reklama

Mamy z FRANCJI!

co do kaszek Marzenka to tutaj nei ma ! jest tylko jedna kaszka z blediny czekoladowa od 12 miesiecy! w wiekszych sklepach mozesz znalezc z blediny chyba w sloiczku semeule a la vanille czy jakos tak, maya jadla i lubi, chyba to jest od 6 miesiaca!
ja sprowadzam sobie kaszki z polski!

reklama
IMG_0718.jpg zdjecie ze zdjecia:p ja z corcia:)

Dziewczyny dzieki za odpowiedzi. Kaszke kupilam juz tutaj w E.Leclerk taka 4-6 mies owocowa i waniliowa tez widzialam. Zabralam kilka z Pl ale wszytskie sa bez glutenu! Wszedzie tylko Sans Gluten. A ja wlasnie poszukuje takiej z glutenem, zeby zaczac podawac. Za 3 tyg lece do Polski i chyba bede musiala sobie tam kupic i przywiezc...Kurcze jak tu inaczej niz z Pl...

Parisienne moj A. pracuje na umowe normalnie- jest zatrudniony przez pracodawce francuskiego bez zadnych posredników. U niego pracuje od 3 pazdziernika. I ciekawi jestemy jak to z tym urlopem...
A tak trafilas pracuje na budowie ale w wykonczeniach :-)

Ostatnia edycja:
marzenka : taka kaszka gotowa juz do jedzenia lyzeczka z netslé jest. moj L; ja uwielbial !!!!!!!
Redirect Notice

parisienne : sliczne foto :) i jeszcze raz najlepsze zyczonka ????? tylko powiedz ile dzis styknelo??? 29 ????

co do urlopu to ja siedze cicho, bo wogole sie na tym nie znam... :no:

marzenka : sa takie z glutenem, ale i sa bez , choc te BEZ to traczej form BIo czy w aptekach
jak nie ma napisu na przodzie "sans gluten" to na wszelki wypadek patrz z tylu w skladzie :)

wrocilam od pediatry, starszak zraaz przyjdzie - co za bieg :) ledwo zdazylkam wejsc i malego rozebrac, cza sobiad odgrzewac
wkocnu troche cieplej sie zrobilo i piekne slonce :)

mistralka, marzenka- same pysznosci macie na kolacje:)
Magda-
niestety ja nie jadam kolacji:))))T Marzenka sie objada pizzami:)))))))o i zapiekanki!!!hehehehe
Josephine dziekuje za stronki:)

Książki są naprawde stare-pachna starością ikażda kartka jest tak delikatna-że strach otwierać:)
Moje perełki.
Spadam do łóżka......usypiam po biedzie i robocie.
Miłego dnia kobietki.Odezwę sie wieczorkiem.

reklama
cornelka ja przyjechałam teraz w drugiej ciąży w 5 miesiącu
i tak jak pisałam byl problem i w ostatnich chwili rozwiązany. bo ciążę trzeba zgłosić koniecznie do 6 miesiąca ciąży. bo inaczej ubezpieczenie nie pokryje mimo iz ubezpieczona będziesz.
marzenka a taka zwykła kaszka z Nestle 7 zbóż czy waniliowa to nei dobra będzie?
chodź ja gluten to podawałam jako kaszkę manna ale tak do zupki czy do deserku. jak gotowałam mu zupę to wsypywałam do porcji ta łyżeczkę. czy właśnie do jabłuszka.
a takie gotowe to sa jeszcze kaszki o smaku waniliowym z Nestle w takich pojemniczkach jak te misiowe jogurciki.
a co do urlopów to niech twój A sie dopytuje w pracy. bo jest multum możliwości rozwiązania tego przez firmę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry