Marzenka1409
Fanka BB :)
Emii ja wyjechalam z synkiem z Polski jak mial 3 mies( czyli podobnie twoj maluch bedzie mial), 2 dawki szczepien dostal w Polsce- z tym ze ja bralam te płatne 5w1 Infanrix sie nazywaly.
Tutaj Alex dostal 3-eci raz szczpienia tez Infanrixem. Ze szczepionka nie bylo problemu bo tutaj tez sa takie. My mamy francuskie ubezpieczenie.I w naszym przypadku to bylo tak, ze poszlismy do pediatry a ona dala recepte na szczepionke i trzeba byylo wykupic w aptece i wrocic do gabinetu z ta szczpionka i pediatra szczepila.
Dostalismy rachunek i wysylamy do ubezpieczenia zeby zwrocili za wizyte i szczepionke.
Aha i tutaj sie nie szczepi na zoltaczke a twoj synek napewno w PL byl no to szczepiony. Sa 3 dawki, moj mial 2 w PL i teraz lece do PL zeby zaszczepic go 3 raz.
Najtrudniej sie dogadac jak sie jezyka nie zna
A ty mowisz po Fr lub maz???
Fajnie, na poludnie!!!
Cornelka kiedy wyjazd????
Tutaj Alex dostal 3-eci raz szczpienia tez Infanrixem. Ze szczepionka nie bylo problemu bo tutaj tez sa takie. My mamy francuskie ubezpieczenie.I w naszym przypadku to bylo tak, ze poszlismy do pediatry a ona dala recepte na szczepionke i trzeba byylo wykupic w aptece i wrocic do gabinetu z ta szczpionka i pediatra szczepila.
Dostalismy rachunek i wysylamy do ubezpieczenia zeby zwrocili za wizyte i szczepionke.
Aha i tutaj sie nie szczepi na zoltaczke a twoj synek napewno w PL byl no to szczepiony. Sa 3 dawki, moj mial 2 w PL i teraz lece do PL zeby zaszczepic go 3 raz.
Najtrudniej sie dogadac jak sie jezyka nie zna
A ty mowisz po Fr lub maz???Fajnie, na poludnie!!!
Cornelka kiedy wyjazd????

, nie trzeba zmieniac! zbieram sie i ide po core do centre! milego dnia!!!!

ja na razie z Polski z wami piszę :-)