reklama

Mamy z FRANCJI!

Josephine ja lubie wszystkie torebki:) faktrozowej w hello kitty bym raczej nie kupila:)
fakt dla dziewczynek jest duzoooo rzeczy, mozna stroic ksiezniczki, ale powiem ze dla kapika zawsze cos fajnego znajde, ostatnio w hm kupilam mu swietne spodnie:)

Antylopka zdrowka zycze!

Magdabb nie panikuj bo jezeli karmisz piersia to moze mala jest na cos uczulona albo ma jakas alergie na cos, napewno zejdzie
takie maluszki tak maja czesto, pamietam jak panikowalam z kasprem, ciagle latalam do lekarza a teraz jestem inna:)
moze ja lekko przegrzalas?

reklama
Magdabb-
kochanaaaaa nie wk...j się tak bardzo!
Ja myślę że tak dzieci mają w pewnym okresie.Jedne są zdrowsze a inne łąpia wszystkie bakterie i wiruski:/
Myślę że jesteś wspaniałą mamusią,dbasz i martwisz się o małą niunię.Nie rób sobie wyrzutów bo to nie na dobre dla ciebie!
Idź do lekarza i zapytaj sie czemu się tak dzieje,być może zrobi dodatkowe badania małej????

Ja spałaszowałam pyszny makaron z kurczakiem,pesto i sosem pomidorowym -ugotowany i podany przez męża:)Jestem cała czerwona-mój czas na odpoczynek,Okropny dzień-słonczny ale wieje jak cholera,i też miaąłm wielkiego wk...a!!!:wściekła/y:
Jestem juz w domku,w dobrych rękach,wiec luz bluzzzz;-)
O boszeeeeee dziewczynyyyyyyy!!!Mam już prawie 2 tyg okres-i tak tęsknie za mężemmmmmmmmmmm-hehhehhehe
3 dn temu jak chcielismy zabukować wizyte u radiologa,babka w recepcji pyta się mnie ile dni mam przewaznie okres?
Ja;40!! hehehehhehehh
I jeszcze mowie że NAPRAWDE!!!!Nie zaczaiłam o co chodzi ale krzyczeeeeee że właśnie 40!!!!Myślałam że jej chodzi o cykl a nie okres,a potem pomyliłam 14 z 40-ehhhhh ten francuski pogmatwany język!!!:baffled:
Mój mąż wybałuszył na mnie oczy i słucha co ja gadam??????heheheh

Antylopka-chleraaaaa współczuje ci tej grypy,miałam raz i mam nadzieje nie mieć juz nigdy przenigdy więcej!!!
Pic COCA-COLE-DOBRA NA ŻOŁADKOWE SPRAWY!uwierz mi!!!

Kurde???Co jest???To ja najstarsza tutaj????Ja '78 rocznik:((((((((((((((((

Magda dzięki, czuję się już dobrze :-) właśnie zajadam się ogórkami kiszonymi :-D
Też bym wolała mieć mamę przy sobie, bo wiadomo, że przy pierwszym dziecku to strach, nie wiadomo co robić w różnych sytuacjach, a mamy zawsze znają super sposoby :tak:

Marzenka małolata ;-):-p

Parisienne
śliczna Maya :-)

Josephine
ale zaszalałaś z tymi zakupami :tak: ja już się nie mogę doczekać jak pójdę pokupować wszystko dla dziecka, na razie się ograniczam ze względu na miejsce w aucie, za dużo mamy klamotów. Ale co jestem w sklepie, gdzie jest dział dziecięcy to nie moge się oprzeć i chociaż jakieś body czy czapeczkę kupić muszę :-p

Antylopka
no to nie zazdroszczę, wracaj szybko do zdrowia :tak:

Mistralka zdjęcia tych tortów są obłędne :-) no kusisz te baby w ciąży, kusisz :-p

Zoe, Mona
gdzie się podziewacie?

parisienne : ty widz ejak ja uzalezniona od torebek :) codziennie moglabym inna nosic ... ehhh marzenia :) hahahahahhahaha

magda : bedzie dobrze, mozliwe ze ja przegzalas... to na pewno nic groznego, nie martw sie!
ps. karmisz piersia czy butla ?
wspolczuje akcji z przesylka...
a wyprzedaz byla na venteprivee.com firma : tout compte fait

cornelka : nie dizwie ci sie, takie niemowlece maciupkie to bym ciagle mogla kupowac ;)

a mona to przepadla jak kamien w wode...

mistralka : no obawiam sie ze jestes najstarsza hihihihihihihi ;) moj maz jest w podobnym wieku to jak chcesz t go zaprosze na forum ? ;)

mistralka : no obawiam sie ze jestes najstarsza hihihihihihihi ;) moj maz jest w podobnym wieku to jak chcesz t go zaprosze na forum ? ;)

Wiesz co????Wyobraź sobie że cie kopię teraz mocno w tyłek!!!!!!!
Ty to potrafisz pocieszyć!!!!A mężowi zaproponuj forum dla seniorów:)))
Mój jest starszy ode mnie o 9 lat i sie nie chwale:)))):-p

Parisienne-
gratki prezentu!!!!
Ja też uwielbiam torebki!!!Ale Hello Kitty nie w moim stylu niestety,ja wolę klasykę:)

hej
jestem jestem
no ja 82 jestem :)
magda widać ze zły nastrój masz. a zresztą ja przy Marcelku tez wyłam jak mi kataru dostał, ze ja nie dobra matka bo go nie dopilnowałam :) będzie ok i z uszkami i ze wszystkim. nie bierz do siebie. jeść dajesz, ubierasz ? tulisz całujesz? to dobrze dbasz o nią. a to ze czasem jakieś krostki gdzieś jej wyskoczą to chodź byś ja pod kloszem zamknęła to mogą.

To co ma na uszkach to croutes de lait! Dokladnie nie wiem jak to sie robi, ale sa to strupki dostalam krem super nawilzajacy i zmiekczajacy te skorki!! I to niby jest normalne. Do tego mustela- peaux a tendance atopique, a mialam zwykla i balsam do tego tez z musteli! I krem do tego na rano i wieczor z biodermy mam abcderm cold- cream. Na buzi ma potowki, czyli ja przegrzalam:( moja wina, ale staram sie jak moge, zeby dobrze ja ubierac!
mala ma juz 4,9kg takze rosnie jak na drozdzach!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry