reklama

Mamy z FRANCJI!

Josephine 28 mi stuknelo:)
Wszystkiego NAJJJJJJJJLEPSZEGOOOO!!!Sto lat!!!!:)
418016_228712313891717_112790698817213_476832_1396538655_n.jpg
Upiekłam specjalnie dla ciebie tort-możesz oblizać monitor:))))))))))Pozwalam ci!

reklama
Dziewczyny przejzalam moje zbiory jedzonka dla Alexa i znalazlam 2 sloiczki- indyk z ziemniaczkami i wlasnie juz z glutenem. Jak myslice jakbym podla to na pierwszy raz w ramach glutenu? Bo w Pl wlasnie dodaje sie jakiejs kszki mannej dla dzieci do zupek czy owocow jak Marys pisze. Ale tutaj nie moge tego znalezc. Musze porzadnie poszukac chyba.

A jak to jest z tym glutenem we Fr???

A tak Josephine strony fajne;-) Sama zalozylam konto i popatrze co tam jutro bedzie na tej wyprzedazy:happy:

Josephine!
Weszłam na te stronki,ale wszędzie trzeba się zalogować zanim zobacze oferty.Jakoś to dziwnie dla mnie działa:/
Zalogowałam sie na venteprive.com-i nic ciekawego tam nie widze?????
Czy jest jakis sposób na to żeby oglądac masę ofert???Czy tylko te kilka na stronie głównej po zalogowaniu?
Ciemna jestem!

hej

parisienne : no co tyyy???? ty jetses '84 ???????????????????????? bylam pewna ze jestes 2 lub nawet 3 lata starsza ode mnie :szok::-) od razu mowie : nie wygladem :)

mistralka : trzeba sobie stowrzyc konto a pozniej sie zalogowac z akazdym razem. wyprzedaze raz fajne, raz nie, trzeba polowac codziennie jets kilka nowych i na samym dole masz zapowiedzi tego co bedzie w najblizszym czasie, wtedy jak konkretna rzecz cie interesuje to wiesz ktorego dnia sie podlaczyc rano zeby jej nie przegapic :)

a my zaliczylismy dermatologa ( dla mnie), plac zabaw i moj kochany przyszkolny sklep odziezowy dla dzieci :)
oblowilam sie tak ze znow bede siaty chowac po szafach sama przed soba i przed wytrzutami sumienia ;)

milego wieczoru !!!!

JOSEPHINE a czemu mnie tak postarzalas co?
no od wczoraj mam 28 lat a czuje sie duzoooooo mlodziej, bo mam szalone pomysly:)

DZIEKUJE DZIEWCZYNY ZA ZYCZENIA!!!!!!!!

dostalam fajniusia torebke od meza, dokladnie ta co chcialam :) zapamietal:)

dzis nie pojechalismy do polskiej szkoly bo maya jakas nie wyrazna i nie budzilam jej rano, a kaspra teraz odstawilam do centre de loisir, pojechalam oczywiscie samochodem, dodam ze mam tylko 500 m do centre:p ale len sie ze mnie zrobil ostatnio

Marzenka wiesz ja np nigdy nie zwracalam uwagi na ten gluten, gdy tylko maya skonczyla 4 miesiace dostawala kaszke i zupki warzywne, jak skonczyla 5 wprowadzilam kurczaka a teraz ma prawie rok i moge powiedziec ze daje jej wszystkoego po trochu i nic jej nie jest, oczywiscie dalej bardzo lubi kaszki:) juz w sobote bvede miala nastepna dostawe kaszek z polski:) tesciowa dba o wnusie:)

cos mnie zatoki bola...w ogole jie do zycia dzisiaj jestem, dodam ze wczoraj nic nie pilam:no: nie przepadam za alkoholem

ide na kawe!

parisienne : bylam swiecie przekonana ze jestes '83 lub '84. I mowie szczerze - nie po wygladzie, tylko taki wiek pamietalam z nk... a czemu to nie pytaj bo sama nie jarze :) pewnie z kims pomylilam i tak juz sobie zakodowalam :)

co do polskiej skzoly to tez bym chciala zeby L. chodizl ale u nas sa dwa problemy : a/ odleglosc do skzoly, nie wiem czy jets sens meczyc go dojazdem godiznnym lub ponad godzinnym... b/ on slabo bardoz mowi po poslku wiec nie jest powiedziane ze w wieku 6 lat go w ogole przyjma, bo zeby isc do polskiej szkoly dzieci musza mowic... :/

pochwal sie torebka :) ja tez uwielbiam i zazwyczaj na urodizny dostaje torebke. moglabym je kolekcjonowac, malo to oryginalne, ale tak juz mam :) osotanio dla odmiany dostalam portmonetke bizuterie i krem, ale mysle ze na 27 znow bedzie torebka :) zreszta u nas prawie zawsze torebke/bizuteria/kosmetyk a dla meza kosmetyki/sweter/ksiazka Hihihihihihihihihih nie ma to jak rutyna ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry