reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Marzenka gratulacje dla siostry:)

Josephine w sumie juz nic jej nie jest, poprostu malo spala w nocy i troche kaszlala a teraz juz ok
torebke dostalam z longchamps taka mala rozmiar S czarna, lubie je mam juz 3:) i ostatnio lubie torebki z ...............uwaga!!!! hello kitty:pppp mam dwie jedna jako sac a langer bo wszystko sie mi w niej miesci
DSCF1011.jpg

IMG_0791.jpgIMG_0790.jpg

Parisienne ale ta twoja Maya rózowiutka!!! SLiczniutka w tych okularkach:-)

Z hello Kitty dobre hehehe:-) Naprawde masz szalone pomysly:-D:-D:-D

No mlodziudka ale nie taka szalona, caly czas mi wszyscy powtarzaja ze jestem sztywniara ehhhhhh...

parisienne : mam taka sama longchamps tylko granatowa i nietsety... z dlugimi raczkami... a widzisz sa z krotkimi... jendak moj maz na to nie wpadl ze te z krotkimi sie wygodniej nosi :)
torebki longchamp uwielbiam :)))))))))))))) a hallo kitty nie moja bajka ;)
maya boska - jak zawsze :) dziewcyznki to kurcze mozna rozpieszczac ciuszkami tyle tego i takie slodkie....

marzenka : kupilam ksiazki i ksiazki z cd dla synka, a na innej stronce zamowilam sobie bielizne tryuph i jeszcze na venteprivee dla suynka starszego troche ubranek. i sila sie powstrzymalam zeby nie kupic adidasow ck :) wczpraj kupilam sztucce meptra, i w sklpeiku przyszkolnym ciuszki + puzzle + ksazki i playmmobile... czas ie uspokoic bo ktoregos dnia dojdzie do tego ze maz sie wkuje :)

hej Francuzeczki;)
dopadla nas grypa zoladkowa.... tragedia, 2 razy wczoraj zemdlalam, dobzre tylko ze zadzwonilam po meza i zdarzyl przyjechac...
w poniedzialek bylam na wizycie i wszystko ok, termin francuski na 20 pazdziernika, wiec ja sie trzymam 13 pazdziernika (polski termin) bo zawsze rodzilam wedlug poslkich wyliczen, hehe (Wiktorie 2 dni przed, Adasia 2 dni po, wiec teraz moze sie wstrzele idealnie?)
Ide do lekarza po zwolnienie, bo nie jestem w stanie soba sie zajac, taka wycienczona jestem, a co dopiero pracowac...

antylopka : zdrowka !!!!!!!!!!! uwaza&j na siebie i odpoczywaj!!!! a moze urodzisz w moje urodizny? ;) termin fr. minus 1 dzien :)

my juz po obiedzie, maly spi ide polozyc starszaka

reklama
antylopka- uwazaj na siebie!!! i zdroweczka zycze
parisienne- dla ciebie rowniez zdrowka! torebki sliczne choc ja mam tak jak josephine ze hello kitty to nie moja bajka;p
josephine- to faktycznie szalejsz! ja na prive vente nie mialam zadnej wyprzedazy ciuszkow :((
marzenka- gratulacje dla siostry!
marys- a ty gdzie jestes?? :)
cornelka- jak samopoczucie?
mistralka- a u ciebie jak mija dzien?
a ja jestem '86 :))
ja dzisiaj jestem wk****na... dopiero mialysmy problem z oczkiem to teraz te uszka, a dzisiaj wstala i cale lewe policzko obsypane w krostki ( czerwone). z tego co wyczytalam to tradzik niemowlecy i gdy bedzie przebywac w chlodnym pomieszczeniu to przygasnie. wiec, co? ubralam ja i na pole... niestety przy drzwiach przypomnialam sobie ze czekam na dostawce czesci do auta:/ mala ubrana, ja tez wiec zeszlam z nia pod klatke po 30min mi sie znudzilo i mala wynioslam na gore w gondolii i smacznie spi kolo okna. no a krostki faktycznie troszke przygasly.. dla pewnosci wzielam rdv u pediatry bede spokojniejsza!! martwia mnie bardziej te uszka niz tradzik.... skorka sie luszczy mimo tego ze nawilzam:((( lekarz powie ze zaniedbuje dziecko jak to zobaczy:((( ehh mam zly nastroj i jakies wyrzuty sumienia ze nie umiem o nia dobrze zadbac!!!ale naprawde sie staram:(( dobrze miec blisko mame albo przynajmniej zeby mogla przyjechac od czasu do czasu, a w tym naszym malym grajdolku nawet miejsca nie ma:(( nie wspo,ne juz o znajomosci jezyka fr, wtedy wszystko sama bym zalatwiala!! chociaz robie kroki do przodu bo juz rdv dzwonie umawiac sama:) wiec 17.45 spotkanie z doktorem.....
no to sie wyzalilam:/ czekam dalej na ta przesylke.......
milego dnia!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry