reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
U mnie tez deszczowo, chociaz sie przejasnia:-)Moje dziecko spi juz 4 raz w ciagu dzisiejszego dnia...
Juz nie ma goraczki, wiecie chyba mialyscie racje ze to zabki mu wychodza...Caly czas mieli w buzce i wklada paluszki. Oby taka akcja z goraczka nie byla za czesto bo ja zawalu dostane taka panikara ze mnie:baffled:

Moi faceci tez spia, a ja nie bo jakos nie potrafie w dzien spac.A jak Alex sie obudzi i zje to jedziemy pochodzic po wesolym miastaczku bo przyjechalo do naszego miasta:-D

Milego popoludnia!

Cornelka kuruj sie !

Magda ja tez bylam dzisiaj fryzjerem- moj A. juz jak lew wygladal taka mial fryzurke, ale teraz juz ładnie:-)

Hej mamuśki!!!!

Boże...ja nie wiem jak żyje i czy w ogóle istnieje od piątku!!!!
Mieliśmy taki zapierdziel w piątek i sobotę,że do chwili obecnej rak nie czuje i nie jestem w stanie nic sensownego zrobić.
Wiele pokoi jest po remoncie,konkretnie powymieniali toalety oraz prysznice....kurzu i brudu pełno.Tak ciężko się sprząta takie pomieszczenia-ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj koszmar normalnie:(
W piatek wogóle nie miałam odpoczynku-z roboty do roboty.W sobotę moment i byśmy zaspali bo nastawiłam pobudkę ale nie przestawiłam ze ma w weekendy mi dzwonić:))))

U nas dzisiaj było słonecznie,przed 16 jakoś pochmurnie sie zrobiło i niedawno pokropiło nawet.

Moja mama uczy się obsługi laptopa i internetu.Założyłam jej konto na nk.pl i taka ma podnietę-hehehhehe a ja ból głowy...Monia-wyślij mi to albo tamto....i tak codziennie coś nowego
:zawstydzona/y:

Czytałam was na bieżąco ale nic sensownego nie byłam w stanie naklikać,siły opadły więc umysł ospały.
Doszły w piątek do mnie moje 'zabawki' z Anglii,i dzisiaj próbowałam nawet cos z nich robić.Niestety nic mi nie wychodzi mam dwie lewe ręce i nerwa okropnego:baffled:

Marzenka-
to dobrze że małemu lepiej i w końcu zorientowałaś sie o co chodzi:)))

Cornelka-
biedactwo,najlepsze gorące ciało faceta koło ciebie-szybko postawi cie na nogi większy wysiłek w łóżku:)))))

Magdabb-
kurde co dzisiaj z tym fryzjerstwem?Ja też podcinałam sama sobie włosy-hehehhhheh

Dziewczyny-jestem posiadaczką dwóch antycznych książek kucharskich--Francuskich z 1904 roku zdaje się bo tyle wyczailiśmy w necie.Wyobraźcie sobie że ktoś był na tyle głupi żeby je wyrzucić>leżały sobie w reklamówce niedaleko mojego miejsca zamieszkania a my byliśmy we właściwym miejscu o właściwym czasie!!!

Zobacz załącznik 448155Zobacz załącznik 448156Zobacz załącznik 448158Zobacz załącznik 448160

Ja uwielbiam książki-zwłaszcza kucharskie i w temacie dekoracji lukrem:)A te dwie są teraz moimi perełkami!!!!!:cool2:

Znalazłam bardzo ciekawą stronkę o tyle o ile któraś z was ma ochotę sobie pooglądać wazy i zobaczyć ich ceny?
Vases - page 16

Piękna waza za 4.700.00 dolarów-tylko:)))))))-
Jay Strongwater Gracie Magnolia Vase - traditional - vases - - by Horchow

Nie chce mi sie myśleć że już jutro poniedziałek:(((((((( o nieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny??Czy tylko ja tak mam?
Zaczynam pisać tutaj posta,z chwila kiedy go chcę wysłać pokazuje mi info ze nie mam uprawnien do wysłania!?
Odświeżam strone i znowu musze się zalogować,i gdyby nie to ze zapisałam wiad z posta to bym ja utraciła.To juz nie pierwszy raz!!Wkurza mnie to!!!!:wściekła/y:

mistralka : mi sie nie pokazuja zalaczniki... na BB czesto cos przymula...
a ta waza zielona ... yyy kompletnie nie moj stym 4 dolwarow bym z ania nie dala nie mowiac o 40, 400, ... a juz 4000 wcale ;)

zmykam na kolacje i dziennik a pozniej filmik :)

reklama
josephine i magda dziewczyny napiszcie mi jaka witemine D podajecie dzieciaczkom i ile kropli. ja wiem we jak na butli to lniejsz adawka niz jak na cycu.
zawsze miwlam zymaD i dawalam 4 krople codziennie, teraz lekarz wypisal mi zymaduo ( inne stezenie jest tejD3 ) i tez kazal dawac 4 krolpe. a mi sie cos nie zgadza. bo to wychodzi wieksza dawka niz mial Danielek wczesniej
i jak u was z usg bioderek ? macie skierowania ? kiedy sie robi?
jak urodzilam Marcelka to kazali na 4 miesiace robic usg bioderek, teraz lekarz powiedzil ze on tylko dodtykowo zbada i usg robic nie trzeba wcale. no i mi sie to nie podoba. wcale bez kontroli bioderek bedzie. a jak u was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry