Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to nie zart...moja kumpela z roku, ktora jest w szpitalu klinicznym w Poznaniu, po doktoracie ma teraz 1500zl na rekeantylopka : wpolsce 1200 ma fizjoterapeuta ????????????????????????????????????????? to jest zart, tak ????![]()
mialam wrazenie, ze z kazdym kolejnym wlasnym dzieckiej latwiej sie akceptuje inne podejscie wychowawcze innych mam, ale widze, ze Twoja kuzynka albo jest wyjatkiej od tej reguly, albo po prostu zlosliwa...W czasie jak bylam w Pl to byla impreza rodzinna i tez bylam na niej i byla tam m.in. moje kuzynka co ma 2 dzieci (3lata i 1rok)
Tak mnie zdenerwowala ze az sie poplakalam. Caly czas dawala mi dobre rady, stwierdzila ze mam jej sluchac bo ona ma juz 2 dzieci a ja jedno dopiero. Miala pretensje ze nie chce dac Alexowi ziemniakow z sosem...ze nie chce dac mu lizaka. Bylo dosyc glosno bo zespół grał i nie wiedzialam czy mały mi zasnie w wozku. Zasnał i zagladalm do niego co jakis czas a ona mi na to ze po co ja do niego zagladam bo jej dzieci spaly w takim halasie... Ciagle moje dziecko do swoich porówala. Potem dopadla mnie ze swoja mamusia i zaczely mnie uczyc jak mam karmic wlasne dziecko!!! Wkoncu sie wkurzylam i powiedzialam ze to moje dziecko i ja bede go karmic jak ja chce!!Obrazily sie. I dobrze bo naprawde zaszly mi za skore.

porazka... 

hahah nie no paranoja... lizaka.....jeszcze daj mu coli na popicie; bez komentarza. dobrze zrobilas ze im powiedzials co o tym myslisz! ty dobrze wiesz jak wychowac wlasne dziecko
wogole taka organizacja.;dzis pol godziny stalam dzwonilam zeby ktos mi brame otworzyl.;zimno pada...oj szkoda slow!