czesc dziewczyny
mistralka : kurcze ale mas zpokrecone te cykle... nie mam pojecia co to moze byc... nigdy nie mialam takich przejsc!

mam
nadzieje, ze wszystko sie syzbko ureguluje i ze uda sie zajsc

trzymam za was mocno &&&&&&&&&&& !!!
a vide grenier - to tak jak anucha pisala

milego odpoczynku i udanych poszukiwan nowego lokum!
anucha : nic mi nie mow o przeprowadzkach jak jetsem we fr od 8 lat to mieszkalam juz w paryzu w 2 roznych miejscach, rueil malmaison, colombes, bois colombes, rambouillet, marly le roi, suresnes, wersal i za chwile znow bedzie marly le roi

tylko te pierwsze "studenckie" przeprowadzki robilam sama, ze znajomymi bo wiadomo ze zmieniajac studio bralam walize z ciuchami i moje rzeczy skiazki, ameble byly wlascieicla reszta przeprowadzek ( 3 oraganizowane) i ostatnia byla taka doklandie jak piszesz !ù na miare moze nie rozwodu ale ataku serca!
przeprowadizlismy sie do peiknego immeuble w wersalu i w skrocie : gardienka miala wypadek i byla w szpitalu, nie uprzedzilismy bo nie mielismy jak ze sie przeprowadzamy w sobote. na miejscu afera, dziadki wychodza na chodnik sie rzucaja ze regulamin zakazuje przeprowadzki w sobote. rezultat : meble i wszytsko odjechaly do garde meuble na 3 dni.
a 3 dni pozniej oakzlo sie ze w tym budynku a/ nie uzywa sie do przeporwadzki widny zeby nie popsuc bo "zabytkowa" sratatata
nie mozna podstawic tej maszyny co "wjezdza" pod same okno bo trwa i piekne drzewka w szpic jak w szato de versaj !
rezultat : chlopy to nosili w rekach po shcodach na 5 te pietro. nie dosc ze zostalismy z 2 latkiem be zniczego 3 dni (pojechalismy kupic garnki koldy matrerace dmuchane itp itp) to jeszce firma sie zbuntowala ze to bylo inne devis robione, z enie beda wnosic na 5te ostatnie pietro i ... zamiast 1700 zapalcilismy z anasza przeprowadzke : 3400

plus te zakupy WSZYSTKIEGO
takze teraz jak slysze o przeprowadzce w lipcu z tego wersalu to az mnie skreca... nie chc eprzez to drugi raz przechodzic nerwowo bo mysle z epol roku do siebie dochodzilam po tej prze^rowadzce feralnej
wie cbedizmey powoli cichaczem wieczorem poznym zwozic kartony gotowe juz, jakies wieksze sprzety do boxy, do zamykanej piwnicy. a firma zeby psozlo syzbko zniesie tylko lozka, rozbierze meble i zniesie, lodowke lawe i wieksze sprzety ktorych my na diable winda nie dmay rady zniesc