cornelka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, jak wam mija dzień?
U nas dzisiaj ładna pogoda, porządziłam na zakupach, zaraz jedziemy do znajomych w odwiedziny :-)
Zoe najlepiej jakbyś wiedziała kto jest teraz u niego na topie - jaki bohater, jaka bajka? Ja siostrzeńcowi dzisiaj kupiłam korki, bo on zapalony piłkarz i chce być drugim Messim
No ale jest starszy...
A tak to po kolei były figurki, autka, klocki lego, omitrix , komnata obcych, jakieś parkingi, wyrzutnie, hulajnoga, rower, samochodzik, na którym on mógł jeździć - zazwyczaj, z którymś aktualnie ulubionym bohaterem ( zmieniało się co kilka miesięcy ). Jak mi napiszesz jakie bajki lubi to ci sypnę pomysłami, bo jestem na bieżąco
U nas dzisiaj ładna pogoda, porządziłam na zakupach, zaraz jedziemy do znajomych w odwiedziny :-)
Zoe najlepiej jakbyś wiedziała kto jest teraz u niego na topie - jaki bohater, jaka bajka? Ja siostrzeńcowi dzisiaj kupiłam korki, bo on zapalony piłkarz i chce być drugim Messim
No ale jest starszy...A tak to po kolei były figurki, autka, klocki lego, omitrix , komnata obcych, jakieś parkingi, wyrzutnie, hulajnoga, rower, samochodzik, na którym on mógł jeździć - zazwyczaj, z którymś aktualnie ulubionym bohaterem ( zmieniało się co kilka miesięcy ). Jak mi napiszesz jakie bajki lubi to ci sypnę pomysłami, bo jestem na bieżąco