reklama

Mamy z FRANCJI!

Marys my dajemy 4 kropelki dziennie:) tak zalecil pediatra:)
a co do usg bioderek to my nie mielismy gdyz lekarz powiedzial ze wszystko jest ok, wiec nie dal skierowania.

Mistalka zauwazylam ze ty mieszkasz w Hyeres, mam tam znajoma polke Basie:)

ja nie umiem tu zalacznikow wysylac, nawe w sumie nigdy nie probowalam....jak chcecie mnie albo moje dizeci zobaczyc to zapraszam na nk lub fb:)

reklama
Marys- moja ma vit. ADEC razem i daje jej 1 ml codziennie do 18 miesiaca! A skierowania na usg tez nie dostalam, tylko sprawdzaja co wizyte! Wiem, ze w polsce jest to obowiazujace!
U mnie weekend zlecial pod kiem gosci i mala byla " przerzucana" z rak do rak i niestety zrobilo jej sie prawdopodobnie uczulenie na czyjs proszek:/ ma takie wysuszone uszka i co z tym robic? Nawilzac?!

ja MArcelkowi ta witamine podawalam, teraz kazali sama D i sama K podawac
jak to taka alergia kontaktowa, to jej to posmaruj kremem i juz. przejdzie jak nie bedzie kontaktu z alergenem.

hej

marys : moj bral witamine uvesterol D, 1 ml dziennie. Teraz T. tez dostal uvesterol D, ale ze je malo to pediatra zapisal mu ADEC ( tez 1ml dziennie) na stymulacje apetytu ta jest lepsza

ps. usg bioderek we francji jest zalecane tylko jak lekarz ma jakies podejrzenie, nie robi sie go standardowo, bo to nie jets zbyt zdrowe... i w 90% nie ma sensu go wykonywac jak nie ma "golym okiem" widocznej wady

uciekam po L. do przedszkola dzis niania nie moze przyjsc...

ale zmarzlam dzisiaj na spacerze.... po godzince mialam juz dosc, a jak wrocilam do domu to dopiero slonce zaswiecilo :/ mala jak poszla spac po 12 tak jeszcze spi:)) przynajmniej mam chwilke dla "siebie" (obiad itp). tyle, ze wstaje kolo 6.30i do 12 marudzi, ziewa bo usnac nie moze, to teraz odrabia:))

Mistalka zauwazylam ze ty mieszkasz w Hyeres, mam tam znajoma polke Basie:)
ja nie umiem tu zalacznikow wysylac, nawe w sumie nigdy nie probowalam....jak chcecie mnie albo moje dizeci zobaczyc to zapraszam na nk lub fb:)

Parisienne-
to fajnie że masz-ja niestety nie znam w Hyeres nikogoooooooo:(

Załączniki bardzo prosto wstawić tutaj.W edytorze jak piszesz posta na forum-jest taki globusik i koło niego jest taki kolorowy mały obrazek- klikasz na niego-jak najedziesz na niego pokaże ci 'insert image'.Tyle:)

DSCN6068.jpgDSCN6076.jpgDSCN6069.jpg

A teraz sie załadowały zdjęcia dziewczyny???

Jak u was poniedziałek mija?
U nas ładnie było, aczkolwiek chłodno bo pomimo słońca i błękitu nieba wiatr zaperdzielał:szok:
Taki mały mistralek:))))))

Dziewczyny-znacie jakieś interesujące stronki?Pochwalić się proszę i podzielić!:tak:

mistralka : sa zdjecia :) faktycznie "antyczna" ta ksiazka hyhyi wydawnictwo dobre
z ktorego jets rokU????

a jakie stronki by cie interesowaly???? bo to zalezy co kto lubi ale ja znam mase stronek :)
np. wyprzedazowych ;)))))))))) tzw. ventes privees :) jestem od nich uzalezniona :)

my wrocilismy z parku, zimno, filutek mial chlodne rece i boje sie czy nie przemarzl...oby sie nie pochorowal, tym bardziej ze za 3 tyg lecimy do PL

witajcie!! ja tez dzis zmarzalam rano!! i to tak zimno bylo ze hoho...potem dzien na sprzataniu minal , szkola , i tak zlecialo! dopiero teraz siadlam, i sobie szklaneczke winka na rozluznienie pije. :tak:
milego wieczorku!

reklama
Josephine-
Kochana a tez uwielbiam takie stronki!!!!Dawajjjj!!!!!
Ogladam tylko lebncoin,tutaj w Fr!
No i Amazon-to już choroba:))))
Książki sa z 1904-chyyyba o ile nie starsze?

Parisienne-a prosze bardzo!Fanie że mogłam sie przydać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry