reklama

Mamy z FRANCJI!

Cornelka gratulacje!! super ze wszystko dobrze z malenstwem!!
u nas tez zimnica ; i podobno kwiecien taki ma byc ; w polsce snieg !
Josephine posprzatalas??? jakies wiescie co do nowego mieszkania, bo dawno nie zagladalam tu i niewiem!
milej niedzieli!!!!

reklama
hej

ja chodze wkuta bo zgubilam bilety na lot za tydzien w pon. mam nadzieje, ze jakos bede mogla znow je wydrukowac ( a raczej maz w pracy) ...

u na sslonce, ale takie zludne, bo na dworzu bardzo zimno

zoe : jutro o 14h podpisujemy kupno domku u notariusza :) pozniej tzreba oficjalnie odczekac 3 m-ce i jest podpis koncowy finalizujacy transakcje, wiec za 3 miesiace + 1 dzien ebdizmey mogli sie wprowadzac :)

milego dnia babki! zmykam na obiad, maz dzis gotuje :)

Josephin o pewnie przez te porzadki zagubilas Wasze bilety! Lepiej poszukaj...Ja kupowalam przez inernet i moge wydrukowac tyle razy ile chce. Moze sprobuj ...
Ja sama jeszcze nie wydrukowalam naszych biletow a lece za 2 tyg! JUPI!!!!!!!!!!!;-)
Milego dnia!

marzenka : ja lece za 8 dni,a biletow w czasie porzadkow zgubic nie moglam, bo maz je wydrukowal juz kilka tyg temu i wtedy je gdzies wsadzilam tak, ze schowalam sama przed soba ;)

na jak dlugo lecisz?????????????

Josephine no czasmi mam podobnie ze cos schowam w bezpiecznym miejscu zeby nie zapomniec a potem nie wiem gdzie:-)Napewno gdzies na wierzchu leza:happy2:

Ja lece 14 na 8 dni:-) wracam 22 wieczorem,
a ty na 2 tyg???

Dobranoc!

Cześć dziewczyny, dzięki za gratki :-)

Josephine, Marzenka pewnie się cieszycie na przyjazd do Polski :-) Ja jeszcze nie wyjechałam a już się zastanawiam kiedy uda nam się przyjechać, hehe

Parisienne ja też się przyłączam do życzeń dla Mayi :-)

U nas dalej zimnica, ciemno w pokoju, że trzeba światła zapalać.
Wiecie co, spakowaliśmy się i wyszło nam tyle rzeczy, że za chiny się nie zmieścimy. Czeka mnie selekcja :tak: Wózka w końcu nie zabieramy, prawdopodobnie będziemy potem zamawiać z Polski. Mi się strasznie podoba x lander i jakoś nie mogę się na inny dać skusić. Patrzyłam na te wózki we Francji i jakieś dziwne są - dużo jest takich, ze jest spacerówka i tak dziwnie zakładany na to fotelik - czy we Francji nie są popularne zwykłe gondole?
Ewentualnie może możecie mi polecić jakieś strony, gdzie mogę poszukać jakiegoś wózka, najlepiej takiego z gondolą, spacerówką i fotelikiem? Ten x lander w sumie z przesyłką wyniesie mnie do 2 tyś, macie jakąś alternatywę? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry