My tez podajemy witamine D-Zyma D sie nazywa

A jesli chodzi o USG bioderek to mielismy tylko raz w Pl a nastepny raz mial byc w okolicach 4 mies ale nasza pediatra nam nic takiego nie zlecila.Josephine pewnie masz racje ze jakby cos bylo nie tak to by takie badanie zlecila:-)
Dziewczynki a mam problem, chcialabym zaczac podawanie pomalu Alexowi glutenu(juz wlasciewie powinnam byc w trakcie). Poleccie mi jakies produkty typu kaszki manne tutejsze zebym mogla kupic. Narazie jestem jeszcze zielona w produktach we francuskich sklepach. I wogole wiecie co mnie tutaj boli w tych marketach?Ze nigdzie nie moge kupic herbatki zadnej granulowanej a i wybor saczkow jest bardzo malutki....Ale poleccie mi cos z ta kaszka, to najwazniejsze!
Mistralka akurat dzis nie pizza, ale zapiekanki, tez pyyyyyyyyyyycha:-)A ty fortune zarobisz na tych Twoich ksiazkach! Tez mam taka jadna staaaaaaara- mam nadzieje ze bedzie kiedys duzo warta! Jest z przef wojny- niestey nigdzie nie ma roku wydania jest tylko wydawnictwo ktore juz nie istnieje- a ksiazka to Juliusz Slowacki "Dziela wybrane"
Jospehine moze nie doczytalas co tam kiedys napisalam- ale powiedz mi czy faktycznie babeczki z malymi dziecmi maja pierwszenstwo wejscia do samolotu? I jak to jest z tym wózkiem...Juz sie stresuje a mam jeszcze troche czasu
Cornelka jak francuski?Dajesz rade??
Parisienne sliczna!!!!!
A moza ktoras sie jeszcze orientuje w tej sprawie powidzcie jak to jest tutaj z urlopem?Bo tak u mojego A. w firmie 3 tygodnie sieprnia to sa wakacje i nikt nie pracuje, firma zamknieta. Ale jak to jest z wynagrodzniem za ten okres? W sensie jest to platny urlop czy bezplatny w przypadku mojego A.??? Troche zakrecilam pewnie

Dobra mykam! Milej nocki francuzeczki!