hej
zoe :ja jeszcze nie w temacie sportu, ale od wrzesnia bede sie interesowac
choc nie wiem cyz mi malego przyjma bp 4 lata ma dopieor pod koniec grudnia, roku !
nie wiem czy sie nie mysle ale jak kiedys nianczylam dzieci to wygladalao to tak : w publicznych gymnase w wakacje bylo zamkniete, a kluby prywatne sportowe no to wiadomo : owarte caly rok
co do wiku nie mam pojecia czy biora przed 4 r.z. czy nie
wiem ze na 100% nie biora na kucyki. Bo L. bedzie chodzil do klubu kucykowo-konnego i w wielu juz sie pytalismy jezdzilismy i w zwiazku z upadkami i tworzacym sie u dziecka dlugo systemem nerowwoym nie chca nawet slyszec o przyjeciu dziecka przed 4 r.z.
tak smao bylo na poludniu francji co by sie latem wydawalo ze turystyka wakacje, przymkna oko ! mielismy klub 5min na piesoz od domu tesciow i maly nie mogl jezdzic
antylopka : u nas slonce dzis
milego dni ! uwielbiam jadrin d'adcclim.! jej jak pomysle ze kiedys mieszkalalm zaraz przy lasku byulonskim i mielsimy 2 minuty autem i kilka stacji busem do jardin d'acclim... a teraz wszytsko daleko daleko
oprocz zamku wersalskiego na koncu ulicy
ale co to za atrakcja dla dzieci, na spacer jedynie i tyle...
zoe :ja jeszcze nie w temacie sportu, ale od wrzesnia bede sie interesowac
nie wiem czy sie nie mysle ale jak kiedys nianczylam dzieci to wygladalao to tak : w publicznych gymnase w wakacje bylo zamkniete, a kluby prywatne sportowe no to wiadomo : owarte caly rok
co do wiku nie mam pojecia czy biora przed 4 r.z. czy nie
wiem ze na 100% nie biora na kucyki. Bo L. bedzie chodzil do klubu kucykowo-konnego i w wielu juz sie pytalismy jezdzilismy i w zwiazku z upadkami i tworzacym sie u dziecka dlugo systemem nerowwoym nie chca nawet slyszec o przyjeciu dziecka przed 4 r.z.
tak smao bylo na poludniu francji co by sie latem wydawalo ze turystyka wakacje, przymkna oko ! mielismy klub 5min na piesoz od domu tesciow i maly nie mogl jezdzic
antylopka : u nas slonce dzis

Mam jeszcze czas do tego