Hej mamuśki!!!!
Boże...ja nie wiem jak żyje i czy w ogóle istnieje od piątku!!!!
Mieliśmy taki zapierdziel w piątek i sobotę,że do chwili obecnej rak nie czuje i nie jestem w stanie nic sensownego zrobić.
Wiele pokoi jest po remoncie,konkretnie powymieniali toalety oraz prysznice....kurzu i brudu pełno.Tak ciężko się sprząta takie pomieszczenia-ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj koszmar normalnie
W piatek wogóle nie miałam odpoczynku-z roboty do roboty.W sobotę moment i byśmy zaspali bo nastawiłam pobudkę ale nie przestawiłam ze ma w weekendy mi dzwonić
)))
U nas dzisiaj było słonecznie,przed 16 jakoś pochmurnie sie zrobiło i niedawno pokropiło nawet.
Moja mama uczy się obsługi laptopa i internetu.Założyłam jej konto na nk.pl i taka ma podnietę-hehehhehe a ja ból głowy...Monia-wyślij mi to albo tamto....i tak codziennie coś nowego
Czytałam was na bieżąco ale nic sensownego nie byłam w stanie naklikać,siły opadły więc umysł ospały.
Doszły w piątek do mnie moje 'zabawki' z Anglii,i dzisiaj próbowałam nawet cos z nich robić.Niestety nic mi nie wychodzi mam dwie lewe ręce i nerwa okropnego
Marzenka-
to dobrze że małemu lepiej i w końcu zorientowałaś sie o co chodzi

))
Cornelka-
biedactwo,najlepsze gorące ciało faceta koło ciebie-szybko postawi cie na nogi większy wysiłek w łóżku

))))
Magdabb-
kurde co dzisiaj z tym fryzjerstwem?Ja też podcinałam sama sobie włosy-hehehhhheh
Dziewczyny-jestem posiadaczką dwóch antycznych książek kucharskich--Francuskich z 1904 roku zdaje się bo tyle wyczailiśmy w necie.Wyobraźcie sobie że ktoś był na tyle głupi żeby je wyrzucić>leżały sobie w reklamówce niedaleko mojego miejsca zamieszkania a my byliśmy we właściwym miejscu o właściwym czasie!!!
Zobacz załącznik 448155Zobacz załącznik 448156Zobacz załącznik 448158Zobacz załącznik 448160
Ja uwielbiam książki-zwłaszcza kucharskie i w temacie dekoracji lukrem

A te dwie są teraz moimi perełkami!!!!!
Znalazłam bardzo ciekawą stronkę o tyle o ile któraś z was ma ochotę sobie pooglądać wazy i zobaczyć ich ceny?
Vases - page 16
Piękna waza za 4.700.00 dolarów-tylko

))))))-
Jay Strongwater Gracie Magnolia Vase - traditional - vases - - by Horchow
Nie chce mi sie myśleć że już jutro poniedziałek

((((((( o nieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!