reklama

Mamy z FRANCJI!

Hej dziewczyny, jak wam mija dzień?

U nas dzisiaj ładna pogoda, porządziłam na zakupach, zaraz jedziemy do znajomych w odwiedziny :-)

Zoe najlepiej jakbyś wiedziała kto jest teraz u niego na topie - jaki bohater, jaka bajka? Ja siostrzeńcowi dzisiaj kupiłam korki, bo on zapalony piłkarz i chce być drugim Messim :-p No ale jest starszy...
A tak to po kolei były figurki, autka, klocki lego, omitrix , komnata obcych, jakieś parkingi, wyrzutnie, hulajnoga, rower, samochodzik, na którym on mógł jeździć - zazwyczaj, z którymś aktualnie ulubionym bohaterem ( zmieniało się co kilka miesięcy ). Jak mi napiszesz jakie bajki lubi to ci sypnę pomysłami, bo jestem na bieżąco :-D

reklama
Hej dziewczynki:)
W temacie zabawek?
Kurde,siostra zapodała mi dzisiaj że jej chłopaki chcieli by Lego-ale jakie lego???Nie mam pojęcia??Jest tego tak wiele???????Że się gubię:((((Cenowo też jest różnie.
Ja chce kupić na amazon.co.uk bo tam mam konto i wysłali by jej do domku-nie musiałabym łazić,kupować...wysyłać....eeee
Macie pomysł jakie lego kupić chłopakom od 2,5 roku do 12 lat?

helol :) to ja mama prawie 3,5 letniego chlopaczka zabiore glos w sprawie zabawek ;)

zoe : polecam PLAYMOBIL'e. Bardzo oryginalne to nie jest, bo we Fr to standarodwy prezent ale to jest sprawdzona klasyka ! Nie znam dziecka ktore nie lubi playmobili a juz zwlaszcza chlopca!!!! a skoro wiesz ze lubi auta to mozesz wybrac tematycznie jakie splaybmobile ( np. nie piratow, rycerzy,a np. samochod czy motor policyjny, helikopter ^polciyjny ratowniczy itp itp mas atego jets ! i budzet od 3 euro do 180 euro !!!!! jets w czym wybierac!!!)

popatrz tu :
http://www.amazon.com/LEGO-DUPLO-Cars-Flos-Café/dp/B00387FYM6

my mamy to : Amazon.com: LEGO DUPLO Cars Mack's Road Trip 5816: Toys & Games

Amazon.com: LEGO DUPLO Cars Mater's Yard 5814: Toys & Games i wiele innych jeszcze jets jak poszperasz

a tu toys story :
LEGO DUPLO Toy Story The Great Train Chase: Amazon.co.uk: Toys & Games

LEGO DUPLO Toy Story Pizza Planet Truck: Amazon.co.uk: Toys & Games

Ostatnia edycja:
witam
ja tylko przelotem
ide dac mayi sniadanie i jedziemy na marché st denis:)
znow szmat nakupowac:p

miego dnia

Mistralka fajne lego sa tez w toys u rus i z czego wiem to wysylaja chyba:)

Zoe to zostań przy pojazdach :-p Możesz mu kupić jakieś autko/ciężarówkę/motocykl/helikopter sterowane na pilota, albo jakiś parking wielopoziomowy, albo warsztat samochodowy, albo u nas w smyku są takie zestawy autko + ciężarówka/samolot z wiertarką i śrubami i je się rozkręca i samemu można skręcić - bardzo fajne, bezpieczne dla dziecka a frajda niesamowita ( choć nie wiem czy on już nie za duży :-p )

Ja czekam aż M. wróci z pracy, bo strasznie mnie wzięło na bigosik :-) mamy obok taki sklep garmażeryjny, gdzie na bieżąco kobiety gotują takie pyszności, jak prawdziwe domowe :-) już się nie mogę doczekać :-D

Miłego dnia!!

reklama
Witam deszczowo!
Kurde u was śliczne słoneczko a u nas dzisiaj pada i tak pochmurnie że słońca nie widać,jutr ma być podobnie:(((buuuuu

Dziękuję WAM za podpowiedzi,spróbuję napisać do siorki ni zorientować się o jakie lego im chodzi.Może w taki sposób będe wiedziała???
Wychodzę niedługo do ginekolożki na USG,mam wizytę na 16.45,i takiego mam leniaaaaaaaa i nie chce mi się okropnie ruszyć dupska z miejsca......

Miłego opalania-ja miałam zaplanowane na jutro ale pracuję niestety buuuuuuuuuuu:P
:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry