Hej dziewczynki!
Antylopka super ze z dzidzia wszystko ok!!! To córunia napewno byla zachwycona na USG:-)
Tez bym chciala ogordek, a tym czasem mam balkon z palma
Bylismy u lekarza, malutki zdrowy,ale przez niecaly miesiac przybral tylko 300gr

To napewno przez te zeby bo nie jadl...
Alex dostal francuska ksiazeczke zdrowia a myslalam ze nie bedzie mial a tu prosze

Wogole to musze sie wziac za ten francuski bo kurcze ta pediatra coraz wiecej sie pyta a ja nie wiedzialam co jej odpowiedziec bo slow nie znalam...Eh....
Jeju dziewczyny ale wogole co sie dzis stalo, polozylam Alexandra na kanapie odwocilam sie tylko na chwile, patrze a on leci z kanapy, zdazylam go tylko zlapac zeby glowka nie uderzyl w parkiet...Ale spadl na bioderko i plecy...Myslalam ze zawalu dostane! Maly sie rozplakal, myslalam ze mi sie polamal...Ale nic mu nie jest naszczescie.Juz nigdy wiecej go nie zostawie...
Wogole jeszcze wczoraj w przy windzie zaczepil mnie sasiad ze mu placz dziecka przeszkadza

Pokoj Alexa jest obok sasiadow. Ale zeby moj synek naprawde plakal to ja bym sie nie dziwila ze glosno, ale on wlasciwie jest malo placzacy bardzo, tyle jak w nocy sie obudzi i jest glodny to daje znac...Co za koles, az mnie zdenerwowal.
Josephine bilety znalezione???
Emii witaj, z ubezpieczeniem raczej nie pomoge...A dokad sie przeprowadzacie jesli mozna widziec???
Milego dnia!