reklama

Mamy z FRANCJI!

czesc :)

mistralka : dobre mialas przeczucie :) super siesta mi sie dzis udala :)
to sie dzis naparacowalas bidulko...odpocznij sobie teraz, relaks :)

zoe : mam nadzieje, ze syropy na zoladek pomoga i ze rozwiazecie problem ! dobrze ze trafilas na konkretnego lekarza !!!!
a co do kolacji, to u nas normalne danie i deser, dzis zupa warzywna ( niecale pol miseczki do platkow sniadaniowych) a pozniej puree i kurczaka kawalek
deser kompot lub jougurt
ale sie nie sugeruj, ja mam chlopaka a chlopaki maja w 99% mega spust :)

reklama
hej

antylopka : wysoka twoja cora !!! moj ma ciuszki na 104cm

maz zrobil niespodzianke i jak tylko wyladowal zadzownil ze bierze taxi i jedzie napierw do domu :) dopieoro przed chwila pojechal do pracy :)

mnie czeka dzis duzo prasowania i sprztania troche... nazbieralo sie...

parisienne : udalo sie zlobek dostac ???? super !
nie orientuje sie w siatkach i wzroscie:wiekunale 116cm to chyba wcale nie jets tak malo...? moj jakos nie sadze zbeyw dwa lata 12-14cm urosl... a moze;..? nie wiem

a maz byl w nowym yorku
wrocil dizs rano i przyjechal prosto z lotniska do domu choc mial jechac prosto do biura :) uwielbiam takie niespodzianki :)))))))))

u nas peikna pogoda, zaliczylismy plac zabaw a teraz odpoczywamy w domku :)

Cześć Mamuśki, jak tam u was weekend?

U nas zimnica i wiatrzycho, aż się nie chce spod kołdry wychodzić. My dzisiaj zdajemy mieszkanie, czekamy właśnie na właściciela, który się spóźnia. lepiej niech przyjeżdża szybko, bo ja zaraz tu zasnę na fotelu. Chyba sobie dzisiaj kawkę walnę, bo inaczej to będę śnięta cały dzień.
Dzisiaj wieczorem idziemy na imprezę pożegnalną z ludźmi ode mnie z pracy, żal trochę ich opuszczać :-(

A wczoraj miałam połówkowe i będzie Leoś :-) Tym razem już żadnych wątpliwości nie było, nawet mam siusiaka uwiecznionego na zdjęciu z usg :-D Ale i tak najważniejsze, że dziecko zdrowe i wszystkie parametry ok :-) Nawet nie wiecie ( albo wiecie :-p ) jak się cieszę :-)

Miłego dnia!!

cornelka : super wiesci !!!!! Gratuluje synka !!!! ciesze sie, ze wszystko ok :) pewnie jestes spokojniejsza :)

u mnie weekdn pod znakiem sprztaania :) przynajmniej dzis, zeby jutro miec spokoj
maz zabral starszaka na plac zabaw a mnie czeka odkurzanie kurze mycie podlog i goora prasowania

jesczze tylko kawka i startuje :)

milego dnia!

Helo:)
cornelka- gratulacje!
Parwue same chlopaki nam tutaj sie rodza :p

Ja wlasnie posprzatalam, troszke po lepkach,ale zawsze to przyjemniej. A kurzu tyle E masakra. Musze wybrac sie po farbe do wlosow a tak mi sie nie chce ze szok:/ jeszcze obiad do zrobienia ehhh i praktycznie po sobocie:( wieczorem juz "ostatni" goscie odwiedZajacy Oli
i spokoj:)) buzki i milego dnia

magda : milego wieczoru z goscmi :)
ja tez dzis sprztaam ale wlasnie tak dokladniej hehe co mi sie rzadko zdarza :)
100m odkurzonych w tym jakies 80m wykladzéin starych !!!!! plechy bola, mam juz dosc tych wykladzin... ale jeszcze tylko kilka m-cy i o nich bede mogla zapomniec :)
ide dalej szorowac :)

milego wieczorku !

reklama
Witajcie babeczki!!!

Cornelka gratuluje chlopca! Magda ma racje ze prawie same chlopaki nam sie rodza:-)
Pewnie kazda z nas wie co czujesz zegnajac sie ze znajomymi i rodzina, nic fajnego...

Ja tez dzis wysprzatalam, zakupy porobione i jestem padnieta. Jeszcze chwile i ide spac!

Dobranoc!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry