reklama

Mamy z FRANCJI!

kurcze ja jak zwykle z jakims problemem....:((
mala ma cale policzko obsypane potowkami:/ calutkie czerwone,a to jej ulubione policzko do spania itp :/ wyczytalam w necie o krochmalu i o pudrowaniu maka ziemniaczana i wlasnie jej przypudrowalam zobaczymy czy bede efekty
a co do mnie to troche sie martwie bo co 2 godz podpaska we krwi:/ mam nadzieje, ze to nic powaznego ( poprostu polog), chociaz troche zaczynam sie martwic bo jakby nie bylo to juz.... 8 tydzien :((

reklama
hej
u mnie śliczne słonko.
chłopaki juz kończą drzemać i trzeba sie nam zbierać na zakupy. a ja mam nowe okulary i cos mi w nich nie pasuje. muszę pochodzić troszkę i zobaczyć czy oka sie przyzwyczaj czy isc do reklamacji.
madzia
to nie dobrze. 8 tydzień to już za długo. idz do lekarza. powiedz co sie dzieje.
a u Olivii kładź na drugi bok. podłóż jej wałeczek pod ucho by nie mogla sie na policzku położyć.

taki obfity? w zyciu tak nie mialam:/ jeszcze troszke mnie ciagnie ( tam w dole) moze to przez to dzwiganie i to ze ja chce wszystko zrobic sama? :/ :((( ehh jakos jak pomysle o ginekologu to az mnie zkreca:/

magda : trudno powiedziec...Moze i tak ? czesto @ szaleje po porodzie, nim sie hormony ureguluja.

u nas wiosna !!!!!!!!!!! 20 stopni w cieniu i piekne slonce! czekam az T. wstanie i wio na spacer. starszak juz z tata na placu zabaw. Pozniej do nich dolaczymy i jakis podwieczorek trzeba bedzie zaliczyc na tarasie w sloneczku :)

536546_2987364519038_1109805080_45279459_1965100090_n.jpg530682_2987366879097_1109805080_45279462_1865596821_n.jpg

Hej dziewczyny!!!
U nas także śliczne wiosenne słońce.
My po maratonie w hotelu,zrobione 27 pokoi!!!!!
Siedzę i kwiczę....:))
Powyżej kliknął mi małż foty w przerwie na kawę....La Lavandou.

Która z was ma kawiarkę Bosch Tassimo????Jakie opinie macie o niej?

mistralka : pieknie !!! piekny widok :)

u nas tez wiosna, cieplo...
ze zalych nowin... zgubilam obraczke, w mieszkaniu... spadla mi w lazience i slad zaginal... szukam i nic... igla w stogu sciana...
mega mega :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( dol...

hej

2h szukania i nic... dzis znow ebd esuzkac ale juz trace nadzieje... :/

mistralka : zapomnialam o expresie napisac ... nie polece bo sama do tej pory maila 1 rok temu taki à la BAR i co? popsul sie po kilku m-cach !
pozniej sobie przysiegalam ze juz zadnej modnej gadzetowej maszyny nie wezme. mialam zwykly expres dla gosci, a sobie robie normalnie ricoré czy carte noire z czajnika ;)
a teraz szukam tez nowej fajnej maszyny bo nagle stwioerdzilam ze w domku mi sie przyda ;)

takze sama jestem zainteresowana opiniami !!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam sie niedzielnie:)

ja mam Tassimo i pwiem ze jest ok, ale drugi raz bym nie kupila, bo stwierdzilam ze jednak lepsze sa maszyny do kawy ktore ja miela i wlasnie robia kawe i do tego pianke z mleka i to nasz nastepby zakup
co do tassimo to jednak wklady sa drogie, najlepiej na promocjach kupowac bo np kakao milka za 8 sztuk placisz 5,50e
kawa cos ok ponad 5 za 16 sztuk, rewelacji nie ma
a my po obaidku i lecimy do parku
tatus spi
wrocil rano z ryb.....on to ma bzika na ich punkcie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry