anucha : ooo! to male maz dzieciatko
fajnie 
a mi sie widzisz wlasnie marzy wies, cisza spokoj, dom w szcerym polu lub na skraju lasu ! bo mam dosc halasu, korkow tlumu !!!! owszem : sklepy skzoly wygodnie...ale jaka nerwowka na codzien :/
a od dawna jetses w FR ? podoba ci sie ????
a suwaczek musisz wejsc na specjalna stronke stworzyc go a pozniej copier i wejsc na strone sygnature gdzie BB code i tam zrobic coller
a mi sie widzisz wlasnie marzy wies, cisza spokoj, dom w szcerym polu lub na skraju lasu ! bo mam dosc halasu, korkow tlumu !!!! owszem : sklepy skzoly wygodnie...ale jaka nerwowka na codzien :/
a od dawna jetses w FR ? podoba ci sie ????
a suwaczek musisz wejsc na specjalna stronke stworzyc go a pozniej copier i wejsc na strone sygnature gdzie BB code i tam zrobic coller
)..ale slowianskim duszom tez mozna by bylo zarzucic...
...jako, ze wszyscy sasiedzi maja duze ogrody, to w weekend juz od rana warkot kosiarek,jak jeden skonczy, to kolejny zaczyna...sasiadki moje dra sie okropnie zamiast mowic, caly dzien wrzeszcza na dzieciaki, mimo ze nie mam ich zupelnie pod nosem, to one maja chyba jakies naglosnienie wszczepione, kolejny sasiad caly dzien naprawia samochody rozmaite i nimi warkocze, a nikt nie przestrzega godzin ciszy wyznaczonej przez merostwo, bo tu jest wies i zadne prawo nie obowiazuje..a nie daj boze zwrocisz komus uwage ;-), obok mnie jest szczere pole, to na nim w weekend ludzie pomykaja na quadach...wiesz ja bardzo idealizowalam zycie na wsi, rechot zab i spiew ptakow, ale nie jest tak idyllicznie...Trzeba by mieszkac na kompletnym pustkowiu, bez zadnego sasiada, ale wtedy troche strach...