reklama

Mamy z FRANCJI!

hej
josephine super ze obrączkę odnalazłaś!

a ja tez wiecznie w szoku ze dzieci bez czapek chodzą :) polski chów czapkowy :) i rajstopkowy :)
ja zawsze w pl kupowałam. bo tu można szukać i szukać a nie znaleźć. taka porządną z wiązaniem i zakrytymi uszkami.
ja to mam nawet takie na lato po Marcelku ze ażurowe cała ale uszka osłonięte i na sznureczkach. :)

reklama
jestem, jestem:) pije wlasnie kawusie :) mloda przysnela na brzuszku, okropnie sie ciesze, bo nie lubi cwiczyc i lezec na nim! ciekawe tylko jak dlugo pospi :p
jakie plany na dzisiaj?

magda : ja wlasnie po 2giej kawie, pralka sie skoncyzla, zaraz rozwiesze, dizeica,i sie bawia, maly na macie, duzy na kanapie poduchami :) dzisiaj bedzie pranie prasowanie i sprztaanie a po poludniu na pewno plac zabaw
pogoda piekna, a od jutra ma sie pogorszyc, wiec trzeba korzystac :)

ps. moj tez nie ciepri cwiczyc podnoszenia glowy, starszak mial tak samo ;) leniuchy za mama ;)

moja na dodatek robi wszystko na przekor! ja chce isc na spacer- ona spi, ja chce prasowac- ona sie drze:/i tak wczoraj o 21 dopiero prasowalam, a mogla zrobic to dzisiaj bo "ladnie" spi...zgaduj zgadula

Hej!!!

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi!
Czapki nie znalazlam, zrobilam tak jak Wy-czyli pogadalam z mama aby kupila i mi wyslala:-DWiec w sobote bedzie wysylac to we wtorek powinnam dostac paczuszke:happy:

A palny takie ze pójde na spacer bo faktycznie ladna pogoda- niby w pogodzie mowili 23st ale jest troszke wiaterku...
Aktualnie zmieniam Alexowi mleko na 2 i narazie bez rewolucji:-)

Josephine ja nie wiem jak ty to robisz ze te twoje chlopaki tak same sie bawia, moj maly to tylko ze mna bo jak go na chwile zostawie to zaraz krzyczy "za mna":-DI tak go wszedzie targam za soba:-)

Magda mialam tak samo- jak chcialam cos zrobic to sie Alex budzil i tym sposbem szybko zrezygnowalam z prasowania- po jakis 2 mies

Zazdroszcze Wam tych kawusi- moze i by mi dodala powera, ja nigdy nie nauczylam sie pic kawy:crazy:Moze to jeszcze przedemna...

Alex chyba dostal znowu zastrzal przy paznokietku u stopki. Juz to mial jak byl malutki. Mam jeszcze masc z Pl ale jak mu nie przejdzie to pokaze pediatrze jak bede na wizycie 4 kwietnia.

Wiecie zastanawialam sie czy by nie kupic Alexowi czegos takiego Jumperoo du Zoo Fisher Price : Bébé-king, Les balancelles Fisher Price - Eveil et jeux
Moze ktores z dzieciaczkow mialo cos takiego???

Milego dnia!!!

niech taka pogoda zostanie, bo miu sie milo na ogrodku siedzi:) Wczoraj wrocilam z dzieciakami do domu i od razu na ogrod je wystawilam, grzwi na cala szerokosc otwarte i sobie troche dzialalam w kuchni, troche na nich patrzylam, a potem sobie usiadlam na schodkach i wygrzewalam. Mlodzi biegali z pilka i zrywali trawe dio wiaderka, bo gotowali zupe dla taty...

magdabb - Ty chyba kruszynka jestes, co? Ja przy wadze 56 kg mam BMI 18,7!! Moja dietetyczka ze szpitala mnie mi zawsze swoj deser dorzucala, bo sie wkurzala ze tyle jem i nie tyje, hehe

marzenka - ja nie lubie takich zabawek co sa troche jak wiezienie... wolalam mate dla dzieciakow. Dla Wiki przyjaciolki mi kupily taki fotelik - bujak z palakiem zabawek i poczatkowo w tym ja karmilam i tyle z uzywania bylo.

Antylopka taki lezaczek tez mam taki z palakeim zabawek, mate tez ale to moje dziecko szybko sie nudzi.

Chcialabym cos mu jeszcze zakupic i tak szukam...Chodzik myslalam ale chyba za szybko jeszcze chociaz widzialam takie male dzieci w chodzikach

reklama
antylopka :a gdzie ty masz ogrod ??? macie mieszkanie na parterze z ogrodkiem???????????

marzenka : a nic nie robie, ze sie tak same bawia. ja taka bylam i maz tez taki byl :) a ja to tylka nie ruszlaam z podlogi nawet przez 3-4 godizny moja mama mogla spac na kanpaie i jak sie budizla to mnie w tym smaym miejscu znajdywala z tymi samymi zabawkami :) wiec moze to geny ? :)

a co do bujawek hustawek i innych - ja nie mialam tego i z wyboru, nie jestem fanka przyzywczajanie do bujania, rytualow usypiania w ramionach itd itp jak moi koncza jesc, to zmiana pieluchy przytulenie buzka, polozenie na plasko do lozeczka, wlaczenie pozytywki ( starszemu doudou do przytulenie) zgaszenie swiatla i wyjscie natychmaistowe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry