardzo mnie bolalo. nie beczałam nie krzycząłm bo wiedzialm ze sensu najmniejszego to nie ma, ale bol był straszny. modlilam sie o koniec porodu o znieczulenie o wszystko. jak dostalam partych to łzy mi plynely ze szczescia bo wiedzialm ze juz jestem na samej koncowce.
i tak :) jak bym miała tylko swe skurcze i wody w brzuchu :) to bym pewie zzo nie wziela. jak wody by mi odeszly i brak skurczy oksytocyna itp to pierwsza rzecz to o zzo bym prosila.

Mistralka- piekne zdjecia! Zazdroszcze pogody, bo u nas troszke kropil deszcz:( a u ciebie widac, ze wiosna juz blisko!
Wiosna to u nas jest kochana od połowy stycznia o ile pamiętam!?
Jest coraz cieplej-dzisiaj 26 na plusie,23 w cieniu!!!Spociłam sie strasznie.Ale taka pogoda nie jest dobra bo nie wiadomo w co sie ubrac?

Marzenka-
ja mam sny że rodze-czasami..i przeważnie śni mi się że rodze chłopca:)
Aczkolwiek chciałabym mieć córeczke-maż tez obstawia córke-hehheheheh

Ja na samym poczatku myslalam ze nosze pod sercem synka a to dlatego ze maz ma 5 rodzenstwa ktoro ma w sumie 10 dzieci i w tym tylko dwie dziewczynki, nasza jest trzecia w rodzinie:))) ale pozniej jakos zaczelam przeczuwac ze bedzie dziewczyneczka:p nie umiem tego wytlumaczyc! Kazdy dookola wmawial mi ze moze lekarz sie myli i jednak bedzie chlopak i tak do samego rozwiazania sluchalam ze nie ma co sie nastawiac bo dziewczyneczki to nigdy nie sa na 100% pewne! A tu mam swoja krolewne!!:))

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry