reklama

Mamy z FRANCJI!

Magdabb moze rzeczywiscie @ dostalas? ale najlepiej by bylo bys do lekarza sie przeszla.

dziewczyny skad wy ogolnie jestescie co?
ja z 93 aulnay sous bois, wiem ze Josehine dzies kolo la defanse a reszta?

reklama
witam sie niedzielnie:)

ja mam Tassimo i pwiem ze jest ok, ale drugi raz bym nie kupila, bo stwierdzilam ze jednak lepsze sa maszyny do kawy ktore ja miela i wlasnie robia kawe i do tego pianke z mleka i to nasz nastepby zakup
co do tassimo to jednak wklady sa drogie, najlepiej na promocjach kupowac bo np kakao milka za 8 sztuk placisz 5,50e
kawa cos ok ponad 5 za 16 sztuk, rewelacji nie ma
a my po obaidku i lecimy do parku
tatus spi
wrocil rano z ryb.....on to ma bzika na ich punkcie

Witam niedzielnie.
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi.
Ja dostałam w piątek Tassimo,używaną oczywiście.Mam już Senseo i jestem zadowolona z niej:)
Tassimo-masz racje bo za 16 kapsułek zapłaciłam wczoraj 4.60e!!!Senseo jest jednak tańsze.
Tassimo robi mocna espresso-tradycyjną,więc bardziej dla mojego męża.
Co do tych ciśnieniowych-tez miałam juz nie jeden,i oczywiście zdarzają się super,ale i takie z wadami-np.wyciekająca woda nie wiadomo z
akurat po gwarancji:(

Niedzielnie-leniwie dzień leci.Ciężko z tą zmianą czasu,a jak u was??

Josephine -znalazłaś obrączkę>?Wszystkie zakamarki przeszukane?A może do umywalki wpadła>??

Parisienne-ja to wiadomo już z kąd:)

Zmykam-dzisiaj 'siedzę w kwiatkach',czyli Orchidee tematem głównym dzisiejszego popołudnia.

Miłego dnia kobietki!

hej

hej

parisienne : ja kiedys mieskalam w 92 kolo la defense, teraz 78 :) ciut dalej ;)

mistralka : milego dlubania

obraczki niet :(
u mnie desperacja... wszystko z lazienki wywalilam, szafy poprzesuwalam, szukam z lampka i nic...
Ona tak jakby leciala "na mnie" umywalka jets jakis metr w prawo i nie wyobrazam sobie jak mogla tam zakrecic... wc jest z kolei za mna spory kawalek to nad glowa ani prez mnie na wylot tez nie przeleciala... normalnie dla mnie to jets niepojete... widzialam jak spada w dol, nie moglam od razu jej szukac po szfladach mebla na ktorym byla bo maly juz byl ubrany i gpotowy do wyjscia, pocacy sie... ale nawet po powrocie to dla mnie nie do pojecia ze nie ma jej w ktorejs z dolnych szuflad ( nie slyszalam dzwieku jak spadla, dlatego nawet nie sadze zbey byla na podlodze choc juz i tak cala przetrzepalam...)

normalnie mam dosc... jeszcze do tego maz sobie bagatelizuje i mowi ' oooo...widocznie to znak..." a mi wcale nie do smiechu... bardzo sie przywiazuje do wsyztskiego co ma wartosc rodzinna, tradycyjna... wszelkie pamiatki rodzinne, zdjecia,chowam pepki dzieci, wlosy wszystko !!!! a obraczka ???? to nie prezent walentynkowy ze zeby za rok kupic nowy wrazie co...miala byc jedna na cale zycie :( normalnie zalamka :(
juz pomijajac fakt ze do najtanszych tez nie nalezala...
normalnie chyba wynajde jakie sbiura wypozyczlanie wykrywaczy metali szlachetnych !!!!! :wściekła/y::-(:wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-(:wściekła/y:

parisienne : moj tata od dziecka jets fanatykiem ryb ;) potrafi lowic cala noc, w dzien pod slonce patrzac, na lodzie w -25 itp ;)

Josephine-
gratulacje znalezienia obrączki!!!!!!Boże ile razy tak miałam ze wpadło mi coś do kieszonki i odnalazłam po zdemolowaniu mieszkania:))))hheh
Najważniejsze że się odnalazła-będziesz spała spokojniej!

A pochwalę się,po 3 tygodniowych próbach-wyszła mi taka jaka chciałam-
Vanda orchidea:)

Zobacz załącznik 450264
I jak wam się podoba orchidea w lukrowym wydaniu???

Josephine gratuluje znaleziska!
Mistralka pieka orchidea!
fakt z tymi ekspresami do kaw, rozne opinie i kazdy lubi co innego mi z tassimo smakuje ta kawa "petit dejeuner" nie jest taka mocna

a ja od wczoraj zdycham , @ sie zbliza i wszystko mnie boli i jajniki kuja, a do tego boli mnie piers a dokladnie u doly piersi i nie wiem dlaczego, od razu mowie ze nie uderzylam sie ani nic takiego.

bylam rano zawiezc mezulka do szpitala na IRM raienia bo go boli juz ze dwa miesiace i wreszcie sie zdecydowal by isc do lekarza
wyniki w srode
nic lece na kawe

parisienne : hej :) zdrowka dla meza :) i dzieki :) kamien mi spadl z serca :)
a bol piersi... kurcze nie wiem co to moze byc...ja mam takie cos ale faktycznie jak sie uderze i oczywiscie krotkotrwale to i mija...
ja te zdopijam kawe zaraz wysusze wlosy i czas sie syzkowac po L. do przedszkola

powied zmi wiesz czy w saint germain en laye jets polska szkola??? slyszalam od lat ze tak a jakos kurde w internecie nie ma zadnego adresu, stronki oficjalnej ni nic.... moze juz zamkneli ...? pilnie posuzkuje jakiejsc poslkiej skzoly/przedszkola w 78 depart. ale pewnie tam nic takiego nie ma ... :/

Piekna pogoda, co?
Caly weekend na dworze spedzilismy, pieknie bylo:) No tylko zakupy ciuchowe dla Wikunii znowu - spodnie juz na 128, bluzeczki na 122. ja nie wiem jaka ona wysoka wyrosnie...

Sobie szukalam legginsow na ciaze, dlugosc za kolano, ale wielka D***!!! Ani CA, ani Natalys, ani LeBonPrix... jak juz sa, to beznadziejne czarne lub brazowe:(
Jakbyscie gdzies widziale jesniejsze, nawet szare moga byc, ale nie czarne na wiosne.

uswiadomilam sobie ze jeszcze ten tydzien, a potem tylko pon i wt do pracy i od srody wolne:) Przygotuje sobie spokojnie swieta bez halasu i dzieci w domu:)

dziewczyny skad wy ogolnie jestescie co?
ja z 93 aulnay sous bois, wiem ze Josehine dzies kolo la defanse a reszta?
kola la defense ja mieszkam, oddzielalam josephine od lma defense, kiedy jeszcze mieszkala po sasiedzku:)

reklama
hej
u mnie piękne słonko. ale wietrzenie. ale z chłopakami latamy po podwórku prawie cały dzień. Marcel na tym rowerku biegowym tak zasuwa :) taka zadowolona jestem ze trafiliśmy z tym dla niego.
a zaraz ma urodziny. dokładnie w sobotę przed świętami. i trzeba prezent wymyślić. a nawet dwa bo na urodzinki jakiś konkretniejszy i na święta dla obydwu.
a ja pojęcia nie mam.

josephine współczuje utraty obrączki i rozumiem znaczenie i sentyment. ja tez bym chyba oszalała jakby cos tak ważnego dla mnie zniknęło. tez zbieram wszystkie pępki pierwsze kosmyki włosków itp. wszystko co ma wartość sentymentalna jest przez mnie chowane.
obrączka zresztą tez :) bo po ciąży z Marcelkiem jak sie roztyłam to juz na rękę nie weszła a jak an razie zal mi jej powiększać wiec chodzę w zaręczynowym a obrączkę mam zachomikowałam.

a szkoły szukasz dla Poldka?
ja niestety nie mam pojęcia.
madzia ale to ty miałaś przerwę w tym krwawieniu czy nie? ja po ciąży z Marcelkiem to tak miałam ze krwawienie prawie ustało o po 2 czy tam 3 dniach wróciło. ale @ dostałam dop za 3 miesiącach. ale jeśli 8 tygodni brz przerwy krwawisz to mi sie zdaje ze to za długo, a tym bardziej ze piszesz ze krwawienie intensywne. i może byc od nosze ciężarów, ale równie dobrze może macica nie byc do końca wyczyszczona.
antylopka no ja niestety same byle jakie leginsy widziałam. i już z braku laku takie sobie kupiłam na lato. no ale zadowolona nie była bo szybko sie zmechaciły i z kulkowały.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry